Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 22. května 2017 18:13
Reakce na barbucha:

No, keď ono to koľkokrát nie je o veku, ale o mentálnej výbave jedinca (a súdnosti)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. května 2017 18:14
Reakce na barbucha:

pche, takových je.

a někteří jezdí poslepu. tuhle jsem jela za matkou, která se vůbec nekoukala na cestu. většinu času totiž řídila otočená na děcko na zadní sedačce, a to fakt nekecám. otáčela se na něj asi každou minutu dvakrát. zastavit asi neměl čas. nevím, co tam dělala, každopádně já jako řidič za ní jsem se jí dívala do obličeje. s děckem v autě  

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 22. května 2017 22:41
Reakce na Jiná Realita:

A dalsi zase cumi do mobilu. Kdyz se nad tim clovek zamysli, tak by ten ridicak mel vratit kde kdo. 

Offline continuity
42610 příspěvků moje polička 22. května 2017 22:46
Reakce na Setare:

kdyz ono je to fakt nebezpecne. kamaradka dela na detske chirurgii a kdyz jsem mela holky batolata, tak mi rikala, ze se jim mnozi polytraumata po nehodach s duvodem, ze ditko se cile vymota z tech ksiru a matka se ho za jizdy snazi vratit zpet. ze asi budou muset na to zavest nejakou osvetu.

a cumeni do mobilu mne vytaci uplne do bela, to mi uz prijde bezpecnejsi si zavolat bez handsfree nez psat smsky.

jinak si muz ted pochvaloval, ze ve statech se jezdi velice ohleduplne. krome jednoho incidentu s ridicem, ktery byl lehce pod parou nemeli na 1000km zadny vaznejsi problem.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. května 2017 22:49
Reakce na continuity:

no aby ne, když tam překročíte rychlost a už vás tahá ven policajt s tasenou pistolí!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. května 2017 22:50
Reakce na Setare:

myslím, že vrátit řidičák by měla zhruba polovina řidičů. část z nich ho neměla nikdy dostat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. května 2017 22:55

třeba nechápu, jak mohl být udělen řidičák holce, která chodila z autoškoly s hysterickým brekem a dělala ho asi nadesetkrát (tehdy to šlo), až prostě si ho nakonec asi vybrečela, protože co by lidi řekli, že ho nemá. a teď jezdí někde v provozu, holka, která by si při pohledu na tu kutálející se kočku zakryla oči a pustila volant... proč třeba není pravidlo třikrát to zkusíš a dost (na dalších třeba pět let). kdyby se odebraly řidičáky všem slepým důchodcům, znemožnila se konečně jízda těm, kteří stejně jezdí bez něj, natrvalo by se odebíraly řidičáky každému, kdo vybržďoval, nadlouho (v řádu let) každému, kdo byl přistižen s větším promile...silnice by byly hodně volnější.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 22. května 2017 22:56
Reakce na continuity:

To jsou napady  I kdyz nechapu, jak se jim muzou vymotat batolata z pasu ze sedacky, maji je mit utazeny/zapnuty tak, aby se to nestavalo. Mozna mam teda nesikovny deti, ale tohle teda nezvladly a to se mi obcas zdaly vztekly/snazivy dost  

Offline continuity
42610 příspěvků moje polička 22. května 2017 23:06
Reakce na Setare:

moje deti toho byly schopny, urcite si umely vyndat ruce a to i kdyz pas ukazoval, ze je utazeny spravne (meli jsem tam takovy indikator). ale u nas v aute vladne, co se sedacek tyce, dost teror, takze to udelaly presne jednou. (na rozdil od jidla a popkornu, luxovat bychom potrebovali co tyden).

