Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 15:42
Reakce na Potrefenáhusa:

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 15:45

jj

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 16:54

Dost jsem to tu posledni dobou flakala, protoze jsme se slozite stehovali pres pul kontinentu, ale dneska si tady s dovolenim odlozim. Kdyz uz nam konecne po dlouhym cekani dovezli veci, zjistili jsme, ze jich pulka chybi!!! Gauc, knihovna, elektronika, jidelni stul, od kazdy postele aspon cast, pul kuchyne a taky pul satniku vcetne bot a kabelek

A jeste se trochu poplacam po zadech, protoze jsem se ani nerozbrecela, ani na nikoho nezacala jecet, ackoliv jsem k tomu mela vnitrne velmi blizko. Na nekolik hlubokych nadechu jsem sama sebe presvedcila, ze jsou to jen veci....ale nas...me to, to zase jo!

Offline Ounz
20348 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 16:57
Reakce na Setare:

Jak to  to to někdo ukradl? Ježiš soucítím..

Online Garfie
27852 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 17:04
Reakce na Setare:

To je hrozně moc! Není to ještě někde na cestě? 

Jinak teda lituju :-(

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 17:20
Reakce na Setare:

Nemohou to ještě dodat? Není snad možné ztratit tolik věcí. Nedělá se před stěhováním seznam věcí (alespoň zevrubný)? A společnost je určitě pojištěna a za věci ručí, alespoň bych to předpokládala. 

A samozřejmě soucítím. 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 17:31
Reakce na Setare:

To je dost blbý, teda. Známí od kamarádky se kdysi stěhovali do Asie a taky o dost věcí přišli. Prý spadl kontejner do moře...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 17:49

No, myslim, ze se to nenajde, oni uz to nejakou dobu hledaji...prej teda. Ja jsem si i dost tech hodnotnejsich veci vyfotila a nektery i potom v zabalenych krabicich, seznam veci taky byl (i kdyz to je vzdycky na facku, delaji tam strasne chyb a dost na to kaslou a bohuzel to clovek nemuze zkontrolovat vsechno).

Mam z toho celkove dost hnusnej pocit, ze ted nekdo nekde pouziva nase veci a kazdy rano se probudim s myslenkou, ze nam vlastne jeste chybi to a to. A taky jsem si tak cvicne secetla, kolik nas to asi tak bude stat to nahradit a to me teda dost sokovalo 

A to mi manzel rikal, ze jsem desne paranoidni, kdyz si to fotim a nechala jsem si nektery veci rozepsat extra. Tak ted uz si to nemysli 

Takze ted s nima budeme pul roku resit nahradu skody, ovsem ty castky co nabizeji jsou fakt smesny, nejspis to bude chtit pravnika, ach jo. 

Ale ztratili i zehlici prkno, ma to i pozitivni stranky! 

moninika Jo, to s tim kontejnerem v mori potkalo nase znamy taky, ale to jeste tak nejak dokazu pochopit, proste nehoda. Nastve to teda uplne stejne, to je jasny.  U nas to vypada na kradez, chybi samozrejme vetsinou ty "lepsi" veci. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 17:58
Reakce na Amun:

Jmeno klidne rict muzu, ale myslim, ze je to jedno, protoze aspon tady to u tech stehovani na delsi vzdalenosti funguje tak, ze to zastituje velka firma, ale ta si najima lokalni spolecnosti. My to bohuzel moc neovlivnime, stehovani zajistuje zamestnavatel. 

Pokud se clovek stehuje od dveri ke dverim v jeden den, tak to vetsinou bejva v pohode, to tady ale neslo, takze vsechny nase veci nekde prekladali ve skladu. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 18:10
Reakce na Amun:

Ja je klidne prasknu, United Van Lines, ale jsou v US, s UK stehovaky nemam nastesti zadne zkusenosti, tam jsem se kdysi prestehovala jenom s jednim kufrem :D 

Online Garfie
27852 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 18:13

Známým Japoncům, kteří se stěhovali do ČR s dvěma malými dětmi se zase potopila loď, na které měli všechny věci. On byl navíc strašný fanda do muziky a táhnul si sem specální repráky, zesilovače a podobně. Jeho žena (ty dvě malé děti na krku) udělala velmi ledabylý seznam, kde ty věci navíc dost podcenila, aby nemuseli platit velkou pojistku...no zbyly jim jen oči pro pláč. 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 21:12

Já ty seznamy taky vyplnuju dost ledabyle, ze je to jenom formalita. No do budoucna to prehodnotim....

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 23:13

Ted jsem si precetla zpravy a vazne me nas...ty udalosti v Barcelone!!

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 23:43
Reakce na Amun:

Shodou okolnosti nedavno vykradli otcuv prazsky byt. Soused zlodeje videl a poznal. Presto byl pripad odlozen. Soused priznal, ze na nej vysetrovatel zatlacil, aby rekl, ze nikoho nevidel, pry ze by z nich stejne nic nedostali.

No to je bohužel běžná praxe a win-win situace pro všechny zúčastněné. Policie se nemusí příliš namáhat - a pojišťovna vyplatí celou škodu.

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 08:32
Reakce na Setare:

jj, je to hrozne. Ja se pristi tyden chystam do Barcelony, Tarragony a par dni jsme chteli pobyt i v Cambrils. Jedu tam za svymi spolubydlicimi z Erasmu. Dva mi uz napsali, uvidime, jestli to neposuneme. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 10:49

Ještě někomu stále nepřišla objednávka Ordinary? Mně stále nic a platila jsem to 26.7.