Karja a hlavne to rikaj ty samy lidi, co v diskuzich driv hejtovali samozivitelky. Proste takovy ty konstantni zmrdi, co zavidej.
Aktuální česká politická situace
Karjato je z FB, normalne to vyjede po zadani jmena te ..no.. kravy. To je desny co pises teda, ze je neliska hamba nechapu.
711990 to je presny
jerry jj, USA posílá i Switchblades 300 jsou to takové malé kamikadze bezpilotní drony, velmi přesné a velmi vhodné třeba do městské zástavby. ![]()
EDIT: pardon za zmatení. S-300 jsou ruske protiraketové systémy, ale dostanou je myslím taky.
Zda se vam dobry napad slibovat azyl ruskym vojakum, kteri odmitnou bojovat? Jak se pozna, ze to nejsou nastrceny hajzlove?
Karja tak aspoň tam už další zbozi neprodává. Ani nevím, zda by vůbec bylo možné tu službu, když ji mám koupenou, vypnout.
Spíš bych chtěla vědět, kde a co nenakupovat. A aby to nebyl seznam, jedna paní povídala. Kamarádka tvrdí, že ani Ecco se nedistancovalo
.
Ti zmrdi už to zas házej na Azov.
Většina jeho závěrů mi připadá velmi logická, jednoduchá a srozumitelná. V bodě 5. shrnuje správnost neposlání polských MIGů na Ukrajinu.
U bodů 1. a 2. bych si přála, aby měl pravdu a přišlo to co nejdřív.
Zajímavé je, že Fukuyama je jedním z největších kritiků Huntingtona a konceptu Střetu civilizaci (který jsem tu zmiňována nedávno). Za vrchol civilizace považoval pád železné opony, ale nejspíš úplně nepočítal, že železná opona se může znovu spustit. Mi to teď přijde v krátkodobém horizontu jako nejpravděpodobnější scénář a nevím nevím, jestli měl pravdu s tím vítězstvím demokracie na věčné časy, spíš to vypadá, že asi ne ![]()
0zero7 Unesli a pak osvobodili starostu Melitopolu, ne Mariupolu.
Sweet Potato me fascinuje, jak jsou posedli tim azovem a nackama.
To je proste ten jejich komplex velke vlastenecke valky
brrr diky za opravu!
"Ukrajina podala žalobu k Mezinárodnímu soudnímu dvoru ohledně aplikace úmluvy o předcházení a trestání genocidy. Před zahájením tohoto vysílání jsme slyšeli ve zprávách, že Mezinárodní soudní dvůr již přijal předběžné opatření…
... abychom to upřesnili – zakázal Rusku pokračovat v invazi na Ukrajině, takto je to formulováno. Ukrajinský prezident to označil za vítězství s tím, že Rusko se příkazem musí řídit. Myslíte si, že to je přesný výklad?
Není to úplně přesný výklad. On by se jím měl řídit, protože rozhodnutí jsou závazná a v případě, že se nebude řídit, lze se obrátit na Radu bezpečnosti. A činnost Rady bezpečnosti je blokováno tím, že jejím stálým členem je Ruská federace, a ta bude veškerá přijímaná opatření vetovat."
Marnost..
whiskas díky za doplnění dalších značek. Seznam značek známých v Česku asi neexistuje.
Já sem vždy něco nesu a málem na to zapomenu.
Tak v Rusku bude nový McDonald, pardon ďaďa Vaňa
continuity lol tak doufam, ze strejda Vana je jen nejakej vtip![]()
continuity tvůj spell checker má zajímavý slovník ![]()
SunEclipse ještě že ležím. ![]()
711990 no pokud Christo Grozev píše, že nezertuje, tak bych řekla, že to tak už bude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my