Aha, tak to já to tak vyhraněný nemám. Že domů jen chlapa na soulož. Ale toho sem si všimla už na mp, nemám ani takový to ‘chlap nemůže bejt kamarád, vždycky je v tom sex’
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
1. neber to tak vážně. To není žádná "rada do života" to je prosté popíchnutí Macka. Ten to, zdá se, zcela pochopil.
2. víš o někom jiném, kdo to umí taky?
A prosím, můžeme tedy zahájit další kolo: K čemu je a není stvořena žena a další a podobné - např. těhotný člověk, aby to někoho zase neuřáželo... To tu dlouho nebylo.. ![]()
tak ale v současné situaci, kdy se několika magorům podařilo zajistit, že se svět začal tvářit, že eixstuje jakési třetí pohlaví nebo že si pohlaví vybíráme, není taková diskuze vůbec out!
Jestli to bylo myšleno na mě, tak to prosím nežeň do extrému (a těhotný člověk podle mě extrém je)
Je vtipny myslet si, ze lidi jsou (stejne jako ostatni tvorove) stvoreni k necemu jinymu nez je rozmnozovani ![]()
nezmiňovala jsem tě. A navíc si myslím, že mezi zdejší extremistky rozhodně nepatřím. Nemám ráda extrémy, militantní obránce vlastních bludů apod.
Těhotný člověk ale, bohužel, opravdu existuje. Stejně tak, jako mazání historie, vlastních dějin, nebo třeba přejmenovávání obrazů po stovkách let.. To všechno jsou extrémy, které dnes dostávají prostor.
Svět se v prdel obrací.
jenomze kontext je dulezity a ja si neumim prestavit zadnou situaci s vyjimkou gynekologa, ktery utesuje tehotnou pred porodem, kdy by to neznelo spatne, rikat to muz zene nebo muzi mezi sebou.
Ja tady na foru zadny extremistky nevidim, nezaznamenala jsem kuprikladu nikoho, kdo by vyrazy typu tehotny clovek nadsene vital, operujes s tim tady akorat ty. To, ze je nejakou myslenku mozny dohnat do absurdna a tim ji uplne zdiskreditovat, jeste neznamena, ze je spatna cela ta myslenka jako takova.
ale to, ze se lidi narodi psychicky jako muz v zenskem tele, opravdu neni otazka vyberu. transsexualita neni zadna rozmarilost, ti lidi by dali cokoliv za to, aby byli v souladu se svym telem (ona ani ta operace neni zadna kratochvile, krome jinaho prijdou o kus sveho sexualniho uspokojeni, co uz je teda co rict, kdyz se toho nekdo vzda).
a ze jsou mezi lidma hermafroditi, to je prosim dokazano lekarsky. nevim jestli musime pro ne vymyslet treti rod, ale pravda je takova, ze objektivne existuji.
Teoreticky - to je ale spíš diagnoza, než třetí pohlaví, ne? Kvůli siamským dvojčatům taky nikdo nezavádí "podvojné lidi" nebo něco podobného. Transsexuál prochází různými fázemi při přeměně pohlaví a pokud vím, u nás se to řešilo např. vydáním dokladů na jméno, ze kterého nebylo možno na první pohled usoudit o koho jde - např. René Janků. Ale co měli v dokladech u pohlaví, to nevím, možná se to v té době, kdy jsem se s tím seznamovala, do OP nepsalo... ?
https://echo24.cz/a/pEHpR/dobra-prace-devcata-ucitel-oslovil-zaka-spatnym-genderem-hrozi-mu-vyhazov
To jen tak, pro dokreslení šílenství doby.
tak konkretne u vztahu nadrizeny a podrizeny nas skolitel na manazerskych dovednostech vyslovne a dost upozornoval, ze sef vecirek zahajuje, ale nekonci. rozhodne je potreba zmizet nez se to vic rozjede, protoze pro sve podrizene jsme z podstaty veci sexualne atraktivni a pripadne pletky nadrizeny vs. podrzineny maji velke tendence koncit prusery. takze kdyz sef vyuzije opile kolegyne a ma s ni sex, neni to v poradku ani z pohledu toho sefa, jakkoliv by mu ona visela na krku (navic vsichni chlapi, ktere znam ja, tak povazovali opijet zenskou, aby byla povolnejsi pro sebe za ponizujici).
