nonemy boží! Skvela prace!![]()
Aktuální česká politická situace
Garfie dám :) Moc si od toho nyní neslibuji, předpokládám, že napíše, že není a šlus. Nebo to smaže, nebo se to přejde bez povšimnutí, uvidím. Ale nevadí, pokud se to bude dělat opakovaně (a různá témata), s nějakými přestávkami, aby to nebylo příliš podezřelé (a třeba nás bude víc), tak to stojí za každý zvyklaný hlas, který mu třeba odejde. A v případě jakékoliv reakce to potom dám i na Twitter, tam potom asi poprosím o sdílení, aby se to začalo šířit a žít vlastním životem :)
nonemy nejspis to smaze a da ti ban:)
711990 Odpoledne to ověřím a podělím se :)
A díky všem za podporu.
nonemy Doufám, že ti to všechny zdejší fb uživatelky olajkují. Zkusím večer zpracovat manžela, má spící účet.
To, co Tomio teď zase vyblil, je neskutečné.
nonemy ty jsi neskutečná ![]()
![]()
Odpověď na tuhle žádost mě dost zajímá![]()
Ovšem na honasratzpjm jsem si musela vzít brejle....
Prasman opět luxusní. Těším se na odpověď (většinou odpovídaj, byť samý píčoviny samozřejmě).
nonemy
ses mazana!
a doporucuju jeste "byjsme", aby nedostal podezreni![]()
viktorka_od splavu ale to se pise "by jsme" ![]()
Leny ten clanek z Respektu je dobry, ale posledni veta nejlepsi!
Bi jsme taky není k zahození![]()
nonemy me zaujalo zarazeni jeho profilu jako "politik - sportovec" :D
Dát slovo i protistraně je možné, souhlasit ovšem nemohu.
Šéfredaktor Voxpot Vojtěch Boháč argumentuje, proč není správné odsuzovat všechny Rusy.
nonemy nejspíš to smaže, ale nezabanuje, kamarád ho prudí pravidelně
Tak výsledek:

Netuším, na základě čeho to fcb zablokoval, ale muselo to být na udání :) Zajímavé, že když jsem já hlásila nějakého proruského trola, tak mi vyhověli jen jednou. Už jsem vícekrát slyšela, že fcb trolům nahrává záměrně, začínám tomu věřit. No budu muset založit účet nový :)
Můj příspěvek jsem už u pitomia samozřejmě nenašla, museli to hned smazat, ale to se dalo čekat. Ale už jen to hledání je náročné, protože se mi chce z jeho voličů blít. Strašný strašně (řídit stát jako v Maďarsku, přání být součástí Orbánova uvědomělého národa, protože je inspirací pro všechny, petice na odstoupení vlády a dokonce i Okamura je naše budoucnost a naše sluníčko a hluboce mu děkujeme za statečnost
)
madluša že kamaráda pozdravuji ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my