crazydaisy Karja mě to taky zajímalo, najít se mi toho moc nepodařilo, ale jestli to chápu dobře , že je to zmrazení majetku a až budou vymazání ze seznamu sankcí, tak se jim majetek vrátí
Aktuální česká politická situace
Snad teda aspon ten humanitarni koridor u Mariupolu se povedl, nevite, na jak dlouho to je?
Edit - uz jsem to nasla, 9-16. Civiliste mohou odejit po jedine ceste od 11 hodin. To teda neni moc casu.
Koridor už se použít nedá, opět ostřelují. Ne že bych to nečekala, rusové nedodrží už nic.
Z toho Volnyho by jeden blil
Jestli se někdo nudíte. Aneb "Dnes točíme Rusáka"
Stařík v Oděse přichází každý den k trafice, půjčí si noviny, podívá se na první stránku a vrátí je prodavači. - Co tam pořád hledáte, pane? - Nekrolog. - Nekrology jsou ale na poslední straně! - Ten, co hledám, bude na první.
Zbalit a poslat do Mariupolu.
Len byla jsem jen nakoupit a zas je všechno jinak :(
Rozhovor s M. Bártou, tím egyptologem :)
Ježíšmarjá ještě vrchní apokalyptik Bárta chyběl, to je fakt.
Mno
ja si myslím, že Rusko tu pružinu už poněkud přepíná. Dnes Pavel, který ještě ve středu zastával názor, že bezletova zóna nejde za žádných okolností, říkal, že je potřeba se zamyslet, jak UA pomoct
https://www.forum24.cz/bezletova-zona-nad-ukrajinou-uz-nemuze-byt-tabu-reseni-existuje/
dzizisketa že? Ten si musí taky přihrejvat polívčičku na všem.
Bárta je příšernej....
No ale kdyby tohle byla pravda ![]()

OliveOyl nechces.
80% uprchliku z ua jsou africani a arabove, ktere okradaji ua zeny a deti o postele a prikryvky. Vcera zas vyzvy, at se neposila zadna humanitarni pomoc, protoze rusove vyhazuji vlaky do povetri...
to jen tak, co me brnklo do nosu, urcite toho bude nasobne vic
Vyjadřoval se i ke covidu? Čekala bych že jo a že to zase bylo varování pohodlnému Západu před kolapsem. Jediné, co nás může uklidnit je fakt, že my obecně k Západu počítaní nejsme, že jo.
moora hele, když jsem si představila typického ukrajinského afričana, jak vleče kradenou postel směr Hrozenkov... :D
dzizisketa vyjadřoval, několikrát. Vydával zrovna knížku ![]()
Já ho mám běžně zastřeného mlhou hustou tak, že by se dala krájet
Nekdo mi ho musí strčit přímo pod nos, jinak se mu fakt radši vyhýbám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my