Kotleta píše Ljukanenkovi.![]()
Aktuální česká politická situace
continuity Tak to jsem nepochopila, že my tady myslíš HRW.
notna byl to takový obecný povzdech prostě.
continuity Hezký ![]()
andulka01 To mě je jasné, že uvažuji jak z roku razdva a to ještě před Kristem. Ale nevěděla jsem, že pohřbení ve vepřové kůži dle jejich náboženství natolik fatální, že by je to mohlo od boje odradit.

continuity Kotleta hezky ![]()
Kotleta super, díky.
notna jinak pokud se mám konkrétně vyjádřit k tomu, co tady proběhlo, tak si myslím, že ten smích je taková ještě vcelku normální stresová reakce na tu celou hrůzu. Zrovna razor a Barbuchou se už několikrát příznaly, že je to dost mele a špeciálne razorblade mi je hodně líto, protože ta se před tím ani nemůže schovat.
Celkem jsem toho nazoru, že není na místě ani pohoršování nad tím smíchem, ale zároveň ani názor, že ti to je jedno, co se tam děje. Jen jsou ty emoce hodně vypjaté a tak bych to tak brala.
continuity u me to neni stresova reakce. Me fakt pobavila ta fotka. Jak tam ten clovek stal, jak se tvaril a jak mel mezi pulkama zarazenou ruskou vlajecku. Bylo to proste smesny. Jak jsem rekla, az ke mne ta fotka zas doputuje, postnu ji :)
Tolik nenávisti, mě to děsí:
https://twitter.com/nexta_tv/status/1506308164966301703?cxt=HHwWjoCy8fLSvecpAAAA
Přestávám si myslet, že odstranění Putina by něco vyřešilo.
razorblade hele, mojemu brachovi je 23, a je vojak z povolani. A nejenom u tehle fotky je mi na zvraceni z predstavy, ze by tam byl takhle vyfoceny on...
rasaNori tak tvuj bracha snad nemiva sklony k rabovani?![]()
![]()
rasaNori A tvůj brácha by snad nešel vraždit děti.
Jinak teda závidím všem, co se jich události na Ukrajině nedotýkají natolik, že mají stále nadhled a korektní pohled na vraždící stranu. Ono jak člověk čte většinu zpráv třeba na Twitteru, tak je to takové především informační a (pro mě) ne až tolik emocionální. Pak stačí jenom projít kolem puštěné televize se záběry z Ukrajiny a najednou se člověku ta čísla a informace zhmotní do hrůzy, utrpení a beznaděje. Pak teda už jde (hyper)korektnost stranou a to přitom nic z toho nezažívám na vlastní kůži.
rasaNori A nezlob se na mě, jít do vojska chce mnohá a nevratná rozhodnutí, včetně těch co chci obětovat i získat. A taky se může stát že se ocitnu na špatný straně. Ostatně kvůli Zemanovi jsme mohli být velmi blízko. Vlaječka v zadku je pořád ještě mírové řešení. Může být onoho hůř.
andulka01 To mě je jasné, že uvažuji jak z roku razdva a to ještě před Kristem. Ale nevěděla jsem, že pohřbení ve vepřové kůži dle jejich náboženství natolik fatální, že by je to mohlo od boje odradit.
Tak mohlo... je to fakt velký strašení pro ty fanatiky
ale já to považuju za pouhý strašení protože nevím kdo by se zdržoval zašíváním mrtvoly do tý kůže. Na to není čas ani lidi... vždyť podle všech (seriózních) zpráv nestíhaj pohřbívat ani normálně ![]()
Ale pokud to jako PR funguje, tak za mě cajk.
A když už to tu tapetuju, tak ještě 2 poznámky k tématům, která tu probíhají už dlouho.
K té neinformovanosti chudáčků rusů, kteří podporují Putina: Jednoho máme v širší rodině. Vždy na mě působil jako velmi velmi hodný člověk (proběhlo mezi námi několik návštěv + další setkání). Žije tu už skoro 30 let, jeho rodina taky. Putina prý volí celou dobu (z ČR!), protože ho uznává a západním médiím nevěří, protože jsou zmanipulovaná. Tož tak. Jak to vidí teď, to netuším, protože nikdo z rodiny nemá odvahu se ho na to zeptat.
A k osvobození skvělou Rudou armádou: ano ano, proběhlo, naši rodinu osvobodil např. od stříbrných věcí (svícny, příbory?) a dokonce jeden náš tác osvobodili od perleti, kterou byl vykládáný.
Nevím jestli je to u mě stresová reakce, já jsem vždycky byla pro černej humor... a jako takovej jsem i tu vlaječku v prdeli ocenila. Je to podle mě lepší než koukat na visící mrtvolu (rabovače), no ne?
Ale přiznávám, že - jestli ze stresu nebo z něčeho jinýho - jsem se hlasitě smála u videa kterak rusák spadnul z tanku kterej náhle zatočil... a i při pohledu na jinej tank, z kterýho po zásahu lítali rusáci jak čerti z elektriky. Ano, je to zlovolná radost, ale mě ten pohled těší. Protože ho vyvažujou ty fotky mrtvejch civilistů!
andulka01 to fakt nebylo hezke. NATO vojska jsou obranná uskupení a konkrétně naší vojáci jsou v misích nasazování dobrovolně. Můžeme být všichni rádi, že je máme. Pokud by došlo na nejhorší, tj k útoku na nás, je úplně jedno jestli to bude špatná strana, bude vzdy naše.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my