Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Lilly_Ku
4562 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:27
Reakce na :

ono to je fakt tezky. vzpominam si a pripad (myslim v mnichove to bylo), kdy se takhle borec zastal nejake zeny a od utocniku dostal pres hubu sam, na nasledky nakonec zemrel.

uprimne receno sama nevim, jak bych se zachovala, zatim se mi nic podobnyho jeste nestalo. nekde jsem cetla, ze je v takovych pripadech dobry se obratit spis na tu obet nez na utocniky, panc to spis pomuze celou situaci zklidnit.

u nas jsou v metru tlacitka, kteryma se da spustit alarm.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:27

tak jasně, jít do konfrontace s 20 chlapy je o hubu, ale myslím, že mobil v té tramvaji měli všichni, aby zavolali policii, byť to samozřejmě není pomoc bezprostřední. mně přijde hrozné to, že lidi dělají, že tam nejsou a fakt ani nezvednou ten telefon... 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:34
Reakce na nolita:

Přesně! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:34
Reakce na :

Tak ale volať záchranku, políciu, dopravný podnik. No proste niečo. Ako som písala už má v autobuse chlap obťažoval a aj napriek prosbam sa všetci odvracali a pozerali prec. Si vezmi že si obeť a nikto sa k tebe nemá. Ani nezdvihne ten blbý telefon. No hrôza. Takisto by som zvonila na vodičku ako o život. No chce sa mi plakat z toho. 

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:36

To nejsou spoluobčané, to jsou fotbaloví fanoušci  Jestli teda nemyslíš ty spolucestující, ty by zasloužili zažít něco takovýho na vlastní (hroší) kůži.

A mně je zle zase z toho: https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/reziser-filmu-vsechny-prachy-sveta-pretoci-vsechny-sceny-se-spaceym-obvinenym-ze-sexualniho-obtezovani-39668?dop-ab-variant=&seq-no=3&source=hp

Jako nestačilo by to už? Doufám, že film bude propadák!

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:39
Reakce na barbucha:

Jistěže, přece není u veřejně známé a vyjadřující se osobnosti důležitý jeho morální profil, ale jen jeho umělecké kvality. Najednou.

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:44
Reakce na dzizisketa:

moralni profil? jakoze se prihlasi nekdo koho pred triceti lety obtezoval a razem je to amoralni hajzl

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:45
Reakce na barbucha:

Prej nestačilo, minulej tejden o tom byl pořad na Radiožurnálu když jsem někam jela a hollywoodskej insider, zpravodajka Cíglerová, říkala, že to co je venku teď je špička ledovce, Kevin Spacey je sexuálním obtěžováním pověstnej prý léta, dtto možná k neuvěření i Dustin Hoffman, teď se čeká jako další bomba nějakej producent X-Mana, údajně hodně vlivná osoba a zejména prej Travolta a jeho záliba ve fešných masérech, zní to hrozně přepjatě a bulvárně, ale jsme prej fakt na začátku kauzy.

20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:48

Jó to taky řikala, že prej to náhlý srdceryvný přiznání po 30 letech má mít efekt ten, že lid bude šokován a nebude se v tom šťourat dál alias, že to neudělal před 30 lety, ale dělal to do minulýho pátku, zněla docela informovaně a jistě

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:49
Reakce na dzizisketa:

Jaký najednou? Tys u toho byla? Dyk von se chudák vomluvil, ani nevěděl pořádně za co  Před třiceti lety možná na někoho na mejdanu upad

Mimochodem to není veřejně se vyjadřující osoba, to je prosimpěkně HEREC! A ten nekáže rozumy (většinou), nedělá politiku... jen papouškuje to, co mu scénárista napsal! Čeho se bojíš?

Jestliže musí bejt herec výlupek všech ctností, pusť se s chutí do kádrování - pak se ozvi, kolik ti jich (použitelnejch světců) zbylo. Jinak mi nechoď na oči, ani do kina!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:50
Reakce na :

No tak to bolo. Išli sme krátkym autobusom s kamarátkou. Sedeli sme v dvojke a pristúpil v uličke hnusný chlap a nechcel nás nechať odísť. Tak sme preskočili sedadlá, mňa stihol chytiť, kamoška kričala ako šialená, búchala ho kabelkou a kričala na ostatných a nikto nič. Tak sme sa tam naťahovali(bola to zrovna časť kedy je ďalšia zastávka dosť daleko) no a na zastávke sa otvorili dvere, chcela som sa vytrhnúť ale nepomohlo, kamoška ma tam nenechala, no a nastúpil chlap a hneď akcia, schmatol chlapa a vyhodil ho z autobusu von. Sme mu boli veľmi vďačné. Podotýkam že autobus bol krátky, vodič to musel počuť. 

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:51
Reakce na Mutziputzi:

Prej nestačilo, minulej tejden o tom byl pořad na Radiožurnálu když jsem někam jela a hollywoodskej insider, zpravodajka Cíglerová, říkala, že to co je venku teď je špička ledovce, Kevin Spacey je sexuálním obtěžováním pověstnej prý léta, dtto možná k neuvěření i Dustin Hoffman, teď se čeká jako další bomba nějakej producent X-Mana, údajně hodně vlivná osoba a zejména prej Travolta a jeho záliba ve fešných masérech, zní to hrozně přepjatě a bulvárně, ale jsme prej fakt na začátku kauzy.

Prosimtě, četla jsi Čarodějky ze Salemu?

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:52

Myslíš třeba v době, kdy působí jako umělecký ředitel Old Vic?

20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:53
Reakce na barbucha:

Jasan, ale tohle neni podobný, hele já jsem obecně proti podobnejm tyjátrům, ale zde se obávám že se otevřela Pandořina skříň

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:54
Reakce na Pinot Noir:

No, jsem docela dost presvedcena, ze to mam z rodiny, kterou mam celou ztama, ale kdyz jsem se nad tim hloubejc zamyslela, tak vlastne nevim, kdyz mi bylo osum, nastehovali se k nam kamaradi ze Slovenska a bydleli u nas asi rok (barak je veliky, nas byt by se do nej vesel ctyrikrat), pak teta se synem z Noveho Straseci asi rok a pul, mozna dva (nebo mozna byli i driv nez ti slovaci, casova posloupnost me v tomhle pripade miji) a pak "decka" coz byla banda ze vsech koutu republiky ve veku 14-cca 32, ktera s nama jezdila turnaje, takze uz si nejsem tak jista, ze je to mladeboleslavskej dialekt.

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:54
Reakce na barbucha:

Čeho bych se měla jako bát? Leda toho, že mé šoubizové modličky spadnou ze židličky, ale tak není mi 16.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:54
Reakce na barbucha:

"To nejsou spoluobčané, to jsou fotbaloví fanoušci  Jestli teda nemyslíš ty spolucestující, ty by zasloužili zažít něco takovýho na vlastní (hroší) kůži."

Myslím všechny. "Fanoušky", spolucestující i tramvajačku.