barbucha tak aspoň že tak. Asi jen blbej moment.
Aktuální česká politická situace
Ja myslim, ze by to nevzdali, ze by v jeho jmenu pokracovali dal.
Ale to určitě, jen bez toho tahouna by to šlo rychle do hajzlu, se obávám. Ráda bych se teda pletla. A ještě radši bych byla, kdyby to dal ve zdraví celý, dneska mi nad ním až srdce usedalo, prokristapána.
, jestli Ukrajnci přijdou o svýho hrdinu, tak je to prostě v prdeli...
Pro nás je samozřejmě Zelenskij nejvýraznější postavou, ale oni i další mají mezi Ukrajinci dobré jméno - nejen někteří členové vlády, ale třeba i Kličkové.
No a těm jdou rusáci taky po krku.
jerry ty brachy bych chtela dat nekde dohromady s Putinem, aby ho trochu denacifikovali.
Tak, a rusáci maj vypnutej facebook.
Uz i Twitter. A ti informovanejsi uz berou roha.
Lamicka Ta písmena používají pro odlišení od domácí bojové techniky. Někde jsem viděla přehled používaných znaků a jestli se dobře pamatuju, tak X bylo pro čečenské stroje, O pro běloruské, Z ve čtverci pro krymské jednotky. Ale nepamatuju si to komplet a asi ne úplně přesně.
Prostě co písmeno, to šrot plný zmrdů!
Pamatuju, jak kolem naší chaty jezdívaly kolony Rusáků směr Mimoň. Na některých vozech byl azbukou nápis ljudi. Máš recht. Zmrdi tam má být.
jerry ty brachy bych chtela dat nekde dohromady s Putinem, aby ho trochu denacifikovali.
Teď jsem se ale doopravdy rozesmála, děkuju ti moc
já jsem se s tím začátkem války úplně sesypala, psychický i fyzicky úplně v háji, až jsem si musela začít brát i nějaký léky, už to nešlo zvládnout. Dneska konečně už zvládnu i nějakej náznak vtipu. Tohle si asi okopíruju, abych si to představila vždycky až mi zas bude zle. Děkuju, směju se moc.
žluťásek neni zac.
U me se to tak strida, sevrenej zaludek mam teda porad, a stridave probiha vztek, litost, blby predstavy a chvile, kdy si rikam hergot, prece se kvuli tomu hovadu nesesypu, at chcipne v bolestech!
Jen takový blbý dotaz asi na continuity , za tu dobu živého projevu ukr. prezidenta ho nemohli rusové přesně lokalizovat? Jako je známo ze je v bunkru v Kyjevě, ale přesná poloha se takto nedá určit? Už jsem si říkala když ho natáčeli někde v budově na schodech, podle sloupů, zdobení a tak ![]()
Kokoska Já myslím, že s tím Putinem to není tak slavný a přes držku by mu dokázal dát každej druhej. Kéž by se tomu i tak stalo.
JankaM Já si tohle říkám furt. Že on asi dost streemuje i videa a taky různý pozdravy (já se na to nedívám, já bych se z toho sesypala asi taky, já zvládám jakžtakž výběr psaného zpravodajství) a taky si říkám, zda v tom není nějaké riziko.
JankaM ja jsem to neviděla, šlo to přes data? Ochrana se dá samozřejmě vyřešit, není to ani příliš složité, existují různé anonymní VPN a pod. Spíš je ne úplně triviální to nějak rozumně vysledovat, pak musíš dát někomu v terénu informací, teď se tam musí dostat.
Rozhovor s M. Bártou, tím egyptologem :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my