Další matlacky výkon rudé armády.

Další matlacky výkon rudé armády.

Som práve dočítala rozhovor s Petrom Pavlom na Denníku N a teda vzal mi aj poslednú štipku nádeje ![]()
Mrakoplas však on je docela racionální. Co tam říkal?
continuity chces to odomknúť? No v podstate, že Ukrajinci nemajú šancu, čož som si tak nejak odmietala pripustiť.
711990 letíš s ním sama? Po mně v DE už víckrát chtěli vidět, že otec s odvozem dětí souhlasí. Mám teda pocit, že jen při letech mimo EU. Stačí čestný prohlášení otce. Já mám formulář z ADAC.
711990ja bych teda radila rodný list s sebou.
Tabea tyjo, no poletime bez otce, tak to si radsi pripravim i tohle. Diky!
711990 tak kdyby se neco opravdu stalo a muselo by se prchat, tak staci RL ditete (na to pousti deti i ted na ukrajinskych hranicich, pred valkou to neslo)
Lamicka jo, to ja vim, ale tim spis me trochu stve, ze vsichni atakujou urady a nechavaj si vydavat pasy, zatimco ja to chci kvuli dovoleny!:D ale uz jsem ulovila rezervaci na Praze 1, tak snad to vyjde:)
711990 Drzim palce. Ja zaridila detem i nam nove pasy tesne pred covidem, ze zacneme hodne cestovat... Nenapadlo by me, ze jednou budu rada, ze je mame kvuli valce. Nejsem panikar, ale co kdyby, zejo?![]()
Lamicka No takhle sem udelala Tondovi tu obcanku, ze jako s nim pojedem do Rakouska. Den po vyzvednuti se zavrely urady a zacla prvni karantena![]()
711990 chápu, to bys musela nasadit někoho do fronty. Ale občanka bude v pohodě. A Barcelona super!
Evaeva tesim se moc:)
Mrakoplas Já bych ráda, kdybys to odemknula. Ale já už to teda viděla tak nějak nadějne;-(
711990 já mám pro ně občanky prakticky jen kvůli MHD zadarmo, abych nemusela pro ně mít tu kartičku
ale starší už jednou v zahraničí byl![]()
711990 chápu! Já doufám, že nám v červnu vyjde ta Kodaň a ještě chceme někam sami s mužem v létě.
continuity tak to Tonda uz umi!!! Vcetne veku a bydliste
"doda kchchch, da! Pokek!"
![]()
Všechno důležitý umí!
Karja mám teda len Slovensku verziu, na český Denik N predplatné nemám ak nevadí. Daj vedieť či link funguje.
GarfieTo jehněčí si upečeme na ohni, kterej zapálíme těma sirkama. Svíčky teda přemístím do šuplíku "Vánoce" ;)
Ziju v Čechách a zemětřesní nás neohrožuje na životech, ten krizovej šuplík jsme si udělali jen tak, abychom něco měli na 1 místě, když na delší dobu vypnou proud. Nemyslela jsem to nijak výrazně vážně.
Beranka Jo, tak u nás jsou svíčky asi dobrej nápad. :-) Mě teda vůbec nenapadly Čechy, myslela jsem třeba spíš na Itálii nebo jinou jižní Evropu. Jako já jsem strašnej fatalista, já vůbec nevím, co bych dělala, ani co bych první popadl. Ovšem muž má v garáži generátor!
Celou dobu se mu směju, ale obávám se, že přijde den, kdy díky němu uvařím kafe celé ulici. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.