Mám balíkovnu 50 m od baráku, ale co z toho, když je tak malá, že je věčně obsazená![]()
Pošta, poštové služby, kuriéri...
Balíkovnu mám na poště, půl stanice tramvaje takže kousíček, ale nepoužívá ji každej eshop, zvlášť ne cosáci apod. ![]()
barbucha tak maj nějakej systém, že by to už při nákupu mělo hlásit, že ten konkrétní box/výdejna je obsazená a prostě tě to nepustí si to tam nechat poslat.... zádrhel taky vidim v línym šoférovi - kecá!
Přesně tak. Líná pakáž, nic jinýho.
Teď mě čeká ještě další pocuc, pár dárků pro haranty si nechávám přivézt domů a schválně na dobírku... jsem zvědavá jak dlouho se budu s těma lemplama nahánět. Tentokrát jim to ale v nejhorším nechám na krku, i kdybych se měla do těch obchodů vypravit osobně! Hergot to je pokaždý stres před vánocema.
barbucha a co ti včera přišlo pěknýho z COSu?
Nic. Z Arketu přišly černý trubky, ale neseděly mi, tak mazaly dneska do klínovejch řemenů. (abych si konečně mohla vobjednat ty zelený manšestráky
)
barbucha haha, mne jedou cerny
Na Chodove je meli a jsou super, jen jsem si pro jistotu objednala 42, u 40 se mi rozlejzaly kapsy. Vetsi v prodejne bohuzel nemeli. Tak doufam, ze budou sedet. Ta zelena je taky moc hezka, ale v cernych jsem se citila lip.
Tak vidíš jak to jde ![]()
Já kdysi podobný černý měla, a byly věčně chlupatý a tak... navíc jsem chtěla změnu, k černejm kabátům, bundě... no uvidíme.
Balíkovna je úplně marna, máme boxy, máme několik provozoven s nalepkou a pokaždé(!) to skončí na poště 20 minut autobusem. Akorát si můžu tipnout, že na které.
Zřejmě jsme jediná lokalita, kde to funguje všechno, až na pár kiksů
Tak teď ještě, aby to přes Vánoce vydrželo a přeneslo se to i na vás, samozřejmě.
Evaevajá už končím. Chybí mi pár dárků, už tak spíš vymýšlím..
jerry to víš, že jo a zaplníte mi ty boxy ![]()
Je to tu nakažlivý. Objednala jsem vánoční dárky k rodičům. Balíkovna dnes vzkázala, že z "technických důvodů" nemohli balík doručit a je uloženej na poště, to jest asi 3 minuty autem od bydliště rodičů. Ty technický důvody, který bránily tý daleký zajížďce, mě strašně zajímají, řekla jsem ať se na to zeptají.
Nás minulý týden hodně pobavila alza - déle než týden jsme měli něco objednané, co mělo být skladem a vypraveno v den objednání, no nic. Ovšem, že v sobotu odpoledne pípla sms s výhružkou, že zásilka doručena do boxu u baráku a na vyzvednutí je celých 24 hodin a nelze to prodloužit, tj. do nedělního odpoledne, nás poněkud nepotěšilo. Byli jsme na víkend 150 km od domu
bych chtěla vidět, kde bychom ten dost drahý zaplacený balík lovili, kdybychom tu neměli hodné kamarády, co pro něj dojeli.
Malenge no Alza tě do boxu pustí i po uplynutí té doby, pokud tam ten balík pořád fyzicky je. (Narozdíl od zásilkovny, můj balík tam jednou takhle strávil víkend než odjel zpět
) Takže bych si tipla, že by tam vydržel do pondělního rána. Ale chápu tě, oni ty doby teď zkracují všude, ale 24h je fakt málo.
Objednávka IKEA Praha ČM, následuje informace, že je to již jen v Brně. Bez jakéhokoliv dodatku… Takže nejdřív nic a najednou to je na PPL. Namísto vybraného výdejního místa, kde jsou i o víkendu, si PPL vybralo jiné, jen o 5 km dále, avšak s otevírací dobou od 10:00 do 16:00 No nekup to ![]()
barbucha to je trest za hadrový obžerství!!
Houby s voctem, jedou mi s nima i dárky pro rodinu. Eště bude veselo ![]()
Ja uz ani nepotrebuju prepravce, abych mela problem. Objednala jsem neco, co psali 5 ks skladem, nacez prisel po deseti dnech a mem dotazu na stav objednavky mail, ze to podle stavu zasob v tom skladu je, ale nemuzou to najit!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje