Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Online Kokoska
34614 příspěvků moje polička 23. května 2017 20:27
Reakce na Amun:

Nerada jezdím po silnici z Prahy na Kolín, tam snad lidi přímo počítají s tím, že když jsou široké krajnice, tak protijedoucí auto prostě uhne. Jinde jsem to snad nezažila, na téhle trase už některá auta jedou automaticky jedním kolem po krajnici.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. května 2017 21:34
Reakce na Kokoska:

A úplně nejhorší je jet mezi dvěma kamiony a nevidět před ani za sebe. To nesnáším.

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 23. května 2017 21:39
Reakce na Kokoska:

To samý je, když jedete podel Labe k Ústí..ale už to tam víc hlídaj, tam už se pár lidí zabilo, ale jinak je t teda krásná cesta..

Online Kokoska
34614 příspěvků moje polička 23. května 2017 21:45
Reakce na Ounz:

Od Lovosic do Děčína jsem asi 2x jela, cesta asi hezká, ale plná kamionů. Měla jsem chuť to někdy zkusit po druhém břehu, ale teď už tam díky připojení přes internet nemusím. Zatím.

Online Kokoska
34614 příspěvků moje polička 23. května 2017 21:48
Reakce na dynda:

Jo. A najíždět na jižní spojku v místě, kde ještě jezděj kamiony, ale těsně za ním už musí sjet. Takže osobní auto se cpe před kamion, který už kouká, jak uhnout před osobní auto... Jo, dneska je to adrenalin, když se člověk chce někam dostat a nezabít se.

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 23. května 2017 22:06
Reakce na Kokoska:

No kamionů je tam dost..

Offline RoSa
10086 příspěvků moje polička 23. května 2017 23:15
Reakce na Kokoska:

Přesně vím, který místo myslíš - který hovado tohle mohlo schválit?!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2017 08:53
Reakce na Kokoska:

u nás je taky takový úsek, rovná silnice, dost široká, plus krajnice o šířce dalších pruhů.

z mého pohledu jsou na takové silnici nejhorší ti, kteří jsou předjížděni proto, že jedou pomalu, ale i když mají královský prostor, neuhnou ani milimetr. následováni těmi, kteří vidí, jak se v protisměru předjíždí blbě dva pravděpodobní trotlové, ale taky neuhnou. taky se tam často předjíždí pomalu jedoucí traktory nebo kombajny nebo dokonce końské povozy, a toto je fakt jediný úsek, kde to v pohodě jde. vidět v protisměru kolonu za traktorem nebo fůrou sena na silnici o velikosti přistávací dráhy pro boeing, a neuhnout jim, to je pro mě symbol hovězího na silnici.

Offline dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 24. května 2017 08:59

Kamarádka tudle dostala pokutu za pomalou jízdu - stovkou na dálnici v levém pruhu.

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 24. května 2017 09:19

tak když se tady hejtujou řidiči, tak u nás dneska před domem zastavilo v křižovatce (odbočování z hodně hlavní do vedlejší ulice) bílé audi, řidič pomalu vystoupil, nahodil taštičku a procházkovým tempem se vydal pro snídani do místní kavárny....kdyby teda aspoň to auto postavil na chodník a nenechal ho v tý křižovatce

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 24. května 2017 09:21

a o dodávce, co pravidelně parkuje hned před přechodem pro chodce, takže při přecházení není nic vidět, už jsem tu psala....

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 24. května 2017 09:22

jinak hned u toho přechodu je večerka, takže se docela často stává, že si přímo na tom přechodu někdo zastaví na blikačky a jde si v pohodě nakoupit...

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 24. května 2017 09:25
Reakce na Potrefenáhusa:

No, míra lidský blbosti mě nikdy nepřestane fascinovat..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2017 09:28
Reakce na Potrefenáhusa:

parkování 

v neděli ve zlíně. parkuju podélně na hlavním dvouproudém tahu zlínem. už se chystám vyjet, nastupuju do auta, na místo přede mnou přijíždí ženská. najede tak, že jí asi třetina auta kouká ven. já si tedy pospíším, že jí uhnu, že zřejmě moc podélně parkovat neumí, tak že vyjedu a udělám jí místo, aby mohla v klidu manévrovat. ještě na ni mávám. a ona v pohodě vypne motor a odchází.  naštěstí, když jsem na ni i zavolala, tak se teda vrátila a šla to spravit. ale fakt by klidně odešla s tím, že jeden ze dvou pruhů na kdovíjak dlouho ucpe ven trčícím autem. to je mimo mé chápání.

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 24. května 2017 09:30
Reakce na Ounz:

mě to spíš už nějak frustruje...

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 24. května 2017 09:33
Reakce na Jiná Realita:

prostě pohoda...

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 24. května 2017 09:53
Reakce na Potrefenáhusa:

No..jenže to on je pak člověk frustrovanej skoro pořád..

Online Kokoska
34614 příspěvků moje polička 24. května 2017 10:04
Reakce na Jiná Realita:

Ta kolínská silnice byla vyhlášená, stalo se tam hodně smrtelných nehod, protože lidi předjížděli  přes odbočovací pruhy. Když někdo na obyčejné silnici jede 120, najede na střed, že předjede na odbočovacím pruhu, a před ním se někdo rozhodne odbočit vlevo, ten blb zezadu už nemá šanci to ubrzdit.

Online Kokoska
34614 příspěvků moje polička 24. května 2017 10:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Často žasnu nad tou drzostí, s jakou lidi parkujou. Je to spojené s leností, copak by někoho zabilo zaparkovat o kousek dál a dojít? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2017 10:10
Reakce na Kokoska:

tak to jsou samozřejmě idioti, na téhle žádné odbočovací pruhy nejsou.

ovšem o tom, jak jsem se několikrát málem srazila s autem, které vyjíždělo z vedlejší, přestože na hlavní v odbočovacím pruhu se chystal na tu vedlejší sjet kamion, bych mohla vyprávět (kdo zná odbočku z tahu zlín-vizovice na slušovice, tak tam). fakt katastrofa, nedají přednost autům na hlavní a pak, přestože ani nevídí přes ten kamion, vyjedou tak stovkou na hlavní, kde já jedu max. rychlostí