Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 10:16

Jasne, ty nuly maji do smrti dekovat prozretelnosti za to, ze Pan Umelec si jich z vysin sveho majestatu vubec vsiml, ze.

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 10:23
Reakce na Mutziputzi:

Omluvil se, ale ve smyslu že si to sice nepamatuje, ale pokud něco proved, že teda sorry... to přece není žádný přiznání viny. Jak říkám, na těch veselicích se může vždycky něco podobnýho stát, a pokud ta druhá strana nezačne ihned ječet, každej na to rychle zapomene  Problém nastane, až když začne ječet po třiceti letech  S tím bych je teda osobně okamžitě vyfakovala.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 10:26
Reakce na barbucha:

Se taky trochu změnila atmosféra ne? Zkušenost s homosexualitou, ať už (blbě řečeno) aktivní nebo pasivní taky "nefrčela" jako dneska.

Offline continuity
42612 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 11:29

Ja porad rikam, ze Sharon v zakladnim instinktu Douglase obtezovala. Nohy od sebe included. 

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 11:49
Reakce na Mutziputzi:

Se taky trochu změnila atmosféra ne? Zkušenost s homosexualitou, ať už (blbě řečeno) aktivní nebo pasivní taky "nefrčela" jako dneska.

No právě! To by tehdy bylo teprve sousto pro strážce morálky!

20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:08
Reakce na barbucha:

Hele ja Spaceyho miluju, ale obávám se že tady fakt sorryjako

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:16
Reakce na Mutziputzi:

No dyť já netvrdím, že je to nějakej světec. Stát se mohlo cokoliv... teda myslím v rozmezí od blbejch keců přes sahání na biceps až po plácnutí po zadku, dál už ne - předpokládám že vyslovený znásilnění by se bejvalo řešilo hned a navíc by se na veřejnosti dost blbě uskutečňovalo

Ale pořád mám námitky, a to a) z důvodu presumpce neviny (i jasnej vrah je do rozsudku nevinnej) a b) z důvodu promlčení. Hergot po třiceti letech je dávno promlčená i vražda!

20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:28
Reakce na barbucha:

A tak já nemam strach, že by na podobnym principu neuvařili půlku Hollywoodu, ale tak holt si Brando a Nicholson a já nevim kdo vybírali líp, možná že ženský je lepší obtěžovat no

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:35
Reakce na Mutziputzi:

To rozhodně uvařili. A nejen půlku Hollywoodu (o Barrandovu vůbec nemluvě ), ale stačilo by se podívat i na různá česká výjezdní zasedání, případně nějakej ten dobrovolně povinnej teambuilding!

Pořád ale trvám na tý presumpci i promlčení. Jestli to chtěj hnát oficiálně, maj to mít!

A mimochodem - kdy že vymazali Polanskýho z Čínský čtvrti?  

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:35
Reakce na Mutziputzi:

No nevim nevim, zrovna čtu, že Louis C.K. už má taky problém a ten teda zrovna obtěžoval výhradně ženský, jak to tak vypadá. :) S takovou budou za chvilu na Netflixu jen animáky...

https://www.nytimes.com/2017/11/09/arts/television/louis-ck-sexual-misconduct.html

20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:36
Reakce na barbucha:

Polanski se neomluvil a neodsoudili ho ne? Ta tvoje presumpce

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:46
Reakce na Karoleena:

Louis C.K. To niee 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:54
Reakce na Amun:

Jako je to brutální vlna obvinění teď, lítá to ze všech stran a alespoň mně se jen podle informací z médií těžko rozhoduje, na čí stranu se stavět. Jestli to je spíš "nějaká attention whore si po stopadesáti letech vyvzpomněla a další podobný se vezou na vlně", nebo "konečně někdo řekl nahlas to, co se už leta letoucí stejně vědělo a dodal tím odvahu ostatním"...  

20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:59
Reakce na Karoleena:

A to je přesně vono, budou tam zastoupený obě varianty, ale kvůli těm prvním nelze mávnout rukou nad těma druhejma.

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:06
Reakce na Mutziputzi:

Polanski se neomluvil a neodsoudili ho ne? Ta tvoje presumpce

Polanski se neomluvil, leč právě naopak, drahá... odsoudili ho. Jakmile vkročí do USA, jde bručet. Proč myslíš že dávno žije jinde (Švýcarsko ani Polsko nevydává)?

A hle, je stále nejen v titulcích, ale i ta role mu tam zůstala... ani Oscara mu nevzali!

20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:07
Reakce na macko.pu:

Mi úplně hrklo se žaludkem, radši pětkrát navštívit v hotelovém pokoji Harvey Weinsteina, mně se docela líbí, než si jednou přečíst toto

Jsou životy slavných lidí neobyčejné? Nebo se od těch našich neliší, jen mají trochu jiné kulisy? Nahlédněte do života jedné takové nenormální rodiny. Karin, na začátku přítelkyně na konci už manželka Richarda Krajča, po celý rok psala blog, kde zaznamenávala nejrůznější momenty z jejich „kuchyně“. Možná vás překvapí, že mají podobné radosti a starosti jako my všichni. Karin o nich umí krásně psát a Richard je zase vtipně glosuje.

EDIT: To neni na tebe...