razorblade Johnson si je hodně podobnej ![]()
Aktuální česká politická situace
continuity Vyřídím.
Bohužel rozšíření asi nebude možný, těch tabel není moc a většinu spravuje dopravní podnik. Kdyby se něco takovýho objevilo na jejich tablu, tak z toho bude mít půlka DP asi infarkt. Ten včerejšek byl v rámci testování, občas tam propašuje nějakej vtípek.
Len to je ale náramný nápad jak tu dezinfo scénu trochu probrat. Ty, co z toho budou mít infarkt, nemůžeme v příštích letech potřebovat ![]()
Jako ale fakt, co těm Ukrajincům dávaj do mlíka?
Dyť ty jsou schopný tu svoloč utlouct čepicema...
barbucha citace českého legionáře, co je teď někde v Kyjevě:
Jsem prekvapenej, jaci jsou ukrajinci jako narod. Ja se s nimi setkaval jen na stavbach v praze a zbytek sem jako vse ruskomluvici vytěsňoval, ale to sou tak hrdi lide, ze my cesi muzeme jen smeknout a obdivovat.
Rusak nemuze vyhrat, ani kdyby se posral.
Ukrajina se nikdy nevzda
continuity
Oni jsou fakt obdivuhodní.
continuity No byla by to dvojitá radost.
Já jsem teda zaujatá, ale velká část toho podniku je prolezlá starýma strukturama adorujícíma Zemana a Rusko. To by ale musel hacknout někdo, kdo to zvládne a není insider...![]()
![]()
Len nekoukej na mě! ![]()
continuity Vůbec nikoho konkrétního jsem tím samozřejmě nemyslela!
(ten nenápadnej pískající emotikon tu občas chybí)
Len myslíš tento? ![]()
Jsem na tom podobně jak ten legionář. Teda poznala jsem jich pár přímo v tom Kyjevě ještě, ale ve snu by mě nenapadlo že jsou to takoví zarytci! Jako velmi slušný a milí lidi to byli, přestože většina žila dost těžce resp. museli se sakra otáčet, že by se nám o tom ani nezdálo (ale i ti lépe situovaní byli milí
) - ale tohle bych do nich neřekla...
Díky, už ho vidím!![]()
barbucha co tam bylo..stránka se hlásí, že neexistuje
continuity no, tak to jsem taky neviděla
Správně, to samý. Protože nedávám pozor ![]()
stes to je o stránku dozadu.
Ani já ne a k tomu všemu nestíhám, bo jsem v práci. Asi to nebylo úplně košer či co.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my