Nobelovu cenu dostal taky kde kdo. Snizuje to vyznam zasluhy tech lidi, kterym skutecne patrila? Tuhle vasi argumentaci nechapu. Sice maji byt oceneni, ale tak trochu jsou to parchanti, ze si to berou od Zemana, tak je ignorujme? Stejne tak nechapu jak mohl clen vlady pan Herman ministr kultury navstivit jinou akci, nez predavani vyznamenani va Vladislavskem sale. Drazi oceneni fuck off, rozjizdim si kampan. Aspon ze min. obrany si to v hlave prebral. Herman mohl byt za velkorysou hvezdu, takhle je u mne za kokota. Sorry ten slovnik, ale bylo toho vcera prilis, vyzvy ke stavce included. V 89 lide stavkovali a byli obcansky neposlusni, protoze nechteli rezim, ktery symbolizovaly gulagy, jachymovske doly, stb a devizove dolozky. Ted mam byt obcansky neposlusna proc? Ze na hrade sedi protivny dedek, ktery stejne napresro5k konci, ktery sice ma minimalni pravomoci, ale je nesnesitelny, tak hura vsichni na demonstrace? Jsem jak u Jirikova videni.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Šmarjá, on ten Hůlka opravdu dostal medaili! Za zásluhy! No tě pic. Tedy gratuluji... jen nechápu.
Vždyť je to jasné, ne? ![]()
Soudím, že příště jsou na řadě Dejdar a Slováček.
Porad mi prijde, ze vy proste jen vnimate ten humbuk, ktery chovani prezidenta vyvolava a ten humbuk vas poburuje. Ale ten humbuk je jen reakce na stale vetsi drzost a lzi, to prece nejsou nejake samolibe akty sebereprezentace. O Hermana vubec nejde, jde o to, ze jsme tady uz tak daleko, ze otevrene lhani vrchniho ustavniho cinitele a jeho teamu uz presahuje vsechny meze, hlavne pokud je pri tom lhani vrhan stin na jine (viz neexistujici clanek, viz obvineni dispeceru).
Tvrdite, ze kdyby media prestala ten humbuk zivit, tak se vsechno sklidni a protivny dedek proste douraduje. Neverim, ze reseni je, ze media a lide budou ty stupnujici se drzosti ignorovat, ze jako oni se prece zdiskredituji sami. Takhle to nefunguje, tiche ignorovani jen vzbudi pocit, ze je vse v poradku.
Kdyby Rada verejne neprohlasila, ze zabavny porad rozhodne necenzuruje, tak bychom v televizi ten cely porad nevideli (ta cenzura nepochazi z hradu, ani mi nejde o ten porad, ale desi me, jak uz je to lhani cim dal vic brano jako nevinne placani).
A ze prezident nema pravomoci - no teoreticky ne, ale nebudeme si tady nalhavat, ze on jen tak blbe placa a nic stejne nemuze ovlivnit, ze ne? Lanska schuzka a podpora Babise mi rikaji neco jineho. Nemyslim tedy, ze on muze politiku nejak zavazne ovlivnovat, ale snahu ma.
Vas uhel pohledu je legitimni. Povazujete chovani vlady ze vice nebezpecne, nez jak to vnimam ja. To ke ok. Uznejte, ale, ze vyzva ke stavce je v trznim hospodarstvi taky tak trochu jako z minuleho stoleti.
Jo, tyhle výkřiky jsou bohužel vodou na mlýn druhé straně a Zeman si v tom akorát tak rochní blahem.
Nie je začo....až budeš potrebovať príspevky do veršíkového mariášu aj na iné témy, kľudne sa na mňa obráť....![]()
"V 89 lide stavkovali a byli obcansky neposlusni, protoze nechteli rezim, ktery symbolizovaly gulagy, jachymovske doly, stb a devizove dolozky. Ted mam byt obcansky neposlusna proc?"
Třeba proto, že se nás do té doby prezident a jeho pohůnci zase snaží vrátit?
Vyznamenávání kdejakých kamarádíčků (t.j. u vrchnosti dobře zapsaných) je jen prakticky neškodná legrace, rovněž tak slovník, jímž (nedemokraticky) častuje své odpůrce - daleko horší je jeho veřejná orientace na východní antidemokratické režimy!
Byť má pravomoci omezené, pořád je to hlava a zástupce státu. A když se zmíněná hlava státu bratříčkuje výhradně s agresivními uzurpátory, vyjadřuje jim tím podporu... takže to - bohužel - nějakou váhu už má.
