continuity Proto se ve francouzštině Putin přepisuje Poutine. Protože francouzsky vyslovený Putin znamená kurva.
Aktuální česká politická situace
Karja Oni čekali úplně jiný vývoj. Že se Ukrajina vzdá a bude za pár dní po všem.
Dadoo finální účet koncertu: 22,5 mio jen přes sms, jinak během koncertu 150 mio na Člověka v tísni. Hele já mám pocit, že za poslední roky mám kulturu jen na demoskach...
Můžete mě někdo nasměrovat nebo vysvětlit, proc při rozpadu SSSR se zformovala Ukrajina včetně území, kde je většina Rusů, vždycky mluvili rusky a cítili se Rusy? Já až do konfliktu na Krymu žila v tom, že se se prostě osamostatnili Ukrajinci a ok. To bylo na základě nějaké historické rozlohy Ukrajiny? Pochopila jsem to správně? Se mě teď na to vyptává dcera a já nevím, proč se to vlastně nevyřešilo už při rozpadu SSSR.
Jednak ako už hore kočky písali, sa to rôzne miešalo a menilo (spomeň si len na Podkarpatskú Rus), ale hlavne už Stalin cielene a systematicky osídľoval sovietske územia ruskojazyčným obyvateľstvom (a na Ukrajine mal po hladomore akosi miesta habadej....). Ale rovnako má tým pádom veľké tieto menšiny aj pobaltie atď...
Přeji Putinovi a VŠEM, kteří ho podporují nebo podporovali, stejný osud.

Jen se nesmele zeptam vic zasvecenych. Letos to nevypada, ze by na UK zasili, tak to Blizky Vychod pomre hladem? Nekde jsem cetla, ze asi polovina obili pochazi odtamtud. O zbytku sveta nemluve, ale tam to neni asi tak vyrazne.
jestli se nepletu, Ukrajina je čtvrtý největší pěstitel pšenice na světě a většina pšenice se seje na podzim. Kam se vyváží nevím.
Tady neco i k te informovanostu v Rusku
OliveOyl Blizky vychod, severni Afrika... neco o tom je v HN, jestli to nekdo odemkne
Pestuje se dost i v tech oblastech, kde se ted valci - Charkovska, Dnepropetrovska, Odesska. Tam teda asi misto psenice budou v lete na polich uplne jine veci.
Sberbank opousti evropsky trh
A dneska by USA melo zavrit letovy prostor pro ruska letadla a snad I pristavy pro lode. Kanada zavrela vzduch uz pred nekolika dny.
Na twitteru masivne bezi, ze Google smazal vsechny recenze starsi tyden a mene. Ruskych podniku a sluzeb. Dadoo a jeste nekdo, nemuzete se podivat prosim? Melo by Se ukazat jestli na Google uctu mate vsechny recenze co jste napsaly.
V Asii se říká, že když není rýže, bude válka. To máš to samý.
0zero7 Není to pravda. Dokonce mám pocit, že naopak zmizely hodnocení od Ukrajinců (sdíleli tam fotky u Ukrajiny), ale úplně jistá si nejsem, možná jsem teď koukla na jiné podniky.
Garfie diky. Prave krom hledani nejakych primo nevim jak to overit.
Garfie ja jsem to teda mozna napsala spatne. Udajne smazali vsechno kde by mohly byt "recenze" s informaceni o situaci na UA. Ale nevim. Nejak se mi to nezda.
0zero7 Jo, promiň pochopila jsem to špatně a máš pravdu, udělali to. Koukám na to dál a chtěla jsem ti napsat, že smazali recenze od Ukrajinců (sdíleli tam fotky z Ukrajiny), ale otevřela jsem si to v jiném prohlížeči a nejsou tam moje recenze. Rsp. v mém účtu je vidím, ale reálně když jsem odhlášená tam nejsou. ![]()
Tak to je k zblití, fakt.
A nejsou smazaný mladší než týden, ale jen ty upozorňujícící.
Garfie wtf Jako. Co to je??
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my