Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 19:41
Reakce na Sweet Potato:

Ono to klidně může být obojí. Že je i nemocný, i ho využili a zneužili.

Dost se bojím, jestli se dřív potvrdí to první, že to Babišovi strašně strašně nahraje.

​no presne. oboji:-(

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 21:28

Sweet Potato může být obojí. Mj údajnou nemoc potvrdila i jeho matka(lékařka) se kterou měl žít ve Švýcarsku. Tam se taky přece mohl nechat vyšetřit nějakou kapacitou a neoprávněné nálepky schizofrenika zbavit, pokud by byl o to stál. A pak mi teda vůbec nesedí to, že AB st všechno organizoval, zmanipuloval lékaře, zařídil únos(y) atd. A teď najednou, dva měsíce před volbama se objeví mladej AB v čr se svou verzí pro média a nikdo mu v tom nebrání? Myslím, že udržet ho alespoň do voleb, třeba v tom Švýcarsku, by pro všemocného a všehoschopného Andreje asi nebyl takový problém (kdyby chtěl). Možná mi něco uniklo, ale nezaznamenala jsem ani žádné vyjádření AB st k aktivitě syna. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 21:34

crazydaisy ja s tebou musim souhlasit, je to podezrely z obou stran

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2021 22:13

711990 přesně, taky mi na tom všem něco nesedí.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 22:37

crazydaisy Taky mi to smrdí.

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 08:17

Myslím, že to prohlášení, že mu někdo pomohl s češtinou, tedy psanou češtinou, podezřelé není. Nedávno totiž všechno odvyprávěl na Reflexu v rozhovoru s Čestmírem Strakatým, mělo to hlavu a patu a nezdálo se, že by to četl z papíru nebo z nějakého čtecího zařízení. 

Nějak mi nejde dát odkaz, ale je to tady

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/108511/andrej-babis-ml-otec-me-obetoval-je-to-zoufaly-clovek-chci-lidi-varovat-rict-pravdu-a-zbavit-se-diagnozy.html

Tak sdílejte, než to smažou

Offline continuity
42746 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 08:21

Řvousenka to tam podle uvedl kvůli tomu, že všichni ví, že jeho psaná čeština nebude perfektní. Kdyby něco takového napsal, všichni ví, že nárok spolupracoval i někdo jinej. 

Offline jerry
11153 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 08:57
Offline baltik
4968 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 09:25

jerry k tomu me pobavil podcast Deniku N

https://denikn.cz/689571/studio-n-pokud-bis-okoli-prezidenta-neodposlouchava-nedela-dobre-svoji-praci/

Jinak je to cele hrozne:

- proc to otevira Zeman ted, kdyz to bylo pred lety

- proc to smeruje k tomu, ze odposlouchavaji jeho, kdyz on nema vlastni telefon

- proc rika, ze pozadal Babise, aby to udelal, kdyz to Babis ze zakona udelat nesmi

Offline jerry
11153 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 09:31

baltik 

Na všechna "proč" je asi jen jediná odpověď - protože Zeman už neví, co mluví.

A uvidíme, jestli mu Nezval s Mynářem dovolí ještě nějaký další živý  (tudíž jimi nekontrolovatelný) rozhovor s novináři. 

A docela mě překvapuje poslední dobou silně utlumená aktivita Ovčáčka

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 10:26

Dadoo 

Souhlasím.

Tyhlety výroky o manipulaci nebohým nemocným... to je přece Babišův argument, on první o tom začal vykřikovat. Tak budem snad radši věřit Babišovi?

Offline Liesel
1661 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 10:42

A všimly jste si toho, že kauzu svého syna Babiš vůbec nekomentuje? Není to tak dlouho, když někdo z novinářů/politologů .... říkal, že Babiš, resp jeho PR, věci, které nechce řešit nekomentuje a tvaří se, jako by neexistovaly. To jasně ukazuje na to, že má se synem co řešit a i kdyby byla jen půlka věcí, co říká syn, pravda, je to strašný, když tohle dělá rodič dítěti a ještě k tomu premiér! A pokud mu chce syn co nejvíc ublížit/poškodit/oplatit mu zlo, dělá to ze svého pohledu ve správný čas, před volbama. Babišovi je o téměř o vše a bude dělat vše proto, aby vyhrál...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 10:52

barbucha tak kriticky se zamyslet nad tím, co a jak říká junior, opravdu neznamená věřit babišovi staršímu...

Offline Sweet Potato
40153 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 13:04
Reakce na continuity:

Řvousenka to tam podle uvedl kvůli tomu, že všichni ví, že jeho psaná čeština nebude perfektní. Kdyby něco takového napsal, všichni ví, že nárok spolupracoval i někdo jinej. 

​Ono už se to totiž řešilo. Na tvitteru. Možná i jinde. Tak na to reaguje.

Offline Sweet Potato
40153 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 13:05

nolita Tak.

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 13:16
Reakce na nolita:

barbucha tak kriticky se zamyslet nad tím, co a jak říká junior, opravdu neznamená věřit babišovi staršímu...

Tak pokud tu kauzu zpochybňuješ stejně (a stejnými argumenty) jako on, je celkem jasný, k jakýmu názoru se přikláníš. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 13:51

barbucha tvoje logika a argumentace je natolik funny a mimo, že na to opravdu není co říct... ber to, žes vyhrála... 

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 14:00

nolita 

Tak ty máš přece vždycky co říct... ad hominem. Ale jo, výhru beru

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 14:13

barbucha

ale tak pochvala od mistra oboru potesi... dik

Offline continuity
42746 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 23:26