Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 10. října 2021 17:15

Dadoo 

No že by si zrovna ty dvě dělaly nějaký velký starosti o manželovo/taťkovo blaho dost pochybuju. Jednak máš pravdu že by se s nima nikdo nebavil...a já k tomu dodávám, že milostivá paní se toho prezenta ráda zbaví (jak už ostatně dokázala svou neustálou nepřítomností) a dcerunka je zvědavá jen na to, kolik jí taťka z prezidentskýho platu nechá na účtu. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. října 2021 17:41

barbucha promin, ona ti to rekla? je to jeho dcera, umira ji otec. Mozna na to mysli, mozna ne. Ale porad to je jeji otec.

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 10. října 2021 17:43

Candance no, taky mě napadá, když s ním nebydlely... a on neměl vlastní telefon... věděly vůbec, co se s ním děje a jak je na tom? mluvily s ním někdy, vyjma těch oficiálních příležitostí?

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 10. října 2021 17:44

viktorka_od splavu jenze to je prave hrozne divny....proc se teda nezajimaly?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. října 2021 17:44

viktorka_od splavu nevim, ale umim si predstavit nekolik situaci, proc tomu tak bylo. Minimalne kvuli jeho okoli si jich dokazu vybajit nekolik

Offline jerry
11159 příspěvků moje polička 10. října 2021 17:52

A protože vlekař s agentem opakovaně prokázali, že jsou všehoschopní zmetci, tak není ani vyloučeno, že ho od manželky a dcery separovali programově (fakt, že neměl ani vlastní telefon, o té programové separaci od okolí taky může svědčit).

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:01

Dadoo rozumiem ti. Sama bojujem s rovnakou dilemou 12 rokov od otcovej smrti.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:06
Reakce na Kokoska:

Garfie nejblizsi pracovni okoli ho k abdikaci navadet nebude a rodina... nejsem si jista, jestli se to vubec jeste da rodinou nazvat, ale umim si predstavit, ze zrovna nazor manzelky by byl musi bzuceni. 

​Kdyby manzelka zavolala do několika redakcii, bude ji poslouchat celá republika. To ti garantuji. Stačí, aby řekla, že on to takto nechtěl. Mluvila s ním ještě minulý týden. 

Stačilo by, kdyby ty dvě sebraly odvahu alespoň teď. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:10

Dadoo Korsičanka Děvčata nic si nevičítejte, já se střídala s mámou u jejích rodičů když umírali a nic pěkného to není a domů chtěli taky i když doma byli. Po této zkušenosti jsem se zařekla, že doma umřít nechci.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:24

Twitteru se lékaři baví o tom, že převážet pacienta v tomto stavu bez kyslíku a zajištění dýchacích cest je non lege artis postup.

Už asi chápu, proč Zavoral říkal, že prezident dostane potřebnou péči. Mě totiž v té chvíli vůbec nenapadlo, že by ji z nějakého důvodu dostat neměl a přišlo mi to jako nadbytečná informace. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:37

Dočítám, nebyla jsem doma. Naše vesnička, cca 150 voličů a výsledek - Pirstan, Spolu, Ano. Procenta ještě nevím.Loňské krajské výsledky byly taky takové pěkné. Mám fakt radost.

A rozhovor s Němcovou.

Online Garfie
28457 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:42

Mirka Zrovna jsem to sem chtěla dát, hezkej rozhovor a mluví mi z duše. 

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:43

continuity myslela jsem manzelka vuci Zemanovi. Ze kdyby mu rekla, at odstoupi a on sam to nechtel, nebude brat jeji nazor v potaz.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:47

continuity vzdyt psali "mobilni jednotka intenzivni pece", ze by to bylo bez kysliku atd. pro pripad potreby? 

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:50

Kokoska Taky je mi divné, že by po ruce nebyl kyslík atp. .

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:56

Kokoska Nic takového prý neexistuje. 

Offline SunEclipse
3472 příspěvků moje polička 10. října 2021 18:59

Sweet Potato co neexistuje? Taková sanitka?

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 10. října 2021 19:01

Sweet Potato no dobre, tak se to tak nejmenuje, ale nejak se mi nezda, ze pro prevoz pacienta ve stavu, kdy se jede na JIP, by zachranka nemela urcite vybaveni. A kdyz tam udajne byla pripravena nekolik dni, tim spis bych predpokladala moznost prevozu pri akutnim zhorseni stavu az ohrozeni zivota v dobre vybavenem aute. Ta sanitka, kterou prave ukazovali v TV, nevypadala jako obycejne jednoduche auto.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 10. října 2021 19:02

SunEclipse jo. A ted to opravdu rikali i v televiznich novinach.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 10. října 2021 19:08
Reakce na jerry:

A protože vlekař s agentem opakovaně prokázali, že jsou všehoschopní zmetci, tak není ani vyloučeno, že ho od manželky a dcery separovali programově (fakt, že neměl ani vlastní telefon, o té programové separaci od okolí taky může svědčit).

​Kdybych měla podezření, že milovaná osoba (opakuji: milovaná osoba) strádá v područí nějakých kriminálních živlů, a k tomu jsouc tzv. první dáma nebo první dcera, ječím do televize a do novin v tu pikosekundu a tak hlasitě, že je rázem s tou bandou konec.

Já ten nezájem chápu, ale divím se že se ještě někdo diví