Aktuální česká politická situace
barbucha ovsem rusaci tvrdi, ze to udelali Ukrajinci, kdyz se vrhli do mesta po odchodu Rusu. K pobliti.
Tak samozřejmě. Asi bychom měli mužikovi zvýšit dodávky léčiv. Aby to chudák vydržel, takový protivenství.
https://www.hrw.org/news/2022/04/03/ukraine-apparent-war-crimes-russia-controlled-areas
barbucha no to vis, ty nacisti, to je svoloc. Akorat jsou na druhy strane, nez Kreml tvrdi.
Nemival Soukup nejaky porad se Zemanem? Ted podle upoutavky bude mit porad, kde ho bude tepat, ze nedela to, co by mel delat.
Nemival Soukup nejaky porad se Zemanem? Ted podle upoutavky bude mit porad, kde ho bude tepat, ze nedela to, co by mel delat.
Takhle jsou mužici zvyklí bydlet.
Policejní stanice již osvobozenýho města, ve který se původně utábořili. Nálezový stav.

https://twitter.com/good_old_teta/status/1510615809055408128?s=21&t=RYBRi1Gz3QiMIfCScIoz9w
Já mám pořád neodbytný pocit, že by se s tou dezinformační scénou mělo nějak bojovat. Na základě tohoto výše mě napadá, co jim to rozvracet pomocí jejich zbraní? Tzn, když je se.e "sbehnuti jejich vzoru na druhou stranu", tak záměrně vyvolávat dojem, že k tomu dochází, i když to není pravda. Takže třeba sem tam nenápadně napsat na fcb Okamurovi něco ve smyslu: "doted jsem vám věřila a fandila, ale teď jsem se doslechla, že pečete s Bidenem a chystáte na nás podraz. Chcete nas zaprodat Američanům".
Pokud by to takto udělalo víc různých lidí, z anonymních účtu klidně a neco podobného se dostatečně dlouho opakovalo, tak mu to může rozvrátit voličskou základnu. Oni podobně zničili Piraty.
Máte nějaké lepší nápady, co mu tam napsat? Hrubky dodám :). Sice předpokládám bloknuti a vymaz, ale klidně zalozim účty další. Nebo se to může psát na cizí profily, aby to bloknout nemohl, či?
nonemy Hele ale to zní jako plán! Ale ještě by to chtělo nějaký věrohodný profil, s vlaječkama a tak.
Sweet Potato
tak pokud by nás bylo víc, tak by to bylo ideální
Sweet Potato nechci navádět, ale ten by se při IQ těch vlastencu možná nejrychleji ukradl. V krajním případě se zablokuje a to taky není k zahození ![]()
nonemy nonemy Sweet Potato jdu do toho s vámi ![]()
barbucha ovsem rusaci tvrdi, ze to udelali Ukrajinci, kdyz se vrhli do mesta po odchodu Rusu. K pobliti.
Tak mně už stačilo, když jsem viděla video s tou maminkou z bombardované mariupolské nemocnice, kterou Rusáci laskavě "evakuovali", aby s ní natočili video, že nemocnice vůbec nebyla bombardovaná, nýbrž "jen" ostřelovaná, jelikož jí okupovali ukrajinští vojáci. Tak určitě
.
A to o ní ještě před tím, než se jim dostala do rukou, tvrdili, že je to najatá herečka.
No teď už vlastně díky nim ano, že jo
.
A teď Buča
.
andulka01 ![]()
zítra se do toho pustím. Asi dnes neusnu, jak budu vymýšlet podvratné texty :)
wendulka no, to je taky silena historka.
Dneska jsem u maminky pripravila pokoj a přivítaly jsme Lydii a Nataschu. Neteři jsem musela vysvětlit, že "její" úplně nove rozkládací křeslo teď bude mít jiná holčička, nevím zda úplně uspesne (jasně, zapracuje na tom sestra, bude to v pohodě). Musím přiznat, že spolu s koncertem na Letné a popisu těch rusáckých zvěrstev mě to emocionálně úplně vycuclo.
Žádný slitování s tou hnusnou svoločí. Já bych snad i byla schopna stisknout spoušť.
Sweet Potato nechci navádět, ale ten by se při IQ těch vlastencu možná nejrychleji ukradl. V krajním případě se zablokuje a to taky není k zahození
Tomu asi nerozumím.
Orbán vyhral ![]()
nonemy Super. Připrav notičky.
continuity Nečekala jsem nic jiného, ale jiskřička naděje byla. ![]()
Sweet Potato ze si myslím, že na těch profilech budou mít dost triviální hesla. Nemám čas se teď tím bohužel nějak víc zabývat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my