To už bych tam frkla i ty vošklivý rovnou, v psích chovech se taky smí množit jenom ty dobrý, jenom uchovněný by mohli![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Jedina skoda, ze tohle uz tu pred par desetiletima jednou bylo ![]()
já to nemyslím konkrétně na tvýho kamaráda u kterýho seš si jistá (asi k tomu máš důvod), ale obecně že u dalších chlápků si tím jistá bejt nemusíš...
A v Německu prý letos nebude jenom Ježíšek ,ale taky Ježíška. Hlavně vyvážené.![]()
Neee vošklivý neee
No, já zas tolik kamarádů nemám, ale já vím, jak to myslíš (cizí domů neberu)
Neee vošklivý neee
Já na to moc nejsem, tak jednu vošklivou můžu pustit místo sebe![]()
Jsem psala no, sex pod vlivem zakázat...
Ach jo, proč je tak strašně těžký přijmout, že holt mít sex s osobou co má sníženou schopnost rozhodování (proto nemůže například řídit) je prostě rizikové. Pořád omíláme, jak jsou některé situace rizikové pro ženy a měly by se jim vyhábat. Tohle je holt analogie, no......
Stejně jako je rizikové mít poměr s člověkem v podřízeném postavení.
je zajímavé, že s přijetím toho, že některé situace jsou pro ženy z hlediska sexu rizikové problém nemáme. V opačném případě to evidentně problém je (i když teda co se týče toho alkoholu a pracovně-právního vztahu je to riziko samozřejmě pro obojí pohlaví).
teď tomu úplně nerozumím - snad pro ženu je to rizikové, protože se jí může něco stát, někdo jí může ublížit
pro chlapa to "rizikové" má tedy být že si na něj bude někdo stěžovat, jo? to mi teda nepřipadá úplně srovnatelný. ale osobně je mi to vlastně jedno, nepovažuju to za důležité. starat se totiž musím sama o sebe a svoje bezpečí. no a děti ty v tom vyrůstají takže už budou vědět.
Jasně, pokud bych tyto dvě rizika eliminovala, obávám se že je ze mě dnes stará panna...
Jako že každýho chlapa/kamaráda, kterého by sis pozvala domů, bys podezřívala z toho, že tě bude chtít znásilnit?
. To je fakt zajímavá úvaha.
ne, nic takovýho jsem neřekla.
teď tomu úplně nerozumím - snad pro ženu je to rizikové, protože se jí může něco stát, někdo jí může ublížit
pro chlapa to "rizikové" má tedy být že si na něj bude někdo stěžovat, jo? to mi teda nepřipadá úplně srovnatelný. ale osobně je mi to vlastně jedno, nepovažuju to za důležité. starat se totiž musím sama o sebe a svoje bezpečí. no a děti ty v tom vyrůstají takže už budou vědět.
Tak žena tím eliminuje riziko, že se jí něco stane -> zvyšuje si tím své bezpečí
Muž (i když to obecně může být samozřejmě i žena) eliminuje riziko obvinění -> zvyšuje si tím své bezpečí
je to logická úvaha.......
já dokázala nezůstat starou pannou a vdát se i tak ![]()
A co takové ty podrazy ve smyslu výměnný obchod, který se pak neuskutečnil? Holka, v dobré víře obětuje tělo, třeba za vyšší prémie, lepší roli a pán si to pak rozmyslí (asi to nestálo za to
). Dotyčná pak nahlásí obtěžování a na čí straně je právo? ![]()
Tak jsem to asi špatně pochopila:
".... teda jsem si plně vědomá toho, že když si zvu domů chlapa tak to je proto, abychom se spolu blíže tělesně seznámili:-) když si budu chtít povídat, tak s ním půjdu na kafe nebo na procházku."
blbý je, že ve chvíli kdy platí presumpce viny a dotyčný musí dokazovat že nic neudělal (což se dokazuje dost těžko, že), tak může hlásit tak jako tak, ať už k něčemu došlo nebo ne. potom teda nemusí holka "obětovat" vůbec nic, stačí pohrozit že když nebudou prémie/role, nahlásím žes mě obtěžoval... a je to. pak by to teda mělo být opravdu oboustranné a jakmile holka po chlápkovi vyjede, ten by ji měl taky nahlásit, logicky - závěrem půjde už jen o to, kdo první![]()
píšu o tom, co dělám já. páč chování druhých lidí až tak neovlivním, jak to mají oni je zas jejich věc. prostě chlapa si domů vezmu pokud s ním spát chci, když ne dělat to nebudu.
Svět je tedy plný nástrah
.
ano to je.
to každopádně, hnusná džungle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my