Já jsem si právě na Alze vyzvedla knížku o ruské hackerské scene a tímto si s váma loučím, potřebuji to přečíst, včera bylo pozdě a možná k tomu něco napsat.![]()

Já jsem si právě na Alze vyzvedla knížku o ruské hackerské scene a tímto si s váma loučím, potřebuji to přečíst, včera bylo pozdě a možná k tomu něco napsat.![]()

continuity Jenže to působí naprosto bezvýchodně - čekat, ač ozbrojení, na takový nápor![]()
Hele, zbabělý diverzant mezi nacisty.

A neohrožený báťuška s přáteli. 
Gruzínci odmítli doplnění paliva pro RU loď se slovy: "Ruská lodi, jdi do prdele! Použijte pádla, okupanti!"
zdroj: Nikola Repin
@nikorepi Nikola Repin
Já nechápu kde berou tu drzost
Jak ti dva debilové co šli žádat o benzín na policejní stanici ![]()
continuity Jenže to působí naprosto bezvýchodně - čekat, ač ozbrojení, na takový nápor
V té obraně se zatím Ukrajinci díky té taktické podpoře ze zahraničí celkem drží. Tu obrannou strategii Pavel v tom podcastu taky vysvětloval. Bude to vostrý no, ale určitě ne naprosto bezvýchodné.
To video jsem viděla včera a dneska bohužel i to nedělní video té šestileté holčičky z Mariupolu. To jsem si neměla pouštět
.
barbucha ono v tom Pobalti to bylo dost divoky, za valky dost nacisticky, tak to pak Rusove i nasilne osidlovali. Neco jako u nas Sudety.
Dadoo
Já nechápu kde berou tu drzost
Jak ti dva debilové co šli žádat o benzín na policejní stanici
Hele já bych neřekla drzost. Četla jsi ten screenshot z mobilu toho mrtvého ruského vojáka, ne? Oni prostě věřili té propagandě z domova, že je tam budou vnímat jako osvoboditele.
barbucha ono v tom Pobalti to bylo dost divoky, za valky dost nacisticky, tak to pak Rusove i nasilne osidlovali. Neco jako u nas Sudety.
No, ne tak úplně. Původně byli pod Ruskem, ještě za cara... mezi válkama získali samostatnost, a pak se o ně střídavě fackovali Němci s rusákama. No a ti vyhráli.
wendulka Ale to už psal někdo zasvěcený na twittru, že v dnešní době informací všude se nemůžou tvářit jako chudáci z Potěmkinovejch vesnic.
barbucha prave ze tam zustalo hodne Nemcu, za valky tam dost nehezky masakrovali zidy.
No MY ten přístup k informacím máme, tak si na základě toho představujeme, jak to všude včetně toho Ruska musí fungovat stejně. Nu tady vidíme, že nemusí.
Hele já bych neřekla drzost. Četla jsi ten screenshot z mobilu toho mrtvého ruského vojáka, ne? Oni prostě věřili té propagandě z domova, že je tam budou vnímat jako osvoboditele.
Jasně, a vítali je radostnejma salvama z pušek! To snad musí trknout i mentálně znevýhodněnýho, že není někde tak úplně vítanej, když všichni před ním buď utíkaj nebo se ho snažej zahnat nebo když to nejde jinak, tak zabít. Nebo musí zabít on je, aby měl pokoj. Že by takhle probíhalo nějaký vítání?
barbucha Máš recht![]()
Tak jistě, že na místě už jim to patrně z té reakce asi došlo. A proč ti ruští vojáci nesloží zbraně, když to na místě vidí? Nejsem vojenský odborník, ale tipuju, že i současná profesionální armáda má případnou dezerci nebo odepření rozkazu nadřízeného nějak ošetřenou, což v žádném případě neomlouvá jejich konání, ale taky bych z těch řadových vojáků nedělala automaticky stejné zrůdy jako z Putina. Já to neumím jako ty, všechny hodit šmahem do jednoho pytle.
Já jsem přes Messenger oslovila jednoho ukrajinského malíře, vybrala jsem si jeho obraz, chtěla jsem ho podpořit. Je v Kyjevě a před chvílí mi psal, že pokud tam umře, tak to se mnou dořeší jeho přítel, který je v bezpečí. To je tak strašný
.
Na kontě koncertu už skoro 13 mio!
A tohle se prohlédněte..
https://www.facebook.com/100044392960771/posts/496697868486641/
Chce se mi říci, že jestli tohle přežijeme, svět bude pak mnohem lepší místo pro život. ![]()
999 To je tak strašný ![]()
To je příšerný!!
Já si zrovna říkala, co si ten Putler chce vůbec s Ukrajinou počít? Půlku lidí tam pozabíjí (páč ty se neskloněj), druhá půlka uteče (a už se nevrátí)... zbyde tam pár lidí z toho Donbasu a šlus. A všude samý ruiny. Jako kdo to opraví a vybuduje? Bude mít spálenou liduprázdnou zemi a nic z toho. Leda by se šábnul s Lukašenkem...
wendulka Tím, ze ti vojáci střílejí po civilistech, neozebrojenych lidech porušují Ženevské úmluvy a měli by být za to postaveni před soud. Voják má právo odmítnout rozkaz nadřízeného, pokud to neudělá a zabijí civilisty, zajatce, tak je válečným zločincem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.