Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 10. října 2021 14:57

Posím se odlehčit.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. října 2021 15:05

Myslím, že kdyby včas sám odstoupil, tak ho dnes bude litovat víc lidí, minimálně by ho tolik lidí neřešilo, ale tuhle až nenávist si připravil bohužel sám.  Pokud už byl ve stavu, že sám nemohl dát alkohol, lékař mu to zakázal, rodina nedala, tak nějaké epileptické příhodě bych se nedivila. Viděla jsem to mockrát. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. října 2021 15:08

Třeba je to všechno mnohem jednodušší. Co když chtěl jen dodýchat ve své posteli a teď mu to někdo překazil? 

Offline nerolix
příspěvků moje polička 10. října 2021 15:10

Garfie Chápu Já opravdu nechci soudit, spíš se jen zamýšlím, proč ty konce vypadají tak, jak vypadají... 

Online RoSa
10114 příspěvků moje polička 10. října 2021 15:15

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. října 2021 15:19

RoSa 

Tyjo, 10 let... Jako mně se po včerejšku snad i líp dýchá nebo co. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 10. října 2021 15:36

Sweet Potato a ja zas cetla drb, ze se cekalo az upadne do bezvedomi a uz ho konecne budou moct prevezt bez jeho souhlasu, do te doby to pry odmital... no kdovi jak to bylo.

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 10. října 2021 15:47

Ono je to strašně těžké. O odmítání převozu něco vím a pořád s tím nejsem stovnana. 

Poslední den, když bylo manželovi hodně blbě, taky odmítal, abych zavolala rychlou. Přesto jsem to udělala a za pár hodin nebyl. 

Vladtne jsem se s tím pořád nesrovnala. Kdybych nevolal, zemřel doma. Vím, že v nemocnici odešel ale v klidu, utlumili ho. 

Stejne ale nevím, jestli jsem udělala dobře.

Tohle vážně nejde pochopit, dokud to člověk nezazije na vlastní kůži.

Nejde. Opravdu nejde.

Pokud Zeman rezolutně odmítal, třeba si prostě rodina nedovolila jednat proti jeho vůli.

A šmejdi okolo jednají jenom pro vlastní prospěch.

Offline SunEclipse
3472 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:20

barbucha jakejpak chudák Ovčáček? Je to jeho svobodná vůle dělat kašpara. Ten si zaslouží lítost míň než Zeman.

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:27

Dadoo Já chápu, že odmítal odvoz do nemocnice a chápu v tom světle, co říkáš, i jeho okolí, ale nechápu, že nesložil už dávno funkci a to dávám za vinu i tomu nejbližšímu okolí. 

Tvoji situaci i dilema velmi chápu, sami jsme to prožívali s babičkou.

Sweet Potato  To mě rozesmálo! 

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:27
Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:28

Byli jsme na obede a venku, ted teprv ctu, co se stalo.

Nechci soudit, tohle jsou hodne citlive zalezitosti a vlastne nikdo z nas nevi, co doopravdy bylo a proc. Z te medializace je mi trochu divne, ale je to tak, jak psali na Novinkach - kdyby hradni urednici poskytli dost informaci, nemusela z toho byt takova kauza.

Mne byl Zeman jako prezident vzdycky protivnej, ale ted bych mu prala predevsim klid.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:31

Dadoo 

Zas by sis vyčítala, že jsi neudělala všechno...

SunEclipse 

Jasně že si za to může sám. Jen bych za takový otročení očekávala trochu uctivější zacházení (no vím, že od někoho nelze) aspoň na veřejnosti.

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:33

Dadoo Mám to stejné s tatínkem. Bolestí po vylomení kyčle poslední 2 dny přestal komunikovat, jen stále říkal - domů, chci domů. A mamka - zdravotnice - se bála přesvědčit  doktory v Kolíně, aby to udělali a poslali ho do naší malé nemocnice, kde pracovala. Asi by to při převozu nedal, ale měla jsem zasáhnout. Dodnes mě to trápí...

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:34

Garfie ale on přece nemohl nikdy odstoupit, a pokud se vzchopi teď aspoň jen tak, aby to mohl udělat, stejně by to nikdy! Nikdy! Nikdy! Neudělal. Je to zlý, zapškly dědek, kterému dělá radost nasirat své okolí a škodit. Ukazovat svou moc, manipulovat a prosazovat svoje zájmy. Mezi které patří významné i pomstychtivost. Copak někdo takový může uznat a přiznat svou NESCHOPNOST?

A samozřejmě, jeho okolí ho v tom podporuje, protože z toho těží..

Jsem přesvědčena, že něco takového, jako dobrovolný odchod je naprosté scifi. 

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:41

Dadoo Já to všechno vím a souhlasím a stejně se tomu nějak vzpěčuju uvěřit, to přece není možný!! Takhle to přece nemohl chtít. A znovu viním jeho okolí, z celé té bandy okolo je mi blivno. :-/

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:42

barbucha ano a to je právě to dilema. Nikdy dopředu nevíš. A pokud se toho člověka třeba i bojíš, neodvážiš se udělat cokoli proti jeho vůli.

A pokud ti na něm záleží, vždycky budeš přemýšlet, jestlis udělala správně. Ať už uděláš cokoli.

Navíc si fakt nemyslím, že v této situaci by měla manželka a dcera jakékoli slovo. To, resp ti, kteří stojí proti nim si stejně udělají to, co bude vyhovovat především jim. 

Korsičanka

Offline jerry
11159 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:42
Reakce na tarra:

Podle následujících událostí to může vypadat, že Babiš těma Lánama tak nějak jen prošel, bez nějakýho setkání vůbec.

​Přesně tenhle dojem z toho mám i já. A byl to důvod, proč odešel zadním vchodem - novinářúm neměl co říct.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 10. října 2021 16:45

Garfie nejblizsi pracovni okoli ho k abdikaci navadet nebude a rodina... nejsem si jista, jestli se to vubec jeste da rodinou nazvat, ale umim si predstavit, ze zrovna nazor manzelky by byl musi bzuceni. 

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 10. října 2021 17:11
Reakce na jerry:

​Přesně tenhle dojem z toho mám i já. A byl to důvod, proč odešel zadním vchodem - novinářúm neměl co říct.

​A vzhledem k tomu, že i Ovčáček potvrdil že žádný pověření nedostal, je jasný, že se a) nesetkali - a pokud b) setkali, tak minimálně jeden z nich nekomunikoval.