Tak Číňani už prý vydali nekrolog. Buď se sekli, nebo mají lepší info..
Až tak daleko to zatím nedošlo - tady
Sweet Potato jo to me fakt rozesmalo. Dlouha cesta, byl urcite unavenej, tak usnul
Tomu usnuti cestou klidne verim, akorat neverim, ze by spal, kdyz ho vyndavali.
Kokoska myslim, ze to mozne je. Pri velkem vycerpani organismu se neprobudis, ani kdyby kolem tebe bouchala dela.
Kokoska pri encefalopatii muze byt v takovem oblouznenem stavu ze usina i behem manipulace s nim
Tvl Hašek a jeho snaha dát ČSSD definitivní polibek smrti a už provždy - proč se nesjednotit s komunisty: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/levice-kscm-cssd-volby-2021-snemovna-sjednoceni.A211010_173800_domaci_mkop
![]()
Zase trochu odlehčím 
mnum tak encefalopatii jsem si musela najit a zni to desive!
711990 no teda. Navic Wilsonovu chorobu ma znamy, taky super perspektiva. ![]()
Pavlena :( to me mrzi
Tvl Hašek a jeho snaha dát ČSSD definitivní polibek smrti a už provždy - proč se nesjednotit s komunisty: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/levice-kscm-cssd-volby-2021-snemovna-sjednoceni.A211010_173800_domaci_mkop
Skvělý nápad
- snad by komunisti konečně zmizeli v propadlišti dějin - doufejme, je podpora Babišovy vlády byla jejich labutí písní.
A "hroší kůže" Hašek si nezaslouží nic jiného, než že skončit tam, co komunisti.
711990 hele měl to táta, v dětství prodělal žloutenku a pak o sebe nedbal, a bylo to strašný, když jsem četla ten článek Stehlíkové, tak mi blesklo hlavou, že se Ovčáčkovi nedivím, že se dal na modlení. Jednat proti vůli někoho takto nemocného je moc těžké, u nás nemožné, dokud nebylo pozdě. Bohužel jsem viděla tu fotku, jak vezou Zemana do nemocnice, a říkala jsem si, že takhle vypadal táta asi tak dva dny před smrtí, ale ležel tedy v klidu v zařízení podobném hospicu (kde byl celkem týden
).
Mohučanka to je strasny:((((
Hele a proč furt manželka měla zasáhnout? Vždyť oni spolu jsou jen formálně ne? Jinak už před jeho zvolením bydleli každý jinde. Miloš na Vysočině objímal stromy a ona bydlela v Praze. Nebo se pletu? Ona jen párkrát do roka někde udělá doprovod, ale jinak roli první dámy neplní. Ale nesleduju ani jednoho z nich a možná je to jinak. Dcera, to je jiná, ale zase jeho dostat někam, kam nechce, bude asi fakt nemožná mise. Ono kolikrát dostat do nemocnice normálnější lidi je problém.
ice Já teda vůbec netuším, možná o tom někde proběhla informace, ale každopádně fakt, že nežijí nonstop ve společné domácnosti zdaleka neznamená, že jsou spolu jen formálně.
Garfie tak je to jen z wiki Ivany Zemanove, ale podrobnejsi info hledat nechci.
Po Zemanově odchodu z postu předsedy vlády ČR do penze, kdy se manželství stalo spíše formálním, manželé začali žít odděleně: Miloš Zeman na Vysočině v Novém Veselí, Ivana Zemanová s dcerou v panelovém bytě v pražských Stodůlkách.
Koneckonců Zeman má i syna, dokonce lékaře. Ale tak je právně svéprávnej, je to na něm jak k tomu přistoupí.
ice jj, může být, teda ani bych se jí nedivila ![]()
Garfieja taky ne a nedivila bych se ani tomu, ze je ji jeho zdravotni stav u zadku. Kdyby lezela na smrtleny posteli ona, pochybuju, ze by se on nejak pretrh jestlu je s ni dobre zachazeno. A nikdo by k tomu ani nepip.
Garfie barbucha Taky si myslím, že bude.
Já o tom přece jen pochybuju.
Hele právě dostal na frak a prohrál jedny volby. Nemyslím si že je ten estébáček tak neohroženej, aby risknul druhou porážku v řadě. Taky voliči opozice jsou naspídovaný a v pohotovosti a budou ještě chvilku... teď pro Bureše fakt neni vhodná doba.
A co může slíbit/rozdat voličům jako kandidát na prezidenta? Inu, nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.