zeby?:-)) prumyslovka. harant se dostal i na gymnazium, ale von tam nechtel![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
No tak áno ale ideš s trojmesačným šteňaťom a pani pred tebou so psom hystericky uteká ![]()
A tých záchrancov psov z množiteľne stretávam tiež dosť. Že mám oba psy s PP je pre niekoho strata peňazí, a aj tak sú prešľachtený a budú chorý a trpieť na rôzne gen. choroby a tak. Minulý týždeň som stretla matku zo synom. poznám ich s cvičáku, pani bola vystajlovaná ako na bál a syn v lakovkách a saku(na cvičáku) Trochu sa popozerali, obišli všetkých, aj pri nás sa pristavili a že wau my máme veľmi radi psy a tak. Po skončení sme stáli už mimo cvičák na lúke a videli sme ako sa chovajú k šteniatku, ťahali ho pomaly po zemi a doslova ho hodili do kufra a zavreli tam len tak. Minulý týždeň som ich stretla, mala som aj Amy aj Percyho a už sa zaujímali že by chceli aj oni šteniatko od nás. Keď som im hovorila že Amy je kastrovaná a Percy bude tak mi urobili scénu pri dome pod oknami že čo som to za človeka a tak...Detailov ťa ušetrím. ![]()
![]()
Presne. Hlavne jsou nepoucitelny, ty pani od civav jsem to vysvetlovala jeste nez si poridila tu malou, kdyz resila, ze ta starsi je taky krysarik (se triceti centimetrama v kohoutku a hrbetem jak tejden asi tezko, vidim to na pince s civavou nebo jezevcikem). A ona jde a poridi si "minicivavu" bych blil. A to jsem ji vysvetlovala, co je to dvafrismus/nanismus u psa... Snad bude mit mala aspon hezkej zivot, no...
My chodili dost dlouho trenovat na si louku k Sykorce, jakteziva jsem tam nepotkala vic, nez jednoho psa krom nas, tak to bylo v klidu..
Tak nejen na emiminu... "Na pěti měsících" - co je to za tvar?
Jj, niekedy sú ľudia neuveriteľný. Čo som si minule vypočula za prednášku že dvaja psy v byte je týranie. No to určite pes zavretý na záhrade sa ma oveľa lepšie ako tie moje chudera v byte.
Ale v okolí je aj dosť psíkov z útulku, väčšinou si ich berú do chodci. Na bazošového psa nemajú peniaze takže idú touto cestou, tam aj chápem ze sú psy bojazlivý a štekajú.
Naša Ema má 14 rokov, celý život žije šťastne vonku na pozemku 10 árov, teda aj v našej spoločnosti, momentálne s dvomi baranmi, kondícia ako mladý pes, behá, vyskakuje, ešte žiadna ťažkopádnejšia chôdza, neprekrmovaná, stále rovnako štíhla, neustále v dobrej nálade, žiadna choroba. Zuby ako z reklamy...V podstate jej tento psí život závidím.
Nemyslím si tiež, že bytový pes by mal byť týraný, všetko záleží od majiteľa, aké podmienky mu vytvorí. Aj na záhrade môže byť týraný. U nás teda aspoň odpadá starosť o zimné oblečenie, Ema si pravidelne v zime oblieka zimnú srsť.
No ja som sa znovu vyjadrila nepresne. Myslela som psov o ktorých sa celé dni nikto nezaujíma, najesť dostanú ale potom celé dni visia na bráne, nudia sa a to už je na niektorých vidno ako sú z toho na prášky, točia sa stále dookola, zbesilo štekajú, trasu sa. No ja verím ze na záhrade sa moze mať pes fajn ale musí byť o neho náležite postarané. A Emu by som rada videla ![]()
Hovorovej mladoboleslavskej, prosim pekne :-D
Pos*aný YouTube a jeho reklamy vkládané do delších videí!
Vážně se tam říká na třech týdnech nebo na pěti měsících? Zní mi to hrozně
V některém z vláken se řeší, kde by člověk mohl a nemohl žít, a já si říkala, že bych mohla žít asi kdekoliv, ale teď je mi jasné, že na Mladoboleslavsku teda rozhodně ne
![]()
Tak ale to nieje vina Youtubu ale toho kto video vkladá pretože ten povoľuje či vo videu reklamy budú alebo nie.
Neviem vkladať z mobilu fotky, už dávno by som poslala![]()
A teda nie dnes ale dlhodobo ma štve klávesnica na mobile. Mam tam viac jazykov ale keď mam nastavenú slovenčinu tak to píše poľsky, anglicky, nemecky len slovensky nie ![]()
Jaaj, to je škoda. Tak snáď po redesigne sa podarí ![]()
Vážení spoluobčané, je mi z vás zle. ![]()
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/rasisticky-utok-v-tramvaji/r~4db1e6a4c52611e796ac0cc47ab5f122/
To je hrozné że są nikto nezastal, nezavolal políciu, záchranku alebo nepoužil aspoň slzak, brzdu alebo proste niečo
A prístup vodičky električky nechápem. Tiež už som raz bola obťažovaná v autobuse a nikto sa ma nezastal, až po pár minútach pristúpil muž a ten odo mňa úchyláka odstrcil dotiahol k vodičovi a vyhodil ho z autobusu. Aj vodič vedel a nič neurobil.
Z toho je mi na blití!!!
Strašné!!!
Čo je ale pozitívne, je aktívny prístup polície...obávam sa, že u nás by sa to snažili zatĺcť a riešili až po medializovaní a aj tam by sa snažili tvrdiť, že o rasový útok vlastne nešlo.
A já jsem přesvědčená, že tohle by fanoušek Bohemky ani Slávie neudělal, tohle jsou ty zas*aný vypatlaný paka co maj Sparta, Baník a Sigma
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí