Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 09:34
Reakce na Pavlena:

Da se naznacit, co za skolu to je? Myslite ze je korelace mezi vyberovosti skoly a tuposti rodicu..? 

zeby?:-)) prumyslovka. harant se dostal i na gymnazium, ale von tam nechtel

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 09:38
Reakce na Potrefenáhusa:

No tak áno ale ideš s trojmesačným šteňaťom a pani pred tebou so psom hystericky uteká 

A tých záchrancov psov z množiteľne stretávam tiež dosť. Že mám oba psy s PP je pre niekoho strata peňazí, a aj tak sú prešľachtený a budú chorý a trpieť na rôzne gen. choroby a tak. Minulý týždeň som stretla matku zo synom. poznám ich s cvičáku, pani bola vystajlovaná ako na bál a syn v lakovkách a saku(na cvičáku) Trochu sa popozerali, obišli všetkých, aj pri nás sa pristavili a že wau my máme veľmi radi psy a tak. Po skončení sme stáli už mimo cvičák na lúke a videli sme ako sa chovajú k šteniatku, ťahali ho pomaly po zemi a doslova ho hodili do kufra a zavreli tam len tak. Minulý týždeň som ich stretla, mala som aj Amy aj Percyho a už sa zaujímali že by chceli aj oni šteniatko od nás. Keď som im hovorila že Amy je kastrovaná a Percy bude tak mi urobili scénu pri dome pod oknami že čo som to za človeka a tak...Detailov ťa ušetrím. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 09:39
Reakce na paktofonika:

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 09:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Presne. Hlavne jsou nepoucitelny, ty pani od civav jsem to vysvetlovala jeste nez si poridila tu malou, kdyz resila, ze ta starsi je taky krysarik (se triceti centimetrama v kohoutku a hrbetem jak tejden asi tezko, vidim to na pince s civavou nebo jezevcikem). A ona jde a poridi si "minicivavu" bych blil. A to jsem ji vysvetlovala, co je to dvafrismus/nanismus u psa... Snad bude mit mala aspon hezkej zivot, no...

My chodili dost dlouho trenovat na si louku k Sykorce, jakteziva jsem tam nepotkala vic, nez jednoho psa krom nas, tak to bylo v klidu.. 

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 10:01
Reakce na Solathis:

Tak nejen na emiminu... "Na pěti měsících" - co je to za tvar?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 10:58
Reakce na Potrefenáhusa:

Jj, niekedy sú ľudia neuveriteľný. Čo som si minule vypočula za prednášku že dvaja psy v byte je týranie. No to určite pes zavretý na záhrade sa ma oveľa lepšie ako tie moje chudera v byte.  Ale v okolí je aj dosť psíkov z útulku, väčšinou si ich berú do chodci. Na bazošového psa nemajú peniaze takže idú touto cestou, tam aj chápem ze sú psy bojazlivý a štekajú. 

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:32
Reakce na paktofonika:

Naša Ema má 14 rokov, celý život žije šťastne vonku na pozemku 10 árov, teda aj v našej spoločnosti, momentálne s dvomi baranmi, kondícia ako mladý pes, behá, vyskakuje, ešte žiadna ťažkopádnejšia chôdza, neprekrmovaná, stále rovnako štíhla, neustále v dobrej nálade, žiadna choroba. Zuby ako z reklamy...V podstate jej tento psí život závidím. 

Nemyslím si tiež, že bytový pes by mal byť týraný, všetko záleží od majiteľa, aké podmienky mu vytvorí. Aj na záhrade môže byť týraný. U nás teda aspoň odpadá starosť o zimné oblečenie, Ema si pravidelne v zime oblieka zimnú srsť.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:36
Reakce na milacka:

No ja som sa znovu vyjadrila nepresne. Myslela som psov o ktorých sa celé dni nikto nezaujíma, najesť dostanú ale potom celé dni visia na bráne, nudia sa a to už je na niektorých vidno ako sú z toho na prášky, točia sa stále dookola, zbesilo štekajú, trasu sa. No ja verím ze na záhrade sa moze mať  pes fajn ale musí byť o neho náležite postarané. A Emu by som rada videla 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:45
Reakce na Pinot Noir:

Hovorovej mladoboleslavskej, prosim pekne :-D

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:46

Pos*aný YouTube a jeho reklamy vkládané do delších videí!

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:11
Reakce na Solathis:

Vážně se tam říká na třech týdnech nebo na pěti měsících? Zní mi to hrozně  V některém z vláken se řeší, kde by člověk mohl a nemohl žít, a já si říkala, že bych mohla žít asi kdekoliv, ale teď je mi jasné, že na Mladoboleslavsku teda rozhodně ne    

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:26
Reakce na dzizisketa:

Tak ale to nieje vina Youtubu ale toho kto video vkladá pretože ten povoľuje či vo videu reklamy budú alebo nie. 

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:26
Reakce na paktofonika:

Neviem vkladať z mobilu fotky, už dávno by som poslala

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:27

A teda nie dnes ale dlhodobo ma štve klávesnica na mobile. Mam tam viac jazykov ale keď mam nastavenú slovenčinu tak to píše poľsky, anglicky, nemecky len slovensky nie 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:28
Reakce na milacka:

Jaaj, to je škoda. Tak snáď po redesigne sa podarí 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:32
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:41
Reakce na domenica:

To je hrozné że są nikto nezastal, nezavolal políciu, záchranku alebo nepoužil aspoň slzak, brzdu alebo proste niečo A prístup vodičky električky nechápem. Tiež už som raz bola obťažovaná v autobuse a nikto sa ma nezastal, až po pár minútach pristúpil muž a ten odo mňa úchyláka odstrcil dotiahol k vodičovi a vyhodil ho z autobusu. Aj vodič vedel a nič neurobil. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:47
Reakce na domenica:

Z toho je mi na blití!!!

Offline slniecko admin
19594 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:04
Reakce na domenica:

Strašné!!!

Čo je ale pozitívne, je aktívny prístup polície...obávam sa, že u nás by sa to snažili zatĺcť a riešili až po medializovaní a aj tam by sa snažili tvrdiť, že o rasový útok vlastne nešlo.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:12

A já jsem přesvědčená, že tohle by fanoušek Bohemky ani Slávie neudělal, tohle jsou ty zas*aný vypatlaný paka co maj Sparta, Baník a Sigma