chlastat pry mame radsi s kamarady.
ja teda s kamaradem byla na desetidenni dovolene, kde jsme i spavali v jednom pokoji, nebo tesne pobliz. taky jsem coby nezadana jezdila s tlupou nezadanych i zadanych kluku a nikdy jsem nepredpokladala, ze by tam melo dojit k nejakem obtezovani. ve ctvrtek me veze kamarad na chalupu, to uz abych se zacla bat? a co kdyz muj muz veze kamaradku na vikend - to je taky rizikove chovani?
Moc nerozumím proč je to na mě?
1. kde se to stalo je jedno
2. jak se tam kdo dostal je jedno
3. v jakém je kdo vztahu je jedno
4. kdy se to stalo je jedno
5. jak/zda je útočník populární je jedno
Jako evidentně, pokud nedojde ke znásilnění střízlivé oběti v hábitu jeptišky za bílého dne na ulici, cizím člověkem s pistolí v ruce a nejpozději včera, tak se vlastně nic moc nestalo, případně si oběť měla dávat bacha, případně se s tím měla po té dlouuuhé době smířit.
Teď tady asi některým exploduje hlava, ale i když s někým vlezete do postele dobrovolně a v půlce se vám to přestane líbit a požádáte dotyčného, aby přestal, tak Normální člověk přestane, protože ani jemu není příjemné dělat něco druhému proti jeho vůli nebo komfortu.
A ne, opravdu nežiju v přesvědčení, že každý muž je predátor nebo že není rozdíl mezi obtěžováním, napadením a znásilněním, jenom ty méně závažné formy nezlehčuji a neakceptuji jako normální, a ano, mám tendenci věřit obětem jako prvním, protože jsou vystaveny přesně téhle palbě zpochybňování, a protože těch falešných obvinění je zlomek ve srovnání s těmi reálnými a těmi nikdy neohlášenými.
End of rant.
Já celkem zírám, co se tu mezitím vyvrbilo, protože o tom, že by bylo sexuální obtěžování to samé co znásilnění anebo o tom, že by všichni chlapi byli apriori podezřelí tu fakt nikdo nepsal. Asi nerozumím psanému textu.... Možná mě někdo vyvede z omylu přesnými citacemi.
Mě osobně se spíše nelíbí apriori odsuzování obětí a zlehčování jejich zážitků, posuzování zda se v dané situaci zachovaly správně nebo ne a co měly dělat jinak místo odsouzení násilníka/agresora, který ma na tom 100% vinu.
a souhlasím s tím,ž e stejně jako se radí ženám být opatrné tak je naporsto košer to samé radit i chlapům. Vyspat se s někým, kdo není moc při smyslech je podobně rizikové jako jít s cizím chlapem do bytu.....
Aha, tak to já to tak vyhraněný nemám. Že domů jen chlapa na soulož. Ale toho sem si všimla už na mp, nemám ani takový to ‘chlap nemůže bejt kamarád, vždycky je v tom sex’
jo, tomu rozumím, akorát bacha na to jestli to ten "kamarád" vidí stejně.
Sem si jistá ![]()
Bezvědomí je jasný, ale tady se začínalo tvrdit, že je pomalu riskantní i sex po dvou deci
Pokud dotyčného/dotyčnou dvě deci dostanou do takového stavu, že má zkreslený úsudek (někteří totiž špatně snáší alkohol, případně se to může blbě zkombinovat s léky) pak ano. nejde ani o to množství alkoholu jako o schopnost dotyčného racionálně myslet.
Ono by pak totiž nebylo nic jednoduššího, než potenciální oběť opít (tak, aby byla povolná ale ještě nebyla v bezvědomí) a pak by přeci o žádné znásilnění nešlo. ideální návod...
Jsem psala no, sex pod vlivem zakázat...
No, ale některý lidi sou tak blbý, že neví co dělaj, takže sex jen pro střízlivý s iq 120-140?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my