Tak samozrejme "fakt az podezrelej" byla nadsazka, nicmene pokud to provozuje tak casto, ze je tim znamej, trochu divny to je, no - ale tak ja to beru podle sebe, jak casto vidim na ulici nekoho, kdo by pouze od pohledu stal za osloveni.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
No moment a to se vzalo kde ze seriove oslovuje kdejakou nanu a statisticky se mu tim padem obcas naka chytne? Coby prima ucastnice si dovoluji tvrdit, ze tenhle typ to neni...o takovym joudovi bych samozrejme nepsala, todle bylo mezi nobl vosobama prosimvas!![]()
nenazvala bych to podezrelym, ale pokud cilis na nejaky vztah trvalejsiho chatakteru, bych se temto "hravym" typum spise vyhnula;-)
Ne, na ten uz s aktualni zkusenosti fakt necilim, jezis jak ja uz nechci s nikym souzit!!!![]()
soužit nebo soužít?![]()
A nebo jí vypadlo pár písmenek...? ![]()
![]()
nemyslím si![]()
To nevim prave, je to dost variabilni a me to strasne nebavi![]()
musim rict ze kdybych zila rok a vic sama, uz bych asi nikoho nesnesla, je to prudce
navykovy
ale s nekym i to souzeni stoji za to![]()
Tak po mém postu se možná souží davy žen a já bych jim zážitek opravdu přála![]()
náááhodou: "Mirek Topolánek není slabým kandidátem"
:P (dál už nečtu, páč mě to neba)
ps: srry ale ten font nejde změnit:-(
Pěkný, dramatický to máš![]()
Hele prostě Topol musí vyhrát, Drahoš je neslanej-nemastnej, Horáček je starej tlučhuba a pak tady máme Miloše no...
Hele a neni Topol namočenej v nějakejch korupčních průšvizích náhodou? Já jsem teda jeho času politiku moc nesledovala, ale mám pocit propírání v nějakých kauzách.
Nikdy nebyl ani obviněn, natož souzen
A není to nakonec jedno, v čem je případně namočenej? U nás se na takové podružnosti přece nehraje, čo bolo, to bolo ...
.
No, ale kamarádíčky má podobný jako Zeman. Chceš Dalíka kancléřem? Jo vlastně, chceš ![]()
Disidenta Dalíka myslíš? Toho chci v jakýkoli funkci, i rostlináře![]()
To aby se naučila zapékat pilník do bábovky ![]()
Paroubek: Přijdu za rok, až bude ČSSD pod pěti procenty. A příště mohu zkusit Hrad, jako Topolánek
![]()
Špatné započítávání preferenčních hlasů vyneslo za ODS do sněmovny exministra Bendla. Místo něj bude poslancem Martin Kupka, řekl po přepočítání hlasů Nejvyšší správní soud.
![]()
...ale fakt je, že mi průběžně dochází slova ![]()
Co z toho te prekvapuje?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my