Evaeva taky poustime 2x denne vetsinou. Nekdy 3x, ale to spis kdyz se predchozi den zapomene.
Aktuální česká politická situace
711990 ty i dost pečeš, ne? To stačí dvě mísy a máš skoro plno.
Evaeva jj nebo treba wafle ke snidani a uz je naplneno:)
To mi dela muz, mam skoro plnou mycku na zapnuti, a on jde a vytahne si z ni hrnek a misku. Nebo naopak chybi do ni prihodit par drobnosti at ji muzu zapnout, a on si to po sobe ostentativne umyje v ruce
ja z neho fakt rostu nekdy. Susicku taky nesnasi, a s prackou se pokazde divi, kdyz holky dostanou pokyn vse co mate na sobe rovnou do pradla. Pry si to muzou zitra vzit zase na sebe, ne? ![]()
rasaNori mytí v ruce čehokoliv, když je k dispozici myčka, naprosto nesnáším. Takhle po sobě myla jedna kolegyně nádobí v práci a nedala si vymluvit, že myčka vyplácá mnohem méně vody.
Bartoš ostříhal dredy! Hm, politicky to neschvalují (ač nevolím), ale fakt mu to sluší.
andulka01 A není to spíš apríl?
rasaNori mytí v ruce čehokoliv, když je k dispozici myčka, naprosto nesnáším. Takhle po sobě myla jedna kolegyně nádobí v práci a nedala si vymluvit, že myčka vyplácá mnohem méně vody.
tak my máme v práci na každém patře myčku a půlka kolegů si tam nádobí dá a druhá si ho šudlá v ruce nebo používá furt jeden hrnek bez umytí
myčka jede každý den bez ohledu na to, kolik nádobí je uvnitř. děsný
viktorka_od splavu nechápu. Já teda hrnek po čaji taky nemeju pokaždé, to mi přijde zbytečné, když si do něj zase udělám ten samý čaj za pár hodin. V práci jsem teda sklidila nádobí každý večer.
Garfie Mně je ten japonský systém moc sympatický i když jsem ráda, že u nás máme možnost volby.
Já jsem bývala hrozný zmrzlík a už mě to přestávalo bavit, strávit několik měsíců v hybernaci, tak jsem se začala postupně otužovat a dost mi to teda vylepšilo život. Takové nenápadné věci jako vyběhnout s odpadkovým košem bez kabátu, ráno se rychle sprchovat vlažnou vodou, sauna samozřejmě, i psychicky jsem se obrnila a přestala jsem si říkat jaká je mi zima a litovat se
. Jinak já jsem na variantu vypnutí plynu psychicky připravená od začátku války, spíš mě nervuje to vypneme-nevypneme jak se furt nemůžou rozhodnout.
Černá kočka tohle všechno já dělám, ale stejně tady teď sedím půl hodiny u počítače ve 22,5 stupních a ruce mám úplně ledové. V pohybu se zahřeju, to není problém.
Evaeva to mate uplnou pravdu. Nemame kanalizaci, takze z biologicke cisticky precerpavame vodu do zumpy( nadrz), a tu vycistenou vodu lejeme do travniku, je cista, jen se s ni nema zalevat, co se ji.musite kontrolovat vycerpavani vody, melo by probehnout 1x tydne, v zime nesmi zamrznout hadice, takze z ni musite vylit zbytek a kdyz uz se takhle s tim drbete, tak nechcete vylevat vodu zbytecne. Myslite na to pri myti, sprchovani i prani. Nedokazu si predstavit, ze bych sudlala nadobi rucne. Mam ho trochu vic. Mycku zapinam tak 3x tydne.
Černá kočka tohle všechno já dělám, ale stejně tady teď sedím půl hodiny u počítače ve 22,5 stupních a ruce mám úplně ledové. V pohybu se zahřeju, to není problém.
jojo, prostě není nám každýmu dáno, já chodím do sauny a sprchuju se studenou už skoro rok a stejně je to hnus a mrznu
a ty řeči jako že po té ledové sprše člověk pocítí příval energie a jak ho to zahřeje
Černá kočka nelituju se vůbec a proti rusovi ráda umrznu, ale fakt prostě umrznu, to se nedá nic dělat:-P
Evaeva já dnes objednala další deku. ![]()
Jak mi tu ten horkokrevný chlap celé dny polihuje a ještě nově bere léky na tlak a ředění krve, tak mu je furt zima a zabavil mi deky - na jedné teda leží.
My sedíme u televize pod dekou úplně běžně, vůbec mně doteď nenapadlo, že by to mělo byt jinak.
Evaeva hrnek po čaji taky nemyji pokaždé, hned jak dopiju, vařím čerstvý. U kafe si hrnek myju.A do myčky v práci si nedávám nic, přišla jsem takhle o několik hrnků (otlučené, prasklé)
Lamicka my tam měli všechno erární, tohle fakt problém nebyl. Navíc jsme byli malý kolektiv, pár lidí.
continuity mne zabavilo deku dieťa (odmieta perinu), druhú znicili, tak tu na gauči sedím pod nejakou mini pre bábätká. už týždne sa chystám kúpiť novu, no mám tenisky, tričká a nohavice a deka stále nikde
. Sambo celú zimu vedľa mňa sedí v kratasoch a tričku, ja sveter a deka. Každý rok si vravím, že sa do toho otužovania pustím ale keď ja mám tak rada tu horúcu sprchu ![]()
continuity přesně, deka, župan a ovčí ponožky a téměř celou zimu topit netřeba
continuity to já taky, ani teď nechodím doma v kraťasech, a večer, jak člověk sedí. viktorka_od splavu já po studené sprše skutečně cítím příval tepla, ale to je na pár minut. Kvůli Rusovi tu klidně budu chodit v čepici, ale ty končetiny mě ničí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my