Nobelovu cenu dostal taky kde kdo. Snizuje to vyznam zasluhy tech lidi, kterym skutecne patrila? Tuhle vasi argumentaci nechapu. Sice maji byt oceneni, ale tak trochu jsou to parchanti, ze si to berou od Zemana, tak je ignorujme? Stejne tak nechapu jak mohl clen vlady pan Herman ministr kultury navstivit jinou akci, nez predavani vyznamenani va Vladislavskem sale. Drazi oceneni fuck off, rozjizdim si kampan. Aspon ze min. obrany si to v hlave prebral. Herman mohl byt za velkorysou hvezdu, takhle je u mne za kokota. Sorry ten slovnik, ale bylo toho vcera prilis, vyzvy ke stavce included. V 89 lide stavkovali a byli obcansky neposlusni, protoze nechteli rezim, ktery symbolizovaly gulagy, jachymovske doly, stb a devizove dolozky. Ted mam byt obcansky neposlusna proc? Ze na hrade sedi protivny dedek, ktery stejne napresro5k konci, ktery sice ma minimalni pravomoci, ale je nesnesitelny, tak hura vsichni na demonstrace? Jsem jak u Jirikova videni.
Nobelovku někdy dostala servilní nula co přezpívala Vangelise? Postavit vedle sebe veterány z RAF a to strašidlo může pouze a jenom debil, slovník adekvátní ;-)
Hůlka přezpíval Vangelise ?
hurá... já už totiž dva dny přemýšlím, za co toto individum dostane/dostalo medaili za zásluhy... rozvoj kultury a umění.
Já se původně domnívala, že to dostane za první místo v chlastu, posléze za osobní statečnost, že s chlastem možná přestal, když měl smrt na jazyku.
Hihi... dnes jsem se koukala na včerejší ceremoniál a u zaujala mě Milošova sklenička, ze které celou dobu usrkával,
dvoudecka s vod(k)ou?
Hůlka přezpíval Vangelise ?
hurá... já už totiž dva dny přemýšlím, za co toto individum dostane/dostalo medaili za zásluhy... rozvoj kultury a umění.
Já se původně domnívala, že to dostane za první místo v chlastu, posléze za osobní statečnost, že s chlastem možná přestal, když měl smrt na jazyku.
Hihi... dnes jsem se koukala na včerejší ceremoniál a u zaujala mě Milošova sklenička, ze které celou dobu usrkával,
dvoudecka s vod(k)ou?
Zem slíbenou vrať nám, Otče náš,
jenž vládneš těm končinám.
Tam vzhůru nás pozvi na menáž
a dávku svou píchni nám.
Za verš otče náš - na menáž bych mu spíš roztrhala občanku![]()
Myslím, že text nepsal on, ale osýpám se z toho, pokaždé, když to zaslechnu.
Jo, to priznavam. Styl nekterych vykriku tomu vsemu nepomaha a nektere osobnosti, ktere se vymezuji, uz take nemaji ten potrebny kredit.
Text spáchal Zdeněk Borovec.
Fakt?! Jako já ještě chápu, že k námořníkům to slovo menáž jakž takž, ale tu dávku už není jak okecat.
Text spáchal Zdeněk Borovec.
Texty Beatles u nas prezpival kde kdo a taky z toho vstavaji vlasy hruzou. Podezrivat Hulku, ze vubec nejaky text spachal je usmevne. Ten vypada, ze je rad ze udrzi moc a stolici, natoz myslenku.
Vsak jsme si od 89 vybudovali demokracii a v ustave mame demokraticke mechanismy, jak odvolat presidenta, tak se jich drzme at nevypadame jako narod, ktery ma sice demokracie plna usta, ale resit situaci dokaze stejne jenom nejakou revoluci. To ze se poslancum a senatorum nechce riskovat ztratu dobytych koryt, za to snad nemuze ani ten Zeman.
Jakou revolucí? Já myslela, že ještě pořád máme právo shromažďovací, jakož i svobody projevu... jak se na správnou demokracii sluší. Prosté využití tohoto práva ti připomíná revoluci? ![]()
Vsak jsme si od 89 vybudovali demokracii a v ustave mame demokraticke mechanismy, jak odvolat presidenta, tak se jich drzme at nevypadame jako narod, ktery ma sice demokracie plna usta, ale resit situaci dokaze stejne jenom nejakou revoluci. To ze se poslancum a senatorum nechce riskovat ztratu dobytych koryt, za to snad nemuze ani ten Zeman.
Ale no tak, kdyby Zeman pěkně už v rámci kampaně představil svojí suitu, povyprávěl o tom jaká je Čína pokroková, jak se těší na vojenskou přehlídku do Moskvy s Kim Čong Unem atd atd, nebyl by prezident. Je naprosto legitimní nemávnout rukou nad jeho excesy, to není žádná fundamentální otázka demokracie, Zeman je prostě pro ostudu.
Zeman je podobny objekt fetise jako Dalajlama, politiku urcuje vlada a premier. Vice v komentari pana Zveriny na Lidovkach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje