Dalo se to ale pod novými majiteli čekat - předtím zásilkovna "živila "sama sebe", ale teď musí vydělávat akcionářům toho konsorcia, které ji koupilo.
Pošta, poštové služby, kuriéri...
Samantha oni ostatni taky zdrazi, neboj.
jerry aha, to jsem nevěděla, že ji prodali... no tak to je to ekonomické vysvětlení
Někdy koncem předloňského nebo začátkem loňského roku. Koupili to klasičtí investoři, takže logicky chtějí zisky, žejo.
999 nevim, jestli je to stale aktualni, ale odesilatel se da zjistit na webu posty, pokud by chtel clovek zazadat o zmenu doruceni Pokud je na Oznameni uvedeny ten ctyrmistny kod, tak se to tam po jeho zadani zobrazi Je tam moznost i zadat email misto kodu, ale to jsem nikdy nezkousela Pocitam, ze to je pro majitele zakaznicke karty
Mini Díky, já už začínám tušit, odkud vítr vane :-).
Uz se vam nekdy stalo, ze jste donesly zasilku na podaci misto zasilkovny, vse probehlo v poradku, ale zasilka se nikdy neobjevila v jejich systemu jako podana a proste zmizela? Na vydejnim miste nic nezustalo a vsechny balicky maji odeslane a infolinka nedobytna. Zasilkovna uz pomalu, ale jiste slape na paty Ceske poste![]()
monis na té automatizované robolince rovnou zřetelně řekni , že chceš přepojit na živého kolegu. Pak tě ten automat přepoji.
continuity jo to vsechno probehlo, ale pak cekas 20 minut za zvuku priserne hudby, nez na tede dojde rada a pak uz nemas cas to resit![]()
monis Ta čekačka je strašná!
Mě se jednou nepodařilo otevřít Z-box, dvířka byly zaseklý, v aplikaci psali, že mám zavolat na jejich linku a že nemusím u boxu čekat. Tak jsem to nechala vyzvánět celou cestu domů, abych se pak doma dozvěděla, že jsem měla zůstat u boxu a mám jim zavolat znovu, až tam budu
Na konec mi to pomohl otevřít můj muž.
monis jako ted ti to nepomuze, ale vzdycky cekam, az to nactou do systemu a vytisknou stitek.
monis Jj, a taky (u nás na vyžádání, nevím, jestli jinde automaticky) tisknou potvrzení o přijetí. Ale to teď už taky nepomůže, no.
monis jako ted ti to nepomuze, ale vzdycky cekam, az to nactou do systemu a vytisknou stitek.
Na místech, kam chodím, dělají ještě jednu věc: načtou kód z nalepeného štítku čtečkou. Zjevně je tam víc kroků, které lze opomenout.
Já dělám to, když podávám víc balíčků, že čekám na nalepení štítku, než dám obsluze do ruky další. Jednou jsem řešila záměnu zásilek jako příjemce a mám od té doby strach. I doma balíčky chystám každý zvlášť od A do Z, i když by bylo jednodušší kroky spojit, napřed vše zalepit a pak řešit kódy. E-e.
moora ja to taky delam, ale ten den jim to nejak padalo a dobu trvalo, nez vubec vytiskla ten stitek a asi se neco jeste stalo. Myrtila to potvrzeni uz budu vyzadovat, protoze jinak nemas jak prokazat, ze jsi tam ten balik nechala. Jeste ke vsemu to bylo pres Vinted, takze nemam ani balik, ani penize. A zakaznicka podpora Vinted, to je na samostatne vlakno.
monis No tak to je dvakrát na houby
Právě při prodeji přes Vinted jsem to potvrzení začala požadovat, protože přesně, jinak nemám důkaz, že jsem to poslala.
zelene.okocekat takovou dobu u boxu? No tak to jsem na tom jeste dobre. Ja jsem mela jednou problem se zamrzlym alzaboxem, ale tam to bylo na jednicku. Po minute komunikace s plechovou hubou mi to zvedl technik a hned otevrel. Taky jsem ale musela stat u toho boxu a precist mu nejaky kod z obrazovky. V pripade Zasilkovny by to ovsem vyzadovalo kempingovy nabytek![]()
Debilní DPD a jeho šoféři, takto líný vši!
Už podruhý mi nechali balík v boxu, kterej bych si nevybrala ani v bezvědomí - kolem jich máme mraky, pomalu u každýho baráku... a ta veš líná si umanula na jeden snad přes půl sídliště! Doprčic co si to dovoluje?! Mně bude nějakej pohůnek diktovat, kde budu vyzvedávat?!
Stopro bydlí někde vedle a nechce se mu zajíždět blíž ke mně... ne, boxy v okolí, jak jich je tolik, prostě nemaj šanci se zaplnit, aby ta změna byla nutná. Ale tenhle je hned u silnice - nemusí se zajiždět na chodník nebo nedejbože s tím balíkem udělat pět kroků... tak se to hovado rozhodlo že bude prostě po jeho. A bez omluvy a vysvětlení, jenom mi přistane sms s výzvou a hotovo.
A nedá se s tím hnout. Na telefonu je robot, sms přijde bez čísla odesílatele... Teď čekám ještě třetí zásilku a jestli bude zas v tom samým boxu, tak mě raní mrtvice. Příšerná služba, příšerný lemplové.
Mně pro změnu začíná mě pít krev Zásilkovna:1. mám 100 metrů od baráku pobočku (takřka s neomezenou kapacitou), v okolí asi 15 boxů - ovšem zásilku mi bůhví proc svévolně přesunuli na druhý konec čtvrti, kam se dá dostat prakticky jenom autem (ten 1 autobus za hodinu nepočítám). Důvod asi podobný jako u barbucha - boxy jsou na parkovišti Lidlu.
2. před 13 dny předal e-shop Zásilkovně nákup (zaplacený) - po 2 dnech najednou zásilka v systému neexisovala a z mojí aplikace se ztratila. A ticho po pěšině![]()
barbucha taky mam ted balik jinde. Ty dve ulice se jmenuji podobne, tak nevim, jestli jen neumi cist nebo proc je to o pul km dal. Ale stejne musim autem, tak mi to tolik nevadi.
Ti šoféři budou všude stejný - pohodlíčko nade vše! Proč se teda stavěly ty boxy všude? Zjevně by stačil jeden-dva někde na tom hezky přístupným parkovišti ![]()
Vsadím boty že je to jen lenost. Oni vždycky tvrděj že je to z důvodu kapacity, že má ten box předem určenej, ale stačí že šofér nahlásí že je plno a už to může vrznout někam kde zrovna jede kolem. A ty se třeba přeraž!
Jako já včera - šla jsem už potmě (evidentně tam ten blbec končí šichtu: sms mi pokaždý přišla až pozdě odpoledne) a jak to klouzalo, neošetřený cestičky přes park, osvětlení mizerný, málem jsem se přizabila. A co si pak na nich vezmu se zlomenou hnátou?! Místo co bych to měla přes líp osvětlenou hlavní ulici, na dohled od baráku... tvl už to ve mně zas jen bublá! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje