![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
A z jinýho soudku teda... odpoledne jsem chvilku koukala na dokument "Mečiar". Samozřejmě hrůza děs, ale co mě zaujalo především, byly ty typy jeho podporovatelů a obdivovatelů z lidu. Zjevy nejhoršího sockovskýho ražení, úplně stejný jako má dneska Babiš.
Ten se snad od Mečiara musel učit, komu ty svoje vzkazy adresovat... a využívá ty nebožáky úplně stejně. Už mi jenom chyběj ty demonstrace, skoro lidový povstání, na jeho podporu. Mečiar byl taky pro svůj prospěch ochotnej vyvolat i občanskou válku, o kompromitujících složkách na jednoho každýho ani nemluvě... Bureš mi připadá jako jeho dvojče. Úplně se mi přitížilo.
Vomrzovat:-D No a když se ti ten dotyčný líbí, tak je to O.K. a když ne, tak je to obtěžování, to je jasný. Je to loterie pro ty chlapy, co z toho bude:-D.
Znám například americké otce, kteří by nikdy nepřebalili dceru, protože to vnímají jako potenciální sexuální interakci.
A já dneska celý odpoledne přemejšlim o tom americkym přebalování: a jak to teda mají americké ženy - mají zábrany přebalovat chlapečky? Je to taky sexuální interakce? Fakt to myslím vážně, jako jestli je ta frustrace genderově vyvážená... ![]()
Znám například americké otce, kteří by nikdy nepřebalili dceru, protože to vnímají jako potenciální sexuální interakci.
A já dneska celý odpoledne přemejšlim o tom americkym přebalování: a jak to teda mají americké ženy - mají zábrany přebalovat chlapečky? Je to taky sexuální interakce? Fakt to myslím vážně, jako jestli je ta frustrace genderově vyvážená... ![]()
Pokud vyjdu z toho, že ta obava že jde os exuální interakci pramení ze silně konzervativní výchovy, pak žena problém mít nebude, protože ženy přeci vždy pečovaly od ěti (je to konzervativní pohled na svět).........
Můj otec taky nepřebaloval, je slabší povahy:-D. Tuším, že by nepřealoval ani syna.
Jo, ale tahle frustrace, by ses divila. Mě jednou řekla kamarádka, netěhotná teda, ale již tak 10 let dospělá osoba, že doufá, že se jí narodí jen dvě holčičky, protože s klukama by si nevěděla rady skrz to čůrání a přetahování a tak. No měla jsem stochutí jí říct, že když se bojí penisu, tak se jí nenarodí ani ty holčičky:-D.
Môj muž sa tiež tak trochu hanbil prebaľovať dcéru...teda akože prebaľoval aj kúpal, ale v momente, keď bolo treba riešiť niečo na genitáliách, volal mňa. Ja som s tým u syna problém nemala.
Nevím jak americké ženy, ale začínám se bát o mladýho pána. Jestli budou mít dvě holky, nehodlám ho navštěvovat v kriminále!
hmmm, takže jinak řečeno "zena byla stvorena, aby rodila deti + pečovala o ně"...
možná by to chtělo ten konzervativní pohled inovovat... např. že by ženy (když už teda ty děti musí odrodit) pečovaly jen o děvčátka, a muži přebalovali ty chlapečky? předešlo by se určitě mnoha nedorozuměním... jen taková úvaha... ![]()
hmmm, takže jinak řečeno "zena byla stvorena, aby rodila deti + pečovala o ně"...
možná by to chtělo ten konzervativní pohled inovovat... např. že by ženy (když už teda ty děti musí odrodit) pečovaly jen o děvčátka, a muži přebalovali ty chlapečky? předešlo by se určitě mnoha nedorozuměním... jen taková úvaha... ![]()
Já vyozuju z toho článku, co byl na něj odkaz, tohle fakt není můj názor
Jinak ten konzervativní pohled se snaží inovovat liberálové, feministky a tak ![]()
Jo konzervatismus. Dneska jsem proti nemu zabojovala! Partner myl asi po dvou letech koupelnu. Tak jsem si vyslechla neco o muzich, o jejich chozeni do prace(povazte!), pak taky vareni, uklizeni, delani debila (no maj tech uloh hodne), taky ze muz sam uzna, kdy se takovyhle veci delaj (tipuju tak na vanoce a na velikonoce a kdyz to bude jo kabrnak, tak nez si pozve domu zenskou, ale to ten nas samec by si ji pozval a rano ji to nechal umejt). A taky ta kratkodoba pamet, nebozaci, oni treba deset let neco delaj a pak chvili ne a uz to zapomenou. No jsem na sebe pysna, ze ted z dlazek neseskrabuju zbytky krve. Davam si za cil, ze ted to nebudu minimalne rokndelat ja!
