viktorka_od splavu taky souhlasim s dzizisketa . Ano, zchudneme vsichni, ale nekdo uz je chudej tak, ze je v bezvychodne situaci ted.
Aktuální česká politická situace
Ja mám takový základní nedostatky, mohl by mi někdo říci na základě čeho jim zabavují ty jachty? a týká se to i nějakýho jinýho majetku v zahraničí? Jako vidím to jako velmi účinnej nástroj, to zas jo!
To by me taky zajimalo? Pri zabavovani majetku ve jmenu "dobra" si vzdycky vzpomenu na svoji rodinu v roce 1948.
Lilly_Ku
Nevím jak v Německu, ale u nás už ty chudší vrstvy o ty "výhody" přišly už před Covidem, jsou na to výzkumy, tvrdá data, že u nás stále roste počet lidí, na které centrum v Praze téměř nedbá, nebo těch, co jen takový pocit mají. Na periferiích (geografických i socio-ekonomických) roste první generace, která má nižší vzdělání než jejich rodiče a v podstatě nulovou šanci si nějak polepšit. Z těch se rekrutuje masa té ruské páté kolony. A proto mě tak štvou ty řeči, že covid i válku zaplatíme všichni - protože tihle lidi jsou nasraní už teď a vidina ještě větší mizérie to ještě podpoří. A všichni se jim ještě posmívají a teatrálně je nechápou.
S timto uplne souhlasim. A to je presne duvod proc voli Babise a spol.
continuity Dík za toho Bártu.
Kokoska Včera to určitě živě bylo. Byly i problémy se spojením, začátek se posouval. Byl to zvláštní zážitek. A Zelensky už asi jede z posledních sil. ![]()
Sweet Potato hezky![]()
barbucha Novinky: Své prodejny nově zavře i Chanel nebo společnost Richemont, která vlastní značku Cartier.
Propagandu maji v Rusku fakt zmaknutou, lide neveri ani vlastnim detem ze je ostreluji a furt si toci tu svou ze osvobozuji Ukrajinu od nacistu ![]()
mnum to je strasny, cetla jsem to. A Rusove tvrdi, ze oni zastavuji valku, kterou zacala Ukrajina.
mnum Kokoska SunEclipse Ono totiž pro ně musí být hrozně těžké, připustit si, že celý život žili ve lži. Myslím, že to jsou podobné mechanismy, jako dítě, které nedokáže žít v negaci k rodiči, nebo princip Stockolmského syndromu. :-(
Snad teda aspon ten humanitarni koridor u Mariupolu se povedl, nevite, na jak dlouho to je?
Edit - uz jsem to nasla, 9-16. Civiliste mohou odejit po jedine ceste od 11 hodin. To teda neni moc casu.
Tohle je myslím trefné. Doporučuju celé vlákno. Není to o kolektivní vině, i když to v některých komentářích zaznívá. V Rusku katarze nejspíš nenastane.
Podrobné povídání (s výcucem v češtině) , proč se z té ruské kolony stal "Nejdelší zajatecký tábor světa"
https://twitter.com/daliborzz/status/1500006131434930177?s=21
mnum
Tohle je myslím trefné. Doporučuju celé vlákno. Není to o kolektivní vině, i když to v některých komentářích zaznívá. V Rusku katarze nejspíš nenastane.
![]()
Sweet Potato Takovy amaterismus snad neni možný ani v Rusku. Nemá ta kolona nějaký skrytý účel? Zablokovat cestu na západ?
Kokoska Spíš ne. Ale bohužel to rozhodně neznamená, že je ruská armáda jen k smíchu.
A ještě úvaha, proč Putin není šílenec.
https://twitter.com/tomas0912/status/1500038512363642880?s=21
Sweet Potatodekuji, nektere screeny a videa z toho vlakna jsem uz videla driv.
Ja jsem to sem dala jen proto, abych ukazala, ze asi fakt nejde doufat v nejake vzboureni lidu a svrhnuti diktatora.
mnum Souhlasím s tebou. Všechny sankce akorát utvrdí běžné Rusy v přesvědčení, že hanba západ. Čímž rozhodně nechci říct, že sankce nejsou správně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my