Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:56
Reakce na Mutziputzi:

No a já se obávám, že je to nemlich to samý! Davová hysterie. K tomu kdejaká třetiřadá důra a podřadnej komparsista si teď náhle vzpomenou... jen aby se na chvíli dostali na první stránku. A kdo nebyl obtěžovanej, jako by nežil!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 14:07
Reakce na barbucha:

Hele nebagatelizovala bych to, ještě před měsícem bych hlásala co ty, ale obávám se, že na tomhle šprochu je pravdy víc...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 14:07
Reakce na :

No vieš čo, vtedy som mala tuším 17 alebo možno 16? Už si nepamätám. Za prvé ja by som s tým na políciu nešla, ešte by som dostala doma určite výprask za to ,pretože to určite bola moja vina(ale to už je iná bájka)a za druhé sme boli radi že je to za nami a pustili sme to z hlavy, ale na silvestra sme už nikdy nešli do mesta a radšej sme boli u nás na sídlisku. 

20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 15:24
Reakce na :

Já se snažím respektovat tradice ale tohle mě teda každej rok!!!

http://www.foxnews.com/science/2017/11/08/grisly-pics-show-mass-whale-slaughter-in-faroe-islands-hunts.html

EDIT: promiň to není na tebe

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 22:40
Reakce na Pinot Noir:

A vždycky se vám podařilo zajistit, aby dítě ty cca dvě hodiny nezabrečelo? Máte můj obdiv. Mám velmi hodné dítě, ale zvládne vydržet potichu v kočárku max jeden chod, neumím si představit, že vydrží dejme tomu šestichodové degustační menu. A takové to "umím dítě zabavit" - no, možná jo, ale upřímně, na večeři, kdy slavím třeba výročí svatby, nejsem zrovna nadšená ze "zabavování" dítěte u vedlejšího stolu.

Samozřejmě, že se nám párkrát stalo, že jeden z nás rodičů se musel promptně odebrat s dítětem ven a o jídlo přišel. S tímto rizikem jsme počítali. Stávalo se to ojediněle a byla to pro nás rozhodně lepší varianta, než několik měsíců nezajít do dobré restaurace.  Taky jsme museli vždy návštěvu restaurace načasovat, aby dítě spalo, když bylo hodně malé, později aby naopak bylo vzhůru a taky jedlo, čímž se zabavilo, nemohli jsme se zdržet déle než nezbytně dlouho, neloudali se s výběrem atd. Není to taková pohoda, jako když jde člověk bez dítěte, ale opravdu si nemyslím, že do lepších restaurací je  nevhodně chodit s dítětem.

Nebo šel do restaurace nejdříve jen jeden z nás, objednal, zeptal se číšníka na přibližný čas, kdy jídlo bude a ten druhý přišel i s dítětem později. Dcera není moc klidné dítě, ale troufám si říct, že jsme nikdy v restauraci nerušili.

Zajisté jsou děti hlučné či neschopné sedět v klidu u jídla apod., ale to je pak na individuálním posouzení jejich rodičů, nikoliv na všeobecné pravidlo, že s dítětem do některých restaurací není vhodné chodit.

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 23:21
Reakce na Mutziputzi:

Hele nebagatelizovala bych to, ještě před měsícem bych hlásala co ty, ale obávám se, že na tomhle šprochu je pravdy víc...

https://www.novinky.cz/kultura/454537-glosa-opratku-pro-spaceyho-hon-na-herce-pripomina-komunismus.html

Online MP Marge
6890 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 23:49
Reakce na barbucha:

Vzhledem k tomu, ze v USA se za sexual harassment povazuje i to, ze chlap sedi v metru s koleny od sebe nebo se zeny ve vytahu zepta, jestli by nechtela jit na kafe, me tento trend zacina desit. Myslim, ze se muze snadno zvrhnout v hon na carodejnice. Pokud uz se tak nedeje...

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 23:52
Reakce na MP Marge:

a co kdyz sedi s koleny od sebe zena? muze si muz stezovat nebo je to nevyvazeny?

Online Garfie
28601 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 23:58

Když jsem četla tu zprávu, jak ty (slovy Mutziputzivypatlaný paka napadly v tramvaji člověka, tak jsem se vytočila na ně, na řidičku, na spolucestující... ale teď jsem četla komentáře pod odkazem na FB a je mi regulérně zle. Diskuze někde na Novinkách a tak už ani nečtu, ale tahle neanonymní diskuze, to byl teda nápor na nervy. 