:D uplne se v tom vidím, by si jeden těhotný člověk občas zasloužil svatozář za to že ho neodkrouhne :D posledně brblal něco u kytek, tak říkám ať veme tu konev a kouká je zalít, když mu přijdou suché (že byly zalité asi před hodinou ho nějak netankovalo). Taky tam proběhly řeči o práci, vaření no klasická litanie. Akorát jsem se v půlce zvedla a šla pryč. Dotčeně se po chvíli zjevil a prý že mě to vůbec nezajimá. Tak jsem mu zbytek odpapouškovala jak už to mám naposlouchané, no byl docela zaražen :D
jak jsem byla ve vedlejsim vlakne poucena, ze zena byla stvorena k rozeni deti, takze bych na tvem miste akorat tehotnila a pripadne rodila az nastane cas a dal se nestarala. ja uz jsem to prosvihla, no...
babicka se vratila po trech tydnech z lazni a zachod pry byl v takovem stavu, ze na nem zlomila stetku
u nas je to taky kolikrat hruza, ale ja to za tema dvema cunatama proste nestiham (maji zakazano stetku brat do ruky, protoze to pak jeste navic vytiram). a muz to umeje, kdyz nastane umyvaci cas podle kalendare, co je tak jednou tydne.
Muž je docela samoobslužný :D jen v poslední době se nám doma rozmohl takový nešvar, a to že já nic nedělám
nebo naopak dělám ale jinak než si zvykl, takže jeho bordel neuklízím, ale pěkně mu ho snáším na jeho místo u stolu, a pokud brble a má tendenci mi ho přehazovat na mé místo, jsem schopna mu ho položit přímo mezi něj a počítač. Je zvláštní, že pak si to občas i uklidí. Co jsem dělala ty roky před tímhle špatně, vážně netuším
dnes mě jímá nostalgie, protože do Prahy se teď dlouho nepodívám, na nějakou dobu se vyhnu cestám vlakem, a míním konečně začít hnízdit, sakra už. A proto musím zítra ještě vymalovat chodbu :D no jsem já poučitelná???
Ja taky nic nedelam, nebot jsem marod a prave se objevuji urcita licha mista:D. Jako ne, ze by se neobjevovala uz driv, ale tenkrat to clovek misto kecu mohl aspon udelat. Ale ani ted si nemuzu moc vyskakovat, protoze kdo by mi nakupoval, varil, slouzil a zajistoval aspon krapet zabavy:D. No ty ses sikovna, takovejch kvalit ja nikdy nedosahnu!:D
Přítel tuhle držkoval, že je v koupelně špinavej ručník. Po mojí odpovědi, ať ho vymění, že o dovolení mě žádat nemusí, teda chvíli vypadal, že mě sežere ![]()
Abych mu nekřivdila, tak on se na domácích pracech normálně dobrovolně podílí, akorát nechápu, co je tohle občas za zkraty, že ručníky jsou najednou moje zodpovědnost. Kdybych si toho první všimla já, tak ho prostě vyměním a nemám potřebu to hlásit.
tjo ted jsem si uvedomila, ohledne uklidu nic, ale zacina se nam doma rozmahat takovy nesvar...;-) nevis kde mam manzetovy knoflicky? jak nevis?? uzs je nasla??? a jaktoze nehledas! ![]()
Na tenhle typ otázek já odpovídám "zeptej se na nádraží" ![]()
Zdá se mi, že s některými z vás mám částečně společného manžela.
"Kam jsi dala?" případně "Kam jsi MI dala?"... vždycky se zeptá dřív, než se rozhlídne nebo zamyslí. A poslední dobou nějak ať udělám cokoliv, je to špatně, jistě bych mohla dělat víc a ochotněji...
Já bych toho Andreje s tím zdanění církevních restitucí nakopla!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my