Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:09
Reakce na Mutziputzi:

nepřekvapuje. znechucuje

edit: tedy pro upřesnění znechuje ta první zpráva...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:19
Reakce na siouxsie:

Tak Paroubek mel se socanama rekordni vysledek, sebevedomi holt zustalo. Na rozdil od Topola nema na hrad sanci dle meho

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:25
Reakce na Mutziputzi:

on se s topolem vždy velmi rád poměřoval. a že šanci nemá (podle mě stejně jako topol...) je snad nade vše jasné. ale neuvěřitelně mě vytáčí tyhle profláklý kreatury bez kouska studu a sebereflexe! 

jsem tak nějak přesvědčená, že současnou politiku by neměli dělat politici předchozí éry, posrali toho už opravdu docela dost. 

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:27
Reakce na siouxsie:

Nevim no, ja fakt na Topolovi zadny stigma nevidim

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:34
Reakce na Mutziputzi:

to, že nebyl nikdy z ničeho obviněný, neznamená, že je cajk. není... jen je voprsklej jako lázeňská veverka 

charisma, "správnou" míru buranství ani tah na branku mu neupírám. 

Offline viktorka_od splavu
49167 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:44
Reakce na siouxsie:

lázeňská veverka

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:46
Reakce na siouxsie:

To, že Topolánek je buran, jen v přijatelnějším balení než Zeman a že k urážkám a vulgaritám nechodí daleko (novinářky, co se moc ptají, umí poslat zpátky k plotně apod.), je jedna věc. Děsivější je jeho vztah k EU, kdy čas od času  by si klidně vystoupil (pod záminkou modernizace Dukovan například). Jako jasně, lobbista v energetice je o fous přijatelnější než lobbista za ruské zájmy, ale jako, sakra...  Podle mě bude mít dost voličů v tom výběru co tu je, ale jeho role bude rozesírací. Pokud se dostane do druhého kola se Zemanem, tak si tu míru podpory voličů Drahoše a Horáčka neumím představit a obávám se, že nebude stačit.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:51
Reakce na domenica:

jeho roli vidím v nadcházejících volbách úplně stejně. jediné, co mě docela mile, i když rezervovaně překvapilo, byla dnes v OVM uváděná statistika "nevolitelnosti" jednotlivých kandidátů... tak tam topol jednoznačně vedl. jako by si ty lidi ještě něco pamatovali... 

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:52
Offline notna
9357 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 21:29
Reakce na Mutziputzi:

Nevim no, ja fakt na Topolovi zadny stigma nevidim

Tak pokud budeme ctit presumpci neviny, stále zůstává, že Topolánek je skoro stejný egoisticky buran jako Zeman. Buďte ráda, pokud jste ještě neměla tu čest to poznat

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 21:37
Reakce na notna:

Jak to muzete vedet?

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 22:02
Reakce na Mutziputzi:

Tvé nadšení z Topola nesdílím ani náhodou. Prostě jsem nezapomněla, jak se choval a co dělal v době svého premiérování.

Je to stejný hulvát jako Zeman, takový Zeman v bleděmodré. Rozhodně by si republika nepolepšila. Na Hradě by Zemanovy kamarádíčky vystřídali ti Topolovi. Však ho už finančně podporuje i nechvalně známé Íčko, tedy Langer. Čili Mrázkova parta zase pohromadě.

A s Dalíkem by se to určitě nějak skoulelo..  

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 22:14
Reakce na Mutziputzi:

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 22:18

Je to starý, ale myslím, že dost vypovídající:

Topolánkovy trapasy 

29. 11. 2006: V poslanecké sněmovně se výborně baví. K potěše obecenstva vyplazuje na fotografa Blesku jazyk. 4. 1. 2007: Nepříčetně kope do auta fotografa Blesku před bytem své přítelkyně Lucie Talmanové 3. 2. 2007: Ukazuje vztyčený prostředníček směrem k ČSSD. Prý jen naznačoval, že ministr Kalousek je jednička. 24. 9. 2007: Novinářům sdělil, že jsou žumpa, a Blesku důrazně doporučil, aby už na jeho tiskovky nechodil Co bude příště?

http://www.blesk.cz/clanek/radce-penize/74991/blesk-mirku-jsi-jednicka.html

Offline notna
9357 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 22:19
Reakce na Mutziputzi:

To je moje subjektivní hodnocení. Samozřejmě Vám mohou jeho způsoby přijít ok. 

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 22:31
Reakce na domenica:

"ale jeho role bude rozesírací"

Kdoví, jestli není placenej (nebo minimálně vyslanej) Zemanovou klikou. Nevzejde z toho nic dobrýho, nikdo z toho nebude mít prospěch, kromě Zemana.

Nakonec ten Horák... já četla ten jeho motivační dopis Babišovi, když se v předklonu ucházel o spolupráci s ANO... a Babišovi Zeman přece nadmíru vyhovuje. Piráti se nakonec taky zachovaj státotvorně...Tady něco dost smrdí - Horák jako to kuře zadarmo nehrabe 

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 07:08

Vůči Blesku bych asi taky byla hulvát...ale tak obecně, proč by se nemohl ze svých "chyb" poučit. Já prostě nemám jinou volbu, i kdyby jenom tenhle důvod.

Offline notna
9357 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 07:45
Reakce na Mutziputzi:

Poučit by se mohl. Ale nepůsobí takovým dojmem. Uvidíme v debatách. A co jeho nejasné financování nabytého majetku? A napojení na některé osoby? Dalík, Rittig... Pořád Vám jako prezident přijde Ok?

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 07:54
Reakce na notna:

Dalíka považuju za nespravedlivě odsouzeného, o napojení na Rittiga jsem neslyšela a financování majetku, holt si ho Křetínský předcházel no. Za mě lepší EPH než Lukoil, když už bych na to loutkaření měla přistoupit.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 08:20
Reakce na barbucha:

"Nakonec ten Horák... já četla ten jeho motivační dopis Babišovi, když se v předklonu ucházel o spolupráci s ANO... a Babišovi Zeman přece nadmíru vyhovuje. Piráti se nakonec taky zachovaj státotvorně...Tady něco dost smrdí - Horák jako to kuře zadarmo nehrabe "

Tak Horák... ty dobře víš, že pro něj mám slabost ... jeho angažmá pro Piráty ok, i když jsem je nevolila, s Topolánkem mě rozladil, to je fakt. Ovšem to vytahování motivačního dopisu na něj moc ráda nemám (zdravím Bruna F). Zaprvé to bylo v době, kdy se Bureš ještě v celý svý kráse zdaleka neprojevil a zadruhý, motivační dopisy kohokoli jsou, když ne potenciálně diskreditační, tak aspoň legrační u leckoho. Není to fér.