A tak jenom ze izraelci jsou uz reci relativne velmi na nase pomery a kor tadykdese koukam zada nalezita etiketa asi velmi nevychovany a nekultivovany, tam o "prosim" nezavadis
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
A tak jenom ze izraelci jsou uz reci relativne velmi na nase pomery a kor tadykdese koukam zada nalezita etiketa asi velmi nevychovany a nekultivovany, tam o "prosim" nezavadis
Teď nevím jak to myslíš ![]()
Občas lze zahlídnout nějaký stesky stran jejich nevychovanosti (od ubytovatelů), ale nevím, odkud to vzali. Možná se většinou jedná o poměrně čerstvý přistěhovalce (do Izraele)? Jinak si to nedokážu vysvětlit, protože ty starší mají ještě evropský zvyky... ? ![]()
To ani nejde o původ, ten jazyk je prostě poměrne nekorektní, kondicionál a prosím moc neužijou, no a pak zejména cestujou absolventi vojenskýho výcviku s poměrně velice velkorysou výsluhou, co se cítí být pány světa a situace. Starších s evropskými zvyky je už sakra málo.
Hm. Páni světa a situace. Dobrá změna ![]()
Nic proti tomu, chápu že si to užívaj. Ovšem na druhou stranu je to furt o tom přizpůsobení, ať už mluvíme o křovákovi nebo o židovi. Prostě přijedou do Evropy, a potom....![]()
Prosim tě nee, to se hned hanbim 5x tolik![]()
na druhou stranu se trošku divím, kdy začala být opatrnost a nedůvěra nežádoucí špatnou vlastností.. bývaly to vlastnosti, které zachraňovaly život.
ten antisemitismus mě teda osobně překvapil strašlivě, ale vím to už delší dobu, naživo, u úplně normálních lidí tehdy mi to vyrazilo dech:-O
To je prostě tupost prachvobyčejná, přejímání nesmyslů bez minimální snahy si zjistit reálnej základ. Mě to taky nijak extra nepřekvapilo, vidím za tím spíš blbost než xenofobii.
Tak to testneme, respektuju, že Afrika a muslimové maj odlišnou kulturu, pověz mi něco o opatrnosti před židy, ti tady žili staletí a jejich kultura je v podstatě identická.
A rituálně zavraždí viď, no buď vopatrnej a nezapomeň to předat svejm dětem a jejich dětem
Nedělní kultura, papa
kristepane, hrabiš se přirovnal k procesům v 50. letech, zrovna on ![]()
Tak jestli k prokurátorům, nic proti tomu nemám
![]()
Tak jestli k prokurátorům, nic proti tomu nemám
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“