Online MP Marge
6890 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 00:05

No, co myslite!? 

20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 07:29
Reakce na barbucha:

Tak u nás se sexuální obtěžování bagatelizuje už tradičně no...

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-41884878

Offline Lilly_Ku
4562 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 07:55
Reakce na Mutziputzi:

S tim bagatelizovanim je to presny. Mozna je situace v usa jina, ale tady to zatim fakt nehrozi. A este bych rekla, ze v tomhle syty hladovemu neveri - protoze kdo opravdu tenhle typ nasili zazil (a ne nejaky borec si sedl s nohama od sebe), tak vetsinou vi, jak tezky nebo uplne nemozny je domoct se spravedlnosti. A na tom nejaky opacny excesy, kdy se borka chce pomstit chlapovi a napr. ho uda, vubec nic nemeni, protoze to jsou v tom mori naprosto ojedinely pripady.

20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 07:59
Reakce na Lilly_Ku:

Přesně tak, paralela s kolenama od sebe a podržením dveří je úplně mimo, v tomhle a podobných případech je navíc zásadní akcent, to že to obtěžování bylo z pozice moci, "nadřízenýho" člověka. Reakce můžou našinci připadat přepjatý, ale to neznamená, že se věc nestala.

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 09:34
Reakce na Mutziputzi:

Tys u toho byla?

Jako může se stát, že na nějakým večírku se vedou blbý řeči... případně s pár promile na někoho upadneš... ale sakra to se přece řeší hned na místě, a ne po třiceti letech  Jak to chtěj dokázat? Nebo už stačí jen jejich slovo?! Navíc když vidím ty jména - samý neznámý nuly! Ti říkám, zviditelnění...

A náhodou ty kolena od sebe k tomu patřej - bavíme se pořád o Americe, ne? To celkový ovzduší prostě aktuálně smrdí honem na čarodějnice.

20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 09:48
Reakce na barbucha:

No tak samozřejmě, že to jsou "neznámý nuly", asi se nebudou realizovat na někom kdo je na jejich úrovni a v případě nelibosti to propálí do médií v přímym přenosu a sorry, ale nevypadá to že jde o blbý kecy a upadnutí na večírku. Už jenom proto, že je to Amerika a například teda Spacey by na základě podobnejch reakcí (rušení, mazání, přetáčení), který by zpochybnil jako neadekvátní a neoprávněný sedřel filmový studia z kůže, věřím, že to má velice reálnej základ. Ty kolena od sebe na*erou i v Čechách, ale nic víc, děl tyhle informace dvěma

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 10:05
Reakce na Mutziputzi:

Ne ne, já ty kolena, resp. povyk kolem nich, viděla i na vlastní voči! Jako v debatě na internetech samozřejmě - americký důry tam ječely jak podebraný.

Jinak myslím, že v náladě, která tam teď panuje, si Spacey nedovolí protestovat nebo zpochybňovat. Sám si to kapku pohnojil tou předčasnou omluvou... ale fakt, po třiceti letech si já taky nepamatuju každej večírek a co jsem tam tropila  A dost možná, až se trochu voklepe, že si nějakýho šikovnýho právníka najme. Bude to brnkačka - pokud si ho tehdy nenatáčeli, tak jak mu chtěj něco dokázat? A obžalovanej/nařčenej nemůže prokazovat, že něco neudělal... to je přece čistě na tý druhý straně.

Mimochodem zjevně tam náhle přestala platit presumpce neviny, co?

20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 10:08
Reakce na barbucha:

On vinu přijal a omluvil se, kde je problém s presumpcí? Fakt jak jsem to poslouchala, i Hoffman údajně neskončil na "nevhodných narážkách na případný sex", prej těch případů je dosti dalších, plus ten Travolta...podle mě si chlapci ujeli na svý slávě a nulách kolem, tam se shodnem.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 10:14

mno, tak první vlaštovky naší nové skvělé posttotalitní vlády komunistů s komunisty za podpory živoucí mrtvoly již jsou na obzoru...

https://zpravy.idnes.cz/andrej-babis-kscm-zdaneni-cirkevni-restituce-vlada-podminka-pq5-/domaci.aspx?c=A171110_084709_domaci_nub