Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Online viktorka_od splavu
49168 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 16:49
Reakce na whiskas:

hnusná rozhodně ne, svět je pro mě furt ještě hezký místo. ale rozhodně ne bezpečný:D i když teda věkem se samozřejmě některá nebezpečí eliminujou tak nějak sama;-)

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 16:51

Nejlepší by asi bylo,před každým sexem uzavřít a podepsat smlouvu,samozřejmě notářsky ověřenou a pred svědky , ze se tak děje obapolne dobrovolně a při plném vědomí. Mozna by to mohlo pomocí.. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 16:52

blbý je, že ve chvíli kdy platí presumpce viny a dotyčný musí dokazovat že nic neudělal (což se dokazuje dost těžko, že), tak může hlásit tak jako tak, ať už k něčemu došlo nebo ne. potom teda nemusí holka "obětovat" vůbec nic, stačí pohrozit že když nebudou prémie/role, nahlásím žes mě obtěžoval... a je to. pak by to teda mělo být opravdu oboustranné a jakmile holka po chlápkovi vyjede, ten by ji měl taky nahlásit, logicky - závěrem půjde už jen o to, kdo první

K té presumpci viny. Konkrétně v ČR je falečných 3% obvinění ze znásilnění. Na druhou stranu až 80% žen to znásilnění nikdy nenahlásí. Pochybuji, že by v případě obtěžování a jiné sexuální agrese byl ten poměr jiný.....

49168 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 16:54
Reakce na Dadoo:

nepomohlo. páč když se ti to v půlce přestane líbit... :P

blbý je, že naše vrstevnice zasvětily půl života tomu, aby chlapy přesvědčily jak je jejich povinnost se ženské v každým případě věnovat, aby byla spokojená - a ejhle vona prej v tu chvíli s tim může seknout a poslat ho dom. hmmm bych se na to bejt chlapem vyprdla

49168 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 16:55
Reakce na A666:

takže ta 3 % jsou jako v pohodě?

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 16:59

takže ta 3 % jsou jako v pohodě?

ty 3% jsou z v současnosti ohlášených znásilnění. pokud by to ohlásilo i těch dalších 80% žen, tak by to číslo bylo ještě menší.

Větší problém prostě v současnosti jsou nehlášené případy než falešná obvinění.

Offline whiskas
20923 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:00

Nadsázka, chápeš? Tady se vše bere tak smrtelně vážně 

Offline slniecko admin
19497 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:02
Reakce na Kokoska:

Jak to tady čtu, skoro se mi zdá, že riskantní je jakýkoli sex 

Moja, to si píš, sa príď kuknúť na tie moje dva výsledky a uvidíš ako veľmi .

No tak ad to sexuálne obťažovanie. Riešiť či je nejaká žena blbá, že sa jej to stáva opakovane.....viete, ono nie je nejaká tabuľka IQ, ktorá by určovala hranicu, pokiaľ na ženu chlap smie siahnuť a nad ňu už nie. Možno je blbá. Ale nie je proste nie. Ak predtým niečo naznačovala, chlap má nárok byť nasratý, ale nie si čokoľvek vynucovať.

Čo sa týka toho herca, čo sa zvalil na 14 ročného chlapca. No, že to to decko nepovedalo a vyšlo s tým až ako dospelý sa nedivím. Skúšať niečo - čokoľvek - na nezletilého vidím ako problém bez ohľadu na to, či by tam aj trebárs bol nejaký súhlas. A zvaliť sa na niekoho na posteľ nie je nejaké nenápadné skúšanie, či by to vyšlo. Druhá vec je, že prvá vec, čo ma pri tom napadla bola, že rodičov, ktorí pustia 14 ročné decko na podobný večierok by mala riešiť sociálka, ale to nijako nesúvisí s tým, čo ten chlap robil/nerobil, zamýšľal/nezamýšľal.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:05

nepomohlo. páč když se ti to v půlce přestane líbit... :P

blbý je, že naše vrstevnice zasvětily půl života tomu, aby chlapy přesvědčily jak je jejich povinnost se ženské v každým případě věnovat, aby byla spokojená - a ejhle vona prej v tu chvíli s tim může seknout a poslat ho dom. hmmm bych se na to bejt chlapem vyprdla

Víšco, já byla v situaci, kdy jsem si ymslela, že sex chci (na začátku vztahu) a těsně před jsem se rozmysela, protože to na mě bylo ve výsledku moc rychlé. naštěstí můj teď už manžel je normální slušný chlap a opravdu neměl problém přejít zpátky jen k mazlení. neyla to přájemná situace ani pro mě. lidi nejsou stroje. A to nemluvím o případech, kdy to prostě může jen bolet (třeba skrytý zánět) apod.

Já nevím, ale v normální idské inerakci jde lidem o to, aby se i tomu druhému vše líbilo a bylo vše ok, ne jen o vlastní prožitek.

Pokud to, že se mi muž věnuje a snažís e, abych byla spokojená znamená, že má právo na sex kdykoliv a já nemám právo zjistit, že ho zrvna v tu chvíli nechci, tak je to smutné. BTW i já se mu přeci věnuji a snažím se, aby byl spokojen, přesto rozumím, když je indisponovaný (což někdy vyjde najevo taky až při "akci")

Offline slniecko admin
19497 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:05
Reakce na Kokoska:

Proč bude muset odpovídat manžel? Vy nejste schopná to vysvětlit sama?

