Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 22. března 2022 22:11

Vlajku v zádi jsem nevidela. Nevim, jestli by mi to prislo vtipny, adekvatni urcite.

A priznavam, ze jsem pri zkouknuti videa, kde ukrajinsky javelin zasahne rusky tank, pocitila skodolibou radost. A to presto ze vim, ze tam mozna umreli lidi, kteri by treba byli radsi nekde uplne jinde.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 22. března 2022 22:12

barbucha jj, to je přesně ono. Já ti rozumím a myslím, že humor je dobrý ventil. Proto bych ho nikomu nevyčítala. 

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 22. března 2022 22:21

continuity Rozhodnutí být profesionálním vojákem je velmi vážné a já ho vážně beru. Ale prostě se může stát, že mi obyvatelstvo vetkne vlaječku mezi půlky, protože jim to přijde lepší než mě zastřelit. 

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 22. března 2022 22:44

Lav Jo, to máš pravdu. Já si zprávy jen čtu, takže i sama vybiram. Ale teď jsme tu neměli na víkend děti, koukali jsme se na telku a i jak běželi na YouTube mezi pořady ty reklamy na humanitární organizace tak to byla pro mě nálož, natož když projdu kolem televize rodičů. 

andulka01 Ja jsem měla za to, že se bavíme stale o těch ukrajinských rabovacich. To je takový k nezasmani.... Jinak těm ruskejm vojákům nepřeju nic dobrýho, ze začátku mi bylo třeba těch mladých kluků líto, ale počítám, že teď už mohou mít informace a můžou s trochou chytrosti si nějak zachránit holej život a nebýt loutkou. Takže tam mě nějakej smích nepohorsuje, ať jim do zadku píchnou třeba vidle. 

Offline notna
9384 příspěvků moje polička 22. března 2022 22:47

continuity Tak je humor a humor. Občas se člověk zasmát potřebuje. Ale stále tvrdím, že ponížení druhého člověka tím, že mu strčím něco do zadku mi jako humor nepřijde. A kdyby třeba jako trest znásilňovali, taky to bude vtipný? Určitě a ať je vlastně  rád/a, že není mrtvý/á , že? 

Vůbec se nedivím, že se to děje, nikoho nesoudim, sama nevím, jak bych v takové situaci jednala, možná bych byla ještě brutálnější. Ale obhajovat ponižování lidí nejde. To se pak stavíme na úroveň kritizovaných Rusů, kteří nejrn nic nedodržují, ale nechovají se ani jako lidi. Kdyby ta fotka byla s jinou vlajkou, taky byste se tomu tak smály?

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 22. března 2022 23:12

notna podotýkám, že já se zrovna tomuto tomu nesmějí. Jenom píšu, že rozumím,  ze pro někoho to může být ten ventil.

Já si myslím, že jakkoliv, toto nás na úroveň Rusů fakt nedostane. Tam je ještě mnoho pater směrem do pekla. My tam nejsme rozhodně a Ukrajinci taky ne. 

Offline Šošanah
76 příspěvků moje polička 22. března 2022 23:18

Snad je to nechutně technické a foto jsem neviděla, ale možná je předmětem nedorozumění způsob vetknutí. Snad vlaječka není vetknuta dovnitř, ale mezi půlkami drží ve svislé poloze. Nevím tedy.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 23. března 2022 06:28

Šošanah fotku jsem neviděla a rozhodně ji hledat nebudu, ale jak přesně to bylo s tím "technickým" umístěním mě taky napadlo...

Offline Pinot Noir
29797 příspěvků moje polička 23. března 2022 07:26

notna souhlasím s tebou.

Offline stes
9139 příspěvků moje polička 23. března 2022 08:02
Reakce na notna:

​A tohle je teda pěkně nechutný, co jsi mi podsunula. Nic takového jsem nenapsala.

notna souhlas, to se tady bohužel dost často děje...to podsouvání. Prostě kdo se mnou nesouhlasí, jde proti mně. 

Offline rasaNori
8826 příspěvků moje polička 23. března 2022 08:57

razorblade andulka01 Lav diky ze jsme se nepochopily... 

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. března 2022 09:09

rasaNori Moc jsem nepochopila ani ten tvuj prispevek. Jak to vlastne myslis. Vlajecka se tykala predpokladam rabujicich vojaku a dalsi tresty byly exemplarni i pro Ukrajince vykradajici bombardovana mesta. Takovy novodoby pranyr pro hrisniky. Jak to souvisi s bratrem, vojakem NATO? 

Offline Marbuša
1410 příspěvků moje polička 23. března 2022 09:10
Reakce na notna:

continuity Nikoho necepuju, ani jsem si toho nevšimla u někoho jiného. Jen mi tahle situace nepřijde k smíchu. Fakt nevím, kde z toho čtete cepování, schvalování agrese od Rusů apod. 

Děkuji těm, které vyjádřili stejný názor jako já, akorát mě mrzí, že vám teď jsou podsouvány takové nesmysly jako mě :-(

​Já tě myslím chápu. To je jako když vidím kreslený vtip - nějakou karikaturu na Putina třeba - tak vtipnu rozumím, souhlasím s ním, ale úsměv na tváři mi to nevyvolá. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 23. března 2022 09:17

Josno hlavne jeste jinak, to nebylo vubec na vojaky, ale na rabujici bezny lidi....

Offline rasaNori
8826 příspěvků moje polička 23. března 2022 09:18

Jos ze si v tom brachu projektuju. Pokazde kdxz vidim fotku mrtveho vojaka, a je jedno jestli ru nebo ua, nebo toho u sloupu, proste ho mam pred ocima. A nechapu jak se tomu muze nekdo smat. Ale jak tady bylo receno, je to jen problem a kazdy to vidi jinak. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. března 2022 09:35

711990 No vidis! Jsem to zaznamenala jen periferne nekde v mediich a bylo to o UA. Tak jsem nevedela, jestli mi neco neuniklo. A tady z debaty kazdy pise neco jineho.  
rasaNori S timhle, co pises, nejde nesouhlasit, akorat tady je ten kontext asi kapku jiny. Jinak ja porad nejak laviruju mezi litovanim vojaku, ze jsou jen obeti masinerie a vedeni a mezi tim, ze kazdy je proste vedomym a nezbytnym clankem, bez ktereho by valka proste nemohla pokracovat. Jezis ted znim jak hrozna pacifistka , ale tahle pisnicka je smutne krasna. 

https://m.youtube.com/watch?v=PT6NRc37T_8

Tohle je v obecne rovine na to Rusko ted, prosim te vubec ne na tveho brachu. 

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 23. března 2022 09:54

Jos zatím je tam alespoň z větší části pravidelná armáda az tam Putin příští měsíc nažene brance, nastane ještě horší peklo. 

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 23. března 2022 09:55

continuity Z toho je mi hrozně špatně. :-( 

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 23. března 2022 10:21
Reakce na continuity:

Jos zatím je tam alespoň z větší části pravidelná armáda az tam Putin příští měsíc nažene brance, nastane ještě horší peklo. 

​Hlavně bude pekelný, až Putin začne ječet, jak jim Ukrajinci zabíjej děti. Vsadim boty, že s tím vyleze...

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 23. března 2022 10:41
Reakce na 711990:

Josno hlavne jeste jinak, to nebylo vubec na vojaky, ale na rabujici bezny lidi....

​presne, takhle to bylo, byli to rabujici ukrajinci.