tina Viď, ten Hilšer se mi hrozně líbil!
Ale souhlasím s barbucha , ten generál evidentně může sebrat hlasy i babisovcum, myslím, že starší generaci by mohl oslovit.
Já teda nevím, jestli by nějakou šanci měli ti, co v minulých volbách neuspěli. Spíš myslím, že ne.
tina Hilšer taky dobrej, jen mi nepřišel moc průraznej...,ale to jako prezident snad ani nemusí![]()
Musí. Aby se vůbec prezidentem stal...
Korsičanka Jako prezident ne, ale při kampani ano.
Mě teda těžce zklamal Drahoš. On teda rozhodně nebyl moje srdcovka, ale čekala jsem, že o něm přece jen sem tam uslyšíme, jak sliboval, ale nic, ticho po pěšině
Musím říct, že jak teda párkrát za den kontroluju toho Zemana (a trochu se za to stydím), je mi z toho fakt smutno na lidský úrovni. Napadlo mě včera, že je snad lepší skončit jako Maradona, sekne to s váma a za deset minut je po všem.
Jak může prezident jmenovat předsedu krajského soudu, když leží na aru?
Jak může prezident jmenovat předsedu krajského soudu, když leží na aru?
No normálka, stejně jako v neděli v bezvědomí přislíbil Babišovi, že ho pověří sestavením vlády. Co že se na to Babiš rozvzpomněl až dneska?
Ginevra no to taky! Na aru se skvěle úřaduje.
Já si myslím, že si na hrad zuby brousí i Kalousek. Za mě Ok. Prezidentské debaty tohoto dua by byly jistě velmi zábavné ![]()
KonečněTady Úplně jsem si to představila
A vlastně bych s Kalouskem problém neměla.
Mně by se na Hrad taky líbila Němcová, Petr nebo Pavel.
A pro Kalouska mám slabost odjaktěživa, takže za mě dobrý, ale jinak je naprosto nepruchodny.
Jako kdy to Miloš Andymu sdělil, to by mě zajímalo... Zeman mi slíbil, že mě pověří sestavením vlády, říká premiér Babiš
andulka01 Tohle je tak ubohý. :-(
No ale Zeman už z ARO úřaduje, jmenoval předsedu krajského soudu v Brně. Tak co by nemohl pověřit i Babiše :D. Komedie toto. pověření z nemocnice
andulka01 Já na tu goebbelsovskou reinkarnaci v stbácké kůži nemám žaludek, mně je z toho fakt fyzicky nevolno. Hlavně, když si uvědomím to, jak mu to hafo lidí opravdu žere. To není otázka zpochybňování jeho fan-klubu, to je brutální atak na moje životní hodnoty ![]()
Prosím, nemáte někdo tip na nějaký vyhovující paralelní vesmír? ![]()
Torrah Testovací balónek, aby to nevypadalo blbě, že by hned první úkon (byť logický) z ARO (!!!!, to jako jde?) bylo jmenování Babiše. Tak prostě zkusili jestli jim to projde na nějakým čičmundovi (omlouvám se panu soudci, ale prostě srovnání důležitosti).
Má zjitřená fantazie živě vidí ty tři, jak kujou pikle zatímco je MZ mimo sebe.
Ach jo, na Letné už bude frišno.
A Ovce informuje veřejnost na rádiu Proglas![]()
(nic proti Proglasu)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.