Aktuální česká politická situace
nonemy Hezky pěkně! ![]()
To je fb?
nonemy to bych teda moc ráda viděla tu Okamurovu reakci ![]()
nonemy Ty vole! Jak si mám věrohodne založit nový trollsky fb? Na nejakej falešného email? Ale tak to se asi brzo odhalí že nemám žádné přátele a tak....
Schovej screenshot. Kdyby to smázli, bude působivé se pozeptat, pročpak to zmizelo. Jestli tam teda jde vkládat fotky.
Jako by to psal Okamurův volič
(i když ten by měl hrubek asi víc).
nonemy Večer jdu na to, dám si do profilovky nějakýho bišonka, jsem si všimla že to tam letí.....
Karja můžeš se přátelit s nonemy![]()
Evaeva Neboj já si nějaký kamarády najdu;-)
Schovej screenshot. Kdyby to smázli, bude působivé se pozeptat, pročpak to zmizelo. Jestli tam teda jde vkládat fotky.
Přesně to jsem udělala. A když to smaže, tak ten PrtScn vylepím na Twitter s tím, že se u Okamury nějak podezřele maže ;)
Kokoska Pokud nějaká bude, podělím se :)
Karja Ano, založila jsem nejdřív falešný email a fcb nastavila tak, aby moje přátele nikdo neviděl :)
jerry S chybama se to nesmí přehánět. Tohle je tak akorát.
nonemy
Vypadá to fakt věrohodně.![]()
Sweet Potato
"honasratzpjm"
ad genocida na Ukrajině... ![]()
Jo a může mi někdo říct, jak to že ta kurva vlekař využívá oficiální státní stránky k soukromýmu sdělení?!
Co je národu do toho, že mu shořela dača?! A co je národu do ohrožení tý jeho pyskatý prostitutky a jejich vošklivejch aplégrů?!
Ještě ke všemu si dovoluje obvinit z toho ohrožení novináře, a to jmenovitě... pevně doufám že ho aspoň někdo z nich ihned zažaluje, dyk je to do nebe volající drzost!
Že se tadyhle kousek od nás válej na ulicích stovky mrtvol nevinnejch civilistů včetně dětí, že jsou tam slušný (na rozdíl od tý jeho krávy) ženy znásilňovaný, i s dcerama... baráky mají vypálený všecky - to toho dobytka nezajímá! Sám má, jakož i jeho chlebodárce, na rukou krev za tu letitou aktivní podporu Putlera. Jako by tam vraždili sami.
A to hovado si v tuhle chvíli dovoluje veřejně stěžovat a vyhrožovat, a eště na stránkách placenejch ze státního rozpočtu.
Tvl mě jebne!!!
nonemy
jsi šikovná, dej vědět, jestli odpoví!
Sweet Potato ![]()
vekapr a honasratzpjm je boží
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my