Mutziputzi já střídám velkou černou krávu a malinkou stařinkou fabii a přiznávám, že jsem nikdy nad tím, jestli se ke mně chovají v jiném autě jinak, ještě nepřemýšlela ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
V zásadě jsem schopna a ochtna řídit jakékoliv osobní auto, ale občas se mi stane, že přesedám z jednoho do druhého a pak bývám mírně zmatená (zbytečně moc šlapu na plyn, protože jsem přelezla do fordu z nivy, atd.).
brrr Taky, řídím ráda cokoliv a dojedu s čímkoliv, jen přechod k automatické převodovce mě dycinky překvapí :-)
Jiná Realita Já to teda vnímám, i sama rozlišuji. Defenderem rozhodně budím víc respektu než Berlingem. A třeba před malými červenými autíčky se mám na pozoru.
Tak to já mám pocit, ba ne, jistotu!, že když jedu starým obouchaným autem, všichni v těch nových voňavkách mi uhnou, protože je jim jasný, že mně je nějaký škrábanec naprosto fuk! ![]()
Vedro jako blázen, všechna okna dokořán a stejně jsem úplně spařená - a soused nad námi začal rozlévat kolem chalupy žumpu!!!! Smradem se můžeme udusit!
Před týdnem to udělal jejich starý děda, ale tomu je skoro devadesát, tomu už to moc nemyslí a jeho žena je už polodementní. Stačilo zařvat z okna něco o smradech, tak se lekli a manžel jim to potom vysvětlil, že takhle tedy ne.
Dneska je odvezli, asi dcera nebo vnuk, na víkend má přijet další část rodiny, tak uvolňují místo.. Protože vyvézt to asi nejde, navíc, proč by to platili, když to můžou rozlít kolem.
nepřejte si slyšet ten řev, co jsem spustila! I jsem (s holým zadkem) vyběhla k nim.. zavřeli se v chatě a dělají, že tam nejsou. zřejmě to moje bušení v té jejich chajdičce neslyšeli, i když mě ruka bolí ještě teď.
Pomalu se ten smrad rozplývá, bohužel, příliš pomalu. pořád toho mám plný nos.
To je neskutečné, jací to jsou ignoranti!!!![]()
![]()
Prosimtě, a to se vůbec smí?! Rozlejvat žumpu kolem baráku? Co na to hygiena?!
Já bych je normálně naprášila na životní prostředí - co ušetřej za hovnocuc, to vydaj na pokutu...
barbucha Nesmí se to.
Dadoo Proč to rovnou netrousej kolem domu? ušetřili by i za splachování. Nechápu ten mezistupeň s žumpou.
Potlapkávám, tohle šílené. ![]()
barbucha Stará Stanová Kůže bylo to strašný. Strasny. V to vedru,kdy se ani lístek nepohnul.
oni jsou ve stráni,tak tam hadice hovnocucu nefosahne,ale mělo by mít zumpu vykonanou dole. Ale děda uz je starý a mládí jsou líní jak vši,ti tady nehnou ani prstem, jen vždycky spálili dřevo,které on natahal z lesa.
No to letiště teď předpokládám řeší magistrát s paní jednatelkou... a ukrajinská hospoda je vlastně taky na magistrátu, kterej vyhrožuje jestli se neuklidněj, že jim odebere pronájem pozemku pro zahrádku... a určitě dostali echo z toho našeho živnosťáku, protože vo víkendu byl klid! resp. zdekovali se úderem desátý dovnitř... uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.
RoSa jasný. Ale jsou to sousedí,no. Zkusíme to podobrem. Manžel jim to vysvětlí A věřím,ze bude klid a nebudou to opakovat.
K nám se od sousedů kácí 2 metry vysoká cihlová zeď. Jejich, takže jednoduše zbourat to nemůžu. Na nabídku, že zaplatím 1/2 nákladů na zbourání a stavbu nové, nereagují, prý mají jiné priority. Je jim to prostě fuk, je to nepřizabije ani nic neponičí, až to spadne. Žádní chudáci to nejsou.
Dadoo prepac, musim sa smiat. Nie na tom, ze vyliali hnus, to je vazne hrozne, ale predstavujem si, ako bezis lesom polonaha, strapata, vlasy za tebou vlaju. Busis na dvere a kricis. Neotvorila by som ti ani za svet ![]()
potom pride tvoj manzel, slusne im vysvetli, ze sa to nesmie robit, oni mu slubia ze uz to nikdy neurobia, len nech nepusti znovu svoju manzelku. Podaju si ruky a rozidu sa v dobrom. Ty to sledujes z okna ...,,,,,,,,![]()
To by mě zajímalo, jak tam prezentovali Cikány... a vůbec ostatní menšiny.
barbucha Mě zaujalo, že to v Česku nikoho nezaujalo
Tak Žižkov není pupek světa ![]()
Mutziputzi to tedy jo. Jak psal Čermák : co se to muselo stát s narodem,aby k zisku volebních hlasů pomohlo odmítnout pomoc osiřelym dětem z války.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my