Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 08:39
Reakce na Mutziputzi:

Dalíka považuju za obětovaného pěšáka, ne za nespravedlně odsouzeného. Ta podržtaška by si bez souhlasu/vědomí/podpory Topola nedovolila udělat jakoukoliv nabídku... nebo si snad myslíte, že ano? Takže za Topola je to ok?

ad spojení s Rittigem - Aleš Řebíček a Viamont taky neslyšela? Martin Nejedlý a Toskánská vila, taky ok? Neskutečně rozbujelý systém kmotrů vrcholil za Topolánkovy éry, taky ok? 

Offline barbucha blogger
35579 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 08:47
Reakce na domenica:

Ale tak u Bureše bylo přece jasný na první pohled, jakej je to zmetek! Hned... Tomu přece nemoh nikdo věřit jediný slovo. Takže i když to vytahování není úplně košer, to souhlasím (je to soukromá věc) - tak přece jen určitej obrázek charakteru to (pro mě teda určitě) je. Evidentně je mu jedno, pro koho bude pracovat, od koho bude brát prachy. A v tý souvislosti a se znalostí dosavadního průběhu věcí mi ta podpora Topolánka prostě je hodně podezřelá.

I když jsem koukala na ty prezidentský debaty a T. se projevoval celkem rozumně... tak si myslím, že je to dost nešťastnej tah - teda pro nás zmetky, idioty a kavárníky

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 09:11
Reakce na siouxsie:

Fakt myslite, ze to nekdy bylo jinak? Na politiky se logicky nabalujou lobby skupiny, vzdycky to tak bude. Ted jsme jeste o level vys, Babis si vsechno kaucuje sam, Drahosovi nebo Horackovi se vysmeje. Ja nepotrebuju aby byl prezident Mirek Dusin.

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 09:13
Reakce na domenica:

Brunovi to prej poslala Marketa Lukaskova;-) Jinak souhlasim, nevidim na nabidce nic bulvarne sokujiciho, je to jeho prace a navic nabidka z doby, kdy se Andrej jeste nevyprofiloval do dnesni podoby.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 09:28
Reakce na Mutziputzi:

Nemyslím si, že to někdy bylo jinak, ale přece jen je to otázky míry.

Ano, teď jsme o level výš právě i díky těm předcházejícím rokům - vidím to jednoznačně jako logické vyústění. A - možná naivně - věřím, že Babiš to má spočítané a voda se na něj pomalu, ale jistě vaří.

Ani já nepotřebuju na Hradě Mirka Dušína, ale nechci tam mít ani arogantního, bezskrupulozního burana, byť inteligentního a znalého politických hrátek... a je jedno, jestli ten buran bude starý a nemocný anebo mladý a plný sil.

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 09:38
Reakce na siouxsie:

Ale jo, jenom proste lepsiho kandidata nevidim a deus ex maxchina uz se nezjevi

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 09:54
Reakce na Mutziputzi:

ale houbeles, hrábnout do soukolí se dá vždycky 

třeba takové Zemanovo zdraví a jeho případné odstoupení může silně zamíchat paklíkem, i když to nebude hra "hlavně ne Zemana" a výběr z hodných a zlých kluků bude beze změny

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 10:01
Reakce na siouxsie:

A ja bych stale volila Topola, jak jsem psala, Drahos neslanej/nemastnej, Horacek tluchuba, o Drahosovi nevim krom jeho CV nic, mel furu casu svoje nazory ventilovat, ma-li ovsem, krom obligatniho Budu slusny a budu spojovat, Horacek je mi dlouhodobe nesympatickej, v mych ocich je vsechno “radoby”, jedna velka poza...

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 10:16
Reakce na Mutziputzi:

Drahoše i Horáčka vnímám úplně stejně, plus teda ten pro mě nežádoucí Topol. čímž se kruh uzavřel a já jsem znechucená, frustrovaná a závidějící vaši jasnou volbu... 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:25
Reakce na siouxsie:

Mám to naprosto stejně.

Jen teda bych mu nikdy neřekla Topol. 

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:34
Reakce na Luna:

To není nadávka, sám si tak říká

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:50
Reakce na Mutziputzi:

To není nadávka, naopak. Topol je někdo jinej. A mnohem lepší.

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:52
Reakce na Luna:

Jo ták, mi nedocvaklo

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:15
Reakce na Luna:

taky mi to hned nedocvaklo

Offline Potrefenáhusa
38660 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:17
Reakce na Luna:

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:19
Reakce na Potrefenáhusa:

20970 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 07:49
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 08:19
Reakce na Mutziputzi:

Já ne.  Dobře, že to sepsal taky ze svého pohledu. Já Macháčkovi v posledních letech moc nerozumím, ale té reakci tam naopak jo.

20970 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 08:40

Důležité čtení pro ty z vás co ještě nevíte, že budete samozřejmě volit Mirka stejně jako já

https://www.euro.cz/prezidentske-volby-2018/topolanek-prezident-zeman-dalik-1382467

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 09:09
Reakce na Mutziputzi:

Pokud bych se mela rozhodovat Topolanek-Zeman, tak bych mu ten hlas dala. Že bych z toho byla nadsena, to fakt ne. Mozna bych predtim hodne premyslela, zda k volbam vubec jit. Neumel se chovat, byl vulgarni. Snad by to v prezidentskem urade ustal lip.