Sweet Potato Nejsou, ale je to průhledný, no.
Aktuální česká politická situace
Jsem na tom podobně.
Kurva to ani fašisti neznásilňovali děti, ani neřekli o Lidicích že jsme si je vyvraždili sami!
A jedno ultimátní kňůůů. Aneb oni se bráněj, to neni fééér (zdroj: novinky.cz)
Ruský ministr obrany Sergej Šojgu si TASSu stěžoval, že Západ na Ukrajinu lifruje protitankové zbraně: „Když říkají, že jsou to obranné zbraně, je pro mne těžké si představit, že javeliny jsou obranné zbraně. A jejich počet je větší, než mají některé státy NATO.“
Šojgu žije?
slniecko jj,někde se zas vynořil.
slniecko asi uz se mu vyresily ty problem, se srdcem....![]()
nonemy Já se zmítám někde mezi. Pořád něco sleduju, ale ta svědectví hrůzy radši vynechávám.
Čo sa toho Kyjiv týka, tak ja to používam, lebo za u nás to navrhol šéfredaktor denníka N, ktorého manželka je Ukrajinka, tak to beriem, že je to schválené hlavou rodiny
(a okrem toho je to taký malý punk voči JULŠu, na ktorý nemám dlhodobo veľmi pozitívny názor...)
continuity 711990 inak, ako považujem to za dobrú správu, pokiaľ sa vynoril aj s kufríkom a nebol mu počas jeho indispozície odobraný.
Kan určitě, potom napiš, jestli to mělo nějakou odezvu. Podkopej jim důvěru :)
s nahlasovaním mám veľmi podobné skúsenosti.
Nejako neviem pobrat ako kludne kradnu a potom posielaju domov.
nonemy ja uz jsem mela strasny nocni mury, tak se drzim par dni zpatky, snazim se.
z Irska ![]()
andulka01 Teď jsem to četla, dobře Irové! ![]()
Nejako neviem pobrat ako kludne kradnu a potom posielaju domov.
Nezapomeň, že nejdřív museli povraždit původní majitele.
nonemy Tak můj příspěvek čeká na schválení? Co je toto za mores?
barbucha no tak akosi je mi v poslednej dobe stale tak tazko pri srdci. A zaroven ma sklamali niektori ludia , nikdy by ma ani vo sne nenapadlo ze by dotycny mohol tak reagovat na uprchlikov alebo spravy o vojne. Snazim sa takych znamych uplne vyselektovat z mojej blizkosti.
Hnus !!!
Janulik03 Je potřeba přestat o nich uvažovat jako o lidech. Orkové, hůř než orkové.
Teď to nemůžu najít, ale někdo od Lékařů bez hranic psal, že na zřízení nemocnice se dokázali dohodnout v Afghanistánu i v Kongu kde se dohodli s rozhádanými stranami, ale s rusáky to nikdy nešlo, ukrajinské nemocnice nejsou první které odstřelovali, dělo se tak už v Sýrii. Konečně by si to měli rusáci všechno vyžrat, Ukrajinu, Sýrii i všechno ostatní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my