Offline Candance
5630 příspěvků moje polička 23. května 2017 11:59

Vcera jsem se vracela z Tater, v Ziline klasicka kolona - nechala jsem si od predchoziho auta odstup, tzn.nelepila jsem se mu na zadek (protoze to auto prede mnou obcas zazmatkovalo - melo i nalepku zacatecnik) a celou dobu se na me totalne lepil polsky kamion, vyblikaval, vytruboval. I kdyz jsem odstup zmensila, tak porad neprestal. Fakt jsem se bala. Vzadu mi spaly deti. Uplne jsem byla zpocena. Potom jsem radsi jela pres mesto, abych uz nemusela jet pred nim. Ale on se, dokud to slo, porad na me lepil a troubil a az potom se na posledni chvili cpal do sveho pruhu. Pak mi aspon ukazal prsty svuj nazor a ja poprve v zivote taky.

Offline Candance
5630 příspěvků moje polička 23. května 2017 12:19
Reakce na Amun:

Uvazovala jsem nad tim, ze ho vyfotim nebo natocim a poslu na dopravaky, jenze jsem byla sama a nevedela jak a nechtela vic ohrozovat sve deti a dopravaci by to dodatecne asi stejne neresili, nebo ano?

Offline viktorka_od splavu
49167 příspěvků moje polička 23. května 2017 12:34
Reakce na Amun:

Bych asi vzala telefon

vážně?

bych zajela ke krajnici/odbočila a nechala ho odjet. žilina je teda strašná uff

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. května 2017 13:51
Reakce na Candance:

Fuj, to nesnasim, taky bych mela strach. Pamatuju si, ze pred lety u nas takhle v kolone kamionak (a zrovna taky polskej) prevalcoval osobaka pred sebou, zabil je. Tak jeste, ze to dobre dopadlo, vyresilas to dobre, radeji od takovyho blba pryc. 

A jednou jsme v Polsku jeli taxikem a to jsem myslela, ze kazdou vterinu uz bud dostanu infarkt nebo nabourame, zrovna napadl snih a auto jelo celou dobu vicemene smykem. Nastesti to bylo jenom kousek, protoze ten blbec nam nechtel ani zastavit driv nez dojedeme na misto urceni. 

Offline slniecko admin
19497 příspěvků moje polička 23. května 2017 17:00
Reakce na continuity:

moje deti toho byly schopny, urcite si umely vyndat ruce a to i kdyz pas ukazoval, ze je utazeny spravne (meli jsem tam takovy indikator). ale u nas v aute vladne, co se sedacek tyce, dost teror, takze to udelaly presne jednou. (na rozdil od jidla a popkornu, luxovat bychom potrebovali co tyden).

Hej, presne a tak od cca 3 rokov aj odopnúť pásy.

Offline slniecko admin
19497 příspěvků moje polička 23. května 2017 17:01

Bych asi vzala telefon

vážně?

bych zajela ke krajnici/odbočila a nechala ho odjet. žilina je teda strašná uff

Toto presne v takých situáciách robím, Sa nenechám stresovať a ohrozovať nejakým nervákom.

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 23. května 2017 17:33

Mam doktorku pres celou ostravu a kontroly zasadne na pul 8 :D sestra mi ted merila tlak a rika ze ho mam nizsi, cemuz jsem se dost divila :D jinak ten ridic co by se mu mely sebrat klice je i muj deda, ten ted vymysli ze si asi koupi nove auto. Reflexy nema, je zpomaleny a dopravu okolo hlida babicka. Nedaj se tihle duchodci nekde nahlasit?

Online Kokoska
34618 příspěvků moje polička 23. května 2017 17:44
Reakce na Candance:

Fakt nesnáším, když se mi někdo zezadu lepí na kufr!  Jela jsem za náklaďákem, který měl na otevřené korbě položené nějaké kovové tyče a traverzy, nezdálo se mi, že by to měl nějak uchycené. Taky jsem nejela moc blízko, měla jsem nepříjemný pocit, že kdyby mu něco z toho sjelo, dostala bych to nejspíš do čela. Ovšem pán za mnou to taky nějak nepobral, možná to přes moje auto neviděl, nevím.  Sice se nahlas neprojevoval, ale okamžitě při první příležitosti vyrazil a předjel, i když moc dopředu vidět nemohl.