U nás by toto tiež musel riešiť manžel. Stať sa mi totiž niečo také a ešte riešiť "prečo som to urobila", tak ruky-neruky, asi by som im z fleku odtrhla hlavu.

Offline whiskas
20923 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:08
Reakce na Dadoo:

A nebo raději nic ...

Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:09
Reakce na slniecko:

Ad herec a chlapec - naprostý souhlas. Jen mi přijde, že spousta těch případů či "případů", co se teď vyrojilo, ty skutečné v očích veřejnosti spíš shazuje.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:10
Reakce na whiskas:

A co takové ty podrazy ve smyslu výměnný obchod, který se pak neuskutečnil? Holka, v dobré víře obětuje tělo, třeba za vyšší prémie, lepší roli a pán si to pak rozmyslí (asi to nestálo za to ). Dotyčná pak nahlásí obtěžování a na čí straně je právo? 

Tohle víceméně není třeba řešit. Ty případy byly zametané pod koberec (bylo doporučované do sporu nejít, naznačována diskreditace apod.) i když nešlo o výměnnný obchod. Stačí si přečíst články, ten producent W. si normálně najímal detektivní aentury, aby vedly složky na jeho oběti, které se zdály být "problematické", aby měl dostatečné informace pr případnou diskreditaci. Ono není ejdnoduché jít proti člověku s vyšším postavením, známějšímu, mocnějšímu ani když jsi 100% v právu....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:34
Reakce na continuity:

já ale mluvím o tom, že se kvůli tomu, že je to teď módní, ruší oslovení dámy a pánové, aby se neurazil někdo, kdo se necítí být ani jedním, a rodiče si vymůžou, že do rodného listu děcka nebude napsáno, zda je chlapeček nebo holčička, protože si přece vybere, až doroste.

transsexuál není třetí pohlaví. transsexuál se jen cítí být tím druhým, než je.

ale pohlaví prostě jsou, byla a budou jen dvě, víc nám jich příroda nedala. můžeme se snažit, může to být módní ja chce. pokud někdo od přírody není ani jedno, nebo je oboje, je to nemoc, ne znak rodu.

Offline dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:42

A jak by komu ublizila existence vice nez dbou pohlavi? Kdyz realne existuji i hermafroditni jedinci lidskeho druhu?

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 18:05
Reakce na Sweet Potato:

Ad herec a chlapec - naprostý souhlas. Jen mi přijde, že spousta těch případů či "případů", co se teď vyrojilo, ty skutečné v očích veřejnosti spíš shazuje.

Jo, děti bych neřešila samozřejmě taky. Ale ty mraky ženštin, který teprve teď přišly na to, že byly kdysi (jako již dospělý) zneužitý... já to přičítám (kromě současnýho, tomuhle povyku velmi svědčícího ovzduší) i kapku snaze získat zpátky svoji dobrou pověst - tedy samy před sebou. Aby se necítily jako obyčejná... no, prodejná žena... protože ať mi nikdo neříká, že jít k producentovi/režisérovi na pokoj ve večerních hodinách nikoho netrkne! Tam se scénář asi probírat nebude... 

Tak mi to připomíná někoho, kdo dal nebo vzal úplatek - ve snaze získat nějakou výhodu - a po třiceti letech jde udat druhou stranu. 

Offline continuity
42612 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 18:09
Reakce na Jiná Realita:

kdyby se mi narodilo dite hermafrodit, tak bych se rvala jako lvice, aby se do RL nic nepsalo a nic a HLAVNE se nic neoperovalo. protoze to se muze jeste vyvrbit vselijak. dlouhe roky se to operovalo tak, ze se odstranily organy, ktere byly min vyrazne. jenomze to jeste nic nehovori o tom, jak ten clovek bude na tom psychicky (vetsinou az do puberty). a to je hlavne ten pripad, kdy to rodice resi.

a kdyz se jim narodil dite s normalni chormozomalni vybavou, at si nej volaji treba ono az do puberty, nakonec je to jejich dite. 

Offline continuity
42612 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 18:13
Reakce na A666:

mne se to puberte stalo 2x (muchlovala jsem se s starsim klukem a jak ten zjistil, ze se mi to uplne nelibi, kam to uz zachazi, tak se zeptal: ty jsi jeste poctiva? a sel od toho.) a tak nejak to bylo normalni i pred temer 30 lety, nezda se mi, ze bychom tim chlapum az tolik ublizovali, kdyz si myslim, ze by to melo byt tak i dnes. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 18:14
Reakce na barbucha:

Prej ne, prej kdyz vlezes k nekomu v pulnoci na hotel, nema si dotycnej co myslet, ze prichazis s nabidkou kvalitniho sexu, mel by to brat tak, ze mu tam des jenom jen tak vomrzovat

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 18:47
Reakce na Mutziputzi:

Že jsem to nevěděla dřív. Co já si mohla užít vomrzování...