byl starej![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
tak starej, hezkej, bohatej, to je ta ideální kombinace, ne? O:-)
zas tak starej ne. a s těma prachama tu bude do stovky:-)
Njn, v písemné komunikace nejde někdy poznat, co je a není vážně ![]()
Tak samozřejmě, první krok udělám tak, aby si myslel, že ho udělal on :) Každopádně jsem ráda, že tyto hry už nemusím hrát ![]()
aneb jak říká můj muž: vybírá si vždycky žena.
chytrý to muž
proto jsem si ho vybrala![]()
vy mi ale úplně kazíte den ![]()
o pardoon:-)![]()
tak starej, hezkej, bohatej, to je ta ideální kombinace, ne? O:-)
Nebyl starej, ale nebyl moc sexy... ale jedna fotka může mást.
ok, takže o nic zásadního nepřicházím, hned jsem klidnější ![]()
Starej, nebyl moc sexy...bych chtela videt co mate doma! Jo vlastne kritik nemusi napsat piesen, tak jo no. No a pak taky samozrejme zavidite![]()
No teda, ja teprve ted docitam a taky jsem ho prosvihla. Vekem ale starej rozhodne neni, pokud vam teda neni sestnact, to pak jo!
Nicmene ten modus operandi je trochu divnej, pochopila jsem to dobre, ze je znamej tim, ze oslovuje zeny nahodne v supermarketu, na ulici, v tramvaji....fakt az podezrely :D
Hele, někdo šťouchá na facebooku, někdo rovnou v reálu:-D
Co je na tom podezřelýho?
No teda, ja teprve ted docitam a taky jsem ho prosvihla. Vekem ale starej rozhodne neni, pokud vam teda neni sestnact, to pak jo!
Nicmene ten modus operandi je trochu divnej, pochopila jsem to dobre, ze je znamej tim, ze oslovuje zeny nahodne v supermarketu, na ulici, v tramvaji....fakt az podezrely :D
Proč divnej modus operandi, prostě ho baví streetgame, nic pohoršujícího na tom neni
. Naopak, řekla bych, že to chce celkem kuráž, ze začátku aspoň.
nenazvala bych to podezrelym, ale pokud cilis na nejaky vztah trvalejsiho chatakteru, bych se temto "hravym" typum spise vyhnula;-)
Proboha proč? Vždyť snad takhle se lidi normálně seznamují,nebo ne? Potkají se na ulici.. jeden něco prohodí.. přeskočí jiskra.. A vzplanou oba.
Doteď jsem si myslela,ze to je jeden z nejběžnějšich způsobů seznámení. I bez provázku .
a najednou prej že je to podezřelý ![]()
no to je mozny, nevim, pochopila jsem to ale tak, ze pan oslovuje takhle zeny v jednom kuse, proste ze sportu. vsak ona se vzdycky nejaka chytne... a zapomen ze by s tim "z velke lasky s tebou" pak prestal.
Ja mam chlapa taky z MHD, ale prej tam byly moje jasny signaly, zadny klasicky traveni cesty do prace, no tak urcite:)))). Nicmene pak po letech jsem videla nejaky dokument o tech lovcich ze sportu a za par tydnu me oslovil nejaky kluk na Hlavaku, se mi ten dokument uplne promitnul, hledala jsem pomalu I skrytou kameru a byla fakt odmerena. Tak jeste, ze jsem ten dokument nevidela driv:D:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my