Pavlena Nebo v rychlosti ojet cifem! ![]()
Lamicka Co mám myčku, tak mi taky nádobí v ruce přijde "neumyté". ![]()
Karja jj, mne si to taky prevazej a zkratej cas, obe, mycka i pracka. Ale proste talire, sklenicky a pribory po snidani a veceri v triclenny rodine jsou podle me plytvani energii ;)
Sweet Potato tak jsem cunatko non plus ultra, protoze jsem doma jen dva a pul dne v tydnu a to proste mycku nenaplnim, i kdyz mam tu mensi
ale hrnky od caje a talirky od masla mi tam tolik nezasmradnou. A pripadnej hrnec meju v ruce :D
razorblade tyjo kdybych nedala po veceri a snidani mejt mycku, nemame z ceho obedvat....:D
711990 ja mam prave nadobi tak, aby mi akorat zaplnilo mycku a jeste neco navic. Mam takovej zvyk od rodicu![]()
711990 jako po večeři pustit a po snídani znovu?
razorblade mnozstvi nadobi a priboru je u nas neustala debata. Ted uz nam zbyly jen 4 olamany velky talire a kdyz nadhodim, ze bysme mohli koupit servis, tak sambo vypada prekvapene a rika fakt? Vzdyt talire mame....![]()
Kokoska nee jako dohromady
razorblade my jsme díky myčce přikoupili nádobí, ale hlavně teda příbory. Se šesti lžičkama 2 dny nevystačím. Když jsme dva, tak v týdnu to zapnutí jednou za 2 dny většinou stačí, o víkendech nebo když vařím něco složitějšího, tak teda denně.
711990 no tak to jo :)
711990 řekni mu, že když si koupíš další čtyři talíře někde v IKEA, tak to za měsíc ušetris jen na tabletách. ![]()
Tohle je hláška týdne, ruská poslankyně:
Vše jde zcela podle plánu, avšak nikdo přesně neví, jaký je plán
continuity
ja chci nejakej hezkej komplet, ale teda zaroven je to to posledni, za co chci utracet rodicovskej prispevek![]()
Garfie Já se snažím šetřit dlouhodobě, spis z eko duvodu. Ale když je mi zima, tak mám sklony hibernovat. Vlastně doma nic neudělám, pořad mám jen tendenci se choulit někde pod dekou ... mám v podstatě na vyber, jestli obětovat svoji výkonnost, nebo si pritopit. Tak nějak se vždycky celou zimu zmitam mezi těmahle dvěma pristupama, dokud není konečně jaro ![]()
Mimochodem na zahradě spavame s vypnutým topením. V noci bývá uvnitř kolem 10 stupňů a je to teda pro mě hraniční. I přes kvalitni perinu mi bývá občas zima a navíc mě z toho strašně bolí hlava. Trochu pomáhá čepice, ale ze bych v ni chtěla spávat doma ... vstavat do nuly si upřímně vůbec nedovedu představit.
711990 kup si s malým ditetem hlavně něco, co se dá dobře dokupovat.
MP Meri tyjo, tak v 10 bych spat nezvladla, ja pak vubec neusnu, jak je mi zima. A zima doma je vycerpavajici, asi se da zvyknout, ale presne jak pises, nejsem pak schopna delat nic.
Lamicka Ono spát jdeme třeba s 19, ale jak tam není izolace, tak to hned vychladne. Já jsem schopna spát i v nule pod širákem, ale jednorázově a dost mi tam překáží dítě - mám tendenci ho prikrejvat a vlastně nespim hlavně kvůli tomu. Jako doma dlouhodobě si to rozhodne představit neumím.
Prave mi nas chytry topny system poslal zpravu, ze jsme v breznu usetrili 11,5% energie. Jdu si na chvili pritopit ![]()
711990 čtyři talíře
s myčkou potřebujeme všeho hodně. Dětské příbory máme asi čtyři sady, talířů tak 12,... Já nesnáším pouštění poloprázdné, to bych nepřenesla přes srdce, naštěstí máme i věci, co nemeju pokaždé (hrnky, french press), tak to doplňuju tím. Stejně u nás jede dvakrát denně sto zrovna nevyvařuju. Ono taky záleží, kolik si zrovna použila hrnců, ty ten prostor berou poněkud víc než talíře![]()
Vloni na HO jsem topení nezapinala, že šetříme, a seděla jsem u notebooku zabalená v pledu a čepici. Letos na to kašlu, topim a sedím jen v mikine. Ale pokud by to pomohlo, tepla se vzdam. I bez teplé vody jsem půl roku žila na intru, takže zvyknout se na to dá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.