Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:26

JankaMtez me to napadlo ale dnes nekde rikali, ze ho snad 3x upozornili agenti Ruska

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:26

Karja no mne by se prave strasne libil ten kontrast dvou svalovcu a toho rozbredlyho trpajzlika. Mozna by chcipnul strachy jen kdyby se nad nej postavili a udelali maly bububu.  Ovsem byla bych samozrejme vdecna komukoli, kdo by se toho chtel ujmout.

Offline JankaM
3086 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:32

Candance nerozumím? Jako že o něm vědí už?

Online barbucha blogger
35692 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:33

No konečně Jestli to nasere dalšího oligarchu resp. milostivou paní... tak jen houšť. (akorát že hladovej Chanel se myslím pořád drží, chtělo by to nějakej pěknej bojkot)

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:40

barbucha jako jo, ale myslim, ze kdo nakupuje u techhle znacek, uz je davno z Ruska pryc.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:40

JankaM ne, ze vsechny atentaty byly zmareny, protoze dostal echo od ruskych agentu, co nesouhlasi s valkou. 

To zamereni behem online prenosu mi tez vrta hlavou, hlavne kdyz je zrejme, ze je v nejakem palaci, urade....

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:42

A to jsou primy prenosy? Neni to nejak predtoceny a pousti to, kdyz uz je nekde jinde? 

Offline JankaM
3086 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:46

Candance aha, tak jsi to myslela. O tom jsem také četla. Každopádně je dobrej

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:52
Reakce na continuity:

​Tohle přesně říkal i Tary.

Online barbucha blogger
35692 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:52

A tohle taky pobavilo.

Online barbucha blogger
35692 příspěvků moje polička 04. března 2022 22:54
Reakce na Candance:

To zamereni behem online prenosu mi tez vrta hlavou, hlavne kdyz je zrejme, ze je v nejakem palaci, urade....

​Já na ty videa koukám a naopak si myslím, že aspoň to pozadí mají pořešený dobře. Z toho se nedá nic vyčíst. Nakonec to nejsou úplný blbci.

Online jerry
11165 příspěvků moje polička 04. března 2022 23:10
Reakce na Kokoska:

kdo nakupuje u techhle znacek, uz je davno z Ruska pryc.

​Třeba v Miláně v luxusním hotelu drhne v kuchyni černý nádobí.

Na středečním srazu jsme se škodolibě bavily nad veselou historkou z italkého denního tisku, kterak ruští zbohatlíci ještě před zahájením války vyrazili do Milána, bydleli v luxusním hotelu a nakupovali v luxusních buticích. A když přišlo na placení účtu za pobyt, karty měli zablokovány

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 04. března 2022 23:12

jerry no to je vtipny

Offline andulka01
12794 příspěvků moje polička 04. března 2022 23:15

barbucha tak ok, Chanel bojkotuju celej život

Online barbucha blogger
35692 příspěvků moje polička 04. března 2022 23:19

jerry 

Jo, představa černýho nádobí mě rozveselila velice! 

andulka01 

No s bojkotem hadrů nemám problém ale ty voňavky se mi vylejvat nechce teda. Měli by jít do sebe...

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 04. března 2022 23:22
Reakce na moora:

Offline 0zero7
11782 příspěvků moje polička 05. března 2022 03:56

Singapur Se pridal k sankcim proti Rusku. 
Transport Kanada zastavilo let na Yukon s dvema Rusy co meli zaplaceny nejaky trek, uvalilo na ne dost velke pokuty, Takze ten vzdusny prostor hlidaji. 
Zabaveny dalsi dve jachty, tentokrat v italii. 
Tu Mordashevovu si pamatuju z Mallorcy, kdyz jsem tam zila, volali kamosce co delala naval firmne, ze chteji nafukovaci clun. Napred myslela ze zaxhrannej, prodavali vybaveni podle smernic. A Oni ze neee, ze pro deti. Tak koupila v hrackarstvi za 20eu a prodali ji to za 1500. Vubec se nikdo nedivil. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. března 2022 05:50

žluťásek 

Naprosto chápu. Mě bolí záda (bedra). Úplně jsem cítila, jak se mi to tam o minulém víkendu stáhlo. Ono po těch dvou letech ve stresu by člověka dorazilo i míň než tohle. 

Offline viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 05. března 2022 06:41
Reakce na dzizisketa:

Lilly_Ku 

Nevím jak v Německu, ale u nás už ty chudší vrstvy o ty "výhody" přišly už před Covidem, jsou na to výzkumy, tvrdá data, že u nás stále roste počet lidí, na které centrum v Praze téměř nedbá, nebo těch, co jen takový pocit mají. Na periferiích (geografických i socio-ekonomických) roste první generace, která má nižší vzdělání než jejich rodiče a v podstatě nulovou šanci si nějak polepšit. Z těch se rekrutuje masa té ruské páté kolony. A proto mě tak štvou ty řeči, že covid i válku zaplatíme všichni - protože tihle lidi jsou nasraní už teď a vidina ještě větší mizérie to ještě podpoří. A všichni se jim ještě posmívají a teatrálně je nechápou.

​souhlasím s tebou dost zřídka, ale tentokrát stoprocentně

Offline Karja
44519 příspěvků moje polička 05. března 2022 07:45

Ja mám takový základní nedostatky, mohl by mi někdo říci na základě čeho jim zabavují ty jachty? a týká se to i nějakýho jinýho majetku v zahraničí? Jako vidím to jako velmi účinnej nástroj, to zas jo!