Aktuální česká politická situace
Sweet Potato ooooo, budu se tesit :) ja na vas tentokrat myslela a vzala jsem nejaky vonavky na kolovani. Volejme haleluja![]()

nonemy Nepřekvapuje. Koupil si to tady všechno... Mě je před těma volbama fakt špatně od žaludku a moc se bojím o budoucnost.
andulka01 mám to stejně
tak aspoň něco pro zasmání (vlastně ne, ona je to pravda, takže je to zase k pláči :( )

Au.

slniecko tam je to zatiaľ skôr v morálnej rovine. Tieto kauzy sú už porušenie zákonov, a keď stratí vplyv na justíciu, tak si myslím, že sa to zosype jak domček z kariet a nájdu sa aj iné veci.
Ja som osobne tipovala, že má niekde v zámorí majetky, o ktorých nevieme, len som myslela, že niekde, odkiaľ sa do Európy nevydáva.
No, priznám sa, nesledujem to nejako, máme tu čo sledovať v priamom prenose, čo sa nás priamo dotýka
.
Len som to mala tak nejako v podvedomí.
Sweet Potato To je Eliška Hašková Coolidge?
Kan Ano
Sweet Potato Strašný!
Co blbnete? Hašková Coolidge už nemůže překvapit.
Odemykám zajímavý článek o voličích Ano.
Sweet Potato jsem si to včera chtěla přečíst, ale dala jsem jen první třetinu, pak mě totálně zmohla beznaděj a nedocetla jsem to. myslím, že nemáme šanci
Jo a ta jeho nedávná přiznání, že než být v opozici, to raději v politice skončí - to je promyšlený apel na jeho voliče. Když odejdu, kdo vás ochrání před zlými piráty? Do pátku chodí s trnovou korunou, aby všechny vyděsil, dojal a zalarmoval.
Sweet Potato jj souhlasím. a žádný Pandora papers nepomůžou, tohle na jeho voliče nezabírá. Ty jejich argumenty... jako člověk to ví, že prostě uvažují jinak, ale tohle je pro mě úplně jinej vesmír. a moc bych si přála si o těch lidech být schopná nemyslet nic špatného, ale nejde mi to, nejde....
Nedokážu to číst, je mi z toho zle.
Docela by mě zajímalo, jestli se tady na parfu opravdu nenajde jediný volič ANO, nebo píší jen ti, kteří nemají strach a náladu svůj názor v této skupině říct. ![]()
ionicera Já se moc nezapojuju, ale čtu ráda - ANO nevolím, brrr. Ale v naší vsi i v práci znám některý, co ho volí, z jejich "argumentů" mi bolí hlava, jak to nebere.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my