Ono to klidně může být obojí. Že je i nemocný, i ho využili a zneužili.
Dost se bojím, jestli se dřív potvrdí to první, že to Babišovi strašně strašně nahraje.
no presne. oboji:-(
Ono to klidně může být obojí. Že je i nemocný, i ho využili a zneužili.
Dost se bojím, jestli se dřív potvrdí to první, že to Babišovi strašně strašně nahraje.
no presne. oboji:-(
Sweet Potato může být obojí. Mj údajnou nemoc potvrdila i jeho matka(lékařka) se kterou měl žít ve Švýcarsku. Tam se taky přece mohl nechat vyšetřit nějakou kapacitou a neoprávněné nálepky schizofrenika zbavit, pokud by byl o to stál. A pak mi teda vůbec nesedí to, že AB st všechno organizoval, zmanipuloval lékaře, zařídil únos(y) atd. A teď najednou, dva měsíce před volbama se objeví mladej AB v čr se svou verzí pro média a nikdo mu v tom nebrání? Myslím, že udržet ho alespoň do voleb, třeba v tom Švýcarsku, by pro všemocného a všehoschopného Andreje asi nebyl takový problém (kdyby chtěl). Možná mi něco uniklo, ale nezaznamenala jsem ani žádné vyjádření AB st k aktivitě syna.
crazydaisy ja s tebou musim souhlasit, je to podezrely z obou stran
711990 přesně, taky mi na tom všem něco nesedí.
crazydaisy Taky mi to smrdí.
Myslím, že to prohlášení, že mu někdo pomohl s češtinou, tedy psanou češtinou, podezřelé není. Nedávno totiž všechno odvyprávěl na Reflexu v rozhovoru s Čestmírem Strakatým, mělo to hlavu a patu a nezdálo se, že by to četl z papíru nebo z nějakého čtecího zařízení.
Nějak mi nejde dát odkaz, ale je to tady
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/108511/andrej-babis-ml-otec-me-obetoval-je-to-zoufaly-clovek-chci-lidi-varovat-rict-pravdu-a-zbavit-se-diagnozy.html
Tak sdílejte, než to smažou![]()
Řvousenka to tam podle uvedl kvůli tomu, že všichni ví, že jeho psaná čeština nebude perfektní. Kdyby něco takového napsal, všichni ví, že nárok spolupracoval i někdo jinej.
Jeden z nich lže.
Ani u jednoho to bohužel nepřekvapuje.
jerry k tomu me pobavil podcast Deniku N
Jinak je to cele hrozne:
- proc to otevira Zeman ted, kdyz to bylo pred lety
- proc to smeruje k tomu, ze odposlouchavaji jeho, kdyz on nema vlastni telefon
- proc rika, ze pozadal Babise, aby to udelal, kdyz to Babis ze zakona udelat nesmi
Na všechna "proč" je asi jen jediná odpověď - protože Zeman už neví, co mluví.
A uvidíme, jestli mu Nezval s Mynářem dovolí ještě nějaký další živý (tudíž jimi nekontrolovatelný) rozhovor s novináři.
A docela mě překvapuje poslední dobou silně utlumená aktivita Ovčáčka![]()
Souhlasím.
Tyhlety výroky o manipulaci nebohým nemocným... to je přece Babišův argument, on první o tom začal vykřikovat. Tak budem snad radši věřit Babišovi? ![]()
A všimly jste si toho, že kauzu svého syna Babiš vůbec nekomentuje? Není to tak dlouho, když někdo z novinářů/politologů .... říkal, že Babiš, resp jeho PR, věci, které nechce řešit nekomentuje a tvaří se, jako by neexistovaly. To jasně ukazuje na to, že má se synem co řešit a i kdyby byla jen půlka věcí, co říká syn, pravda, je to strašný, když tohle dělá rodič dítěti a ještě k tomu premiér! A pokud mu chce syn co nejvíc ublížit/poškodit/oplatit mu zlo, dělá to ze svého pohledu ve správný čas, před volbama. Babišovi je o téměř o vše a bude dělat vše proto, aby vyhrál...
barbucha tak kriticky se zamyslet nad tím, co a jak říká junior, opravdu neznamená věřit babišovi staršímu...
Řvousenka to tam podle uvedl kvůli tomu, že všichni ví, že jeho psaná čeština nebude perfektní. Kdyby něco takového napsal, všichni ví, že nárok spolupracoval i někdo jinej.
Ono už se to totiž řešilo. Na tvitteru. Možná i jinde. Tak na to reaguje.
nolita Tak.
barbucha tak kriticky se zamyslet nad tím, co a jak říká junior, opravdu neznamená věřit babišovi staršímu...
Tak pokud tu kauzu zpochybňuješ stejně (a stejnými argumenty) jako on, je celkem jasný, k jakýmu názoru se přikláníš.
barbucha tvoje logika a argumentace je natolik funny a mimo, že na to opravdu není co říct... ber to, žes vyhrála...
Tak ty máš přece vždycky co říct... ad hominem. Ale jo, výhru beru ![]()
ale tak pochvala od mistra oboru potesi... dik![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.