Že ředitel ZOO Chleby je (s)prostej mnozitel psu a propaguje to na strance svoji zoo!![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
![]()
počkej já myslela že množírna je nějakej výdělečnej podnik ve velkym, když má někdo fenu a chce od ní štěně (jedno/jeden vrh, pro sebe) tak to je taky zlo? nebo to jeho odůvodnění jsou jen výmluvy a fakt se tim přiživuje?
No je to hrozné, teraz som si prečítala vyjadrenie na fb a teda
Jestli mnozí vorechy bez pp,tak je to zlo i s jednou fenou (nic o tomhle případu nevim)
aha, já tohle nějak nesleduju, jen vím že to existuje a že když budu chtít psa tak buď s pp nebo z útulku... ale kdyby mi kamarádka nabídla voříška od své nějakým omylem nakryté fenky tak bych o tom třeba taky uvažovala.. akorát by mě nenapadlo že to někdo nechá cíleně. i když je fakt že tadyto "máme fenečku rádi a chceme až umře mít štěně po ní" už jsem taky někde slyšela. jenže ona nemívá obvykle jedno, žejo
Ta hysterie, ze ten kdo necha mit stenata psa bez PP = provozuje mnozirnu, je mi silne protivna, to jako od kdy??? Snad rozlisuju ne?
Ono to jde tak nějak s osvětou v chovu psů, i jen pro radost, jako mám psa třeba já. Je z devíti štěňat, tvl, kdyby jich tolik porodila, asi bych se z toho zcvokla. Fen bylo šest, tři psi. Kdyby každá z těch fen měla za život aspoň jednou štěňata v počtu pěti, čárymáryfuk, za sto let bychom měli psího prezidenta.
Mně spíš přijde, že někdo na jisté úrovni vzdělání se tomu označení za množitele podivuje. Chov psa, kdy zvažuju všechny důsledky svých rozhodnutí, které za toho psa jako majitel dělám, považuju za stejný stupeň civilizovanosti jako zdravení, třídení odpadků nebo dodržování pravidel silničního provozu.
Mnozirna,jak tomu rozumí zpravodajství,by mela bejt trestnej čin pro týrání zvířat,ale kde myslíš,ze se tam ty množení psi,co Vypadaj jak nejaka rasa berou?u chovatelskych stanic to nebude.je to strasnej kolotoč,kterej podporuje kazdej,kdo takovyho psa koupi nebo rozmnozi,byt v dobry víře a z neznalosti.psu je všude miliarda,jako komu to maj ty útulky furt rozdávat?
Ja nepodporuju bezhlavy lifrovani psu bez PP, pouze rozlisuju tyrani zvirat ala mnozirna a rozhodnuti rozmnozit jednou za zivot fenu bez PP. Kolikrat muzou horsi zverstva vznikat u preslechtovani psu sPP.
Jenze to jedno rozmnožení feny bez pp celej ten kolotoč podporuje,minimálně rizikem,ze v tý mnozce skončí treba pulka tvyho vrhu...nevidim jeden jedinej důvod,proc by se meli nestandardní psi po rodičích vyloučených z chovu,jakkoliv dal množit
Mytické přešlechťování je problém naprosto marginální, který produkuje mizivoi část klientů útulků apod. zařízení. Existují i chovy např. pracovní, služební apod., kde se klade důraz na povahové rysy, typické chování apod. Naopak nevyzpytatelné zrůdnosti se vyskytují u křížení "psů bez PP" (vypadá jako papillon), byť jednou za život feny.
Vsechno jde delat s rozumem a soudit bez hysterie, jedine co dodavam k danemu tematu z plaze ![]()
Áááá, má oblíbená figura "vyjádření jiného názoru = hysterie" ![]()
Tebe jsem presne myslela, je videt, ze umim cilit![]()
Od plaze ja zadam pouze intenzivni opaleni![]()
Dobře se opaluje při plavání, tak šup šup do vody!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“