Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 21:59

Mutziputzi 

Jo, to byla hodně smutná zpráva dnešního rána. 

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 18:34
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 18:41

lidi, kteří slyší sanitku, vidí sanitku, ale když mají zelenou, tak prostě před sanitkou vlezou na přechod.

jednu tu slepici skoro přejela, protože neváhala skočit za běhu zpoza autobusu přímo před sanitku. krve by se ve mně nedořezal. sluchátka neměla, hluchá nebyla. prostě se jí nechtělo čekat další kolo.

poslední dobou mi ti lidi na ulicích přijdou jak nějací gumáci, ignorance, sebestřednost, nulové předvídání, žádná mozková aktivita.

dneska sanitek jezdilo hodně, asi blbá zátěž, a tyhle sebevrahy jsem viděla víckrát. jednomu dokonce jeden chlap vynadal a on byl ještě na něj oprsklý, že jako co se stará.

Offline slniecko admin
19592 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 19:39

Jiná Realita vieš čo, v sekunde, ako je nejakým spôsobom nepríjemné počasie (horúco, mrazy, silný dážď, sneženie, alebo ostrý vietor) tak jazdím asi tak 3x opatrnejšie, lebo v tom momente sa chodci začnú správať ako pominutí. Je to spôsobené fyzickým nepohodlím.

Offline viktorka_od splavu
49395 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 21:46

slniecko jenom by mě zajímalo, jaké nepohodlí  musí snášet řidiči zánovních klimatizovaných aut, protože tu pomatenost pozoruju i u nich dnes na mě zuřivě troubil cvok v červeným sporťáku když jsem na zipu pouštěla skůtr, kterej auto přede mnou málem srazilo - schválně nepustilo, tudíž musel kluk zastavit a chvíli trvalo než se zas zařadil. o kus dál mě míjel ještě furt uplně rudej rozmachoval rukama... snad ho cestou nekleplo:D

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 21:53

Jiná Realita viktorka_od splavu ja uz jezdim jen s kamerou, protoze lidi jsou obcas uplne pitomi a vylozene tomu pruseru jdou naproti. A ja nepudu sedet jen proto, ze je nekdo idiot.

Offline slniecko admin
19592 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 22:24

viktorka_od splavu ehm, ale tí sa chovajú ako idiotinezávisle na počasí

49395 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 22:29

slniecko  no to jo, jenže já mám právě fakt pocit že v těch hodně horkých dnech je to ještě horší

rasaNori to mi připomíná že si ji zas musím pořídit, zůstala ve starym autě

Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 22:29

viktorka_od splavu Jeden takovej nervóza na mě už před pár lety přes okýnko řval "kráávoo". Prostě jsem se nerozjela dost rychle podle jeho představ, nejlíp na oranžovou. Na další křižovatce se řadil do pruhu vedle mě a už to musel pustit, asi pak měl hezčí den.

49395 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 22:38

Kokoska stejně, svůj nejlepší zážitek za volantem už jsem asi psala, ale teď jsem si to znovu připomenula, bylo to fakt... dílo:-)

jsem si špatně najela do pruhu na světelnou křižovatku, poměrně komplikovanou, ze tří směrů šalina, úzké průjezdy.. a já v boční málo frekventované uličce, kam jsem vjela omylem, se snažím dostat zpět. vedle v pruhu do kterého jsem se potřebovala dostat zakotvila blondýna v SUV. a telefonovala. byla červená, já se nemohla hnout. a, což je důležité, nefungovala mi jedna ze základních pomůcek ve voze a to klakson:-) nijak mi to nejdřív nechybělo ale po tomhle jsem ho už dala spravit. protože zelená padla dvakrát.. ona furt kecala a já stála jak trubka na zelenou.. potřetí jsem nevydržela a vystoupila, oběhla auto a chtěla jí zaťukat na okýnko. načež ona dotelefonovala (ještě dřív než jsem to stihla oběhnout) mrkla koukla že má zelenou, zařadila a odjela. a než já sedla zpátky do auta, byla zas červená

Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 22:51

viktorka_od splavu To jsou situace na zabití, když člověk blbě najede do pruhu, za ním auta, vedle, kam potřebuju, mě nikdo nepustí a za mnou někdo troubí.  Už se mi (hlavně v mých řidičských začátcích) párkrát stalo, že jsem prostě jela blbě a pak se vracela, jen aby za mnou někdo nevyběh a nedal mi na budku :D Zajímavý je, že co mám větší auto, nějak mě víc řidičů pouští.

49395 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 22:58

Kokoska no to není zajímavý, to je prostě tak, pravidla platí v závislosti na konkrétním vozidle. tím, že mám fakt hodně vystřídáno, to mám odpozorovaný hodně přesně. třeba ve starém menším autě typu felicie jsi neviditelná  - ani na hlavní tě někteří řidiči prostě nepustí a vyjedou z vedlejší, jako by tam nikdo nebyl. ve velkým autě naopak, jakoby s posvátnou úctou tě kolikrát z té vedlejší sami pustí:-) v malým holčičím autíčku ti odpustí kdejakej kiks. a tak podobně. uplně nejlepší je starý velký auto.

Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 23:01

viktorka_od splavu Když jsem se rozhodovala, jaké bude nové auto, zkoušela jsem různá na testovacích jízdách. A v jednom jsem vyjížděla z vedlejší a řidič-chlap na hlavní zastavil a dal mi přednost! Tak jsem řekla TO CHCI!

49395 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 23:22

Kokoska  super

Offline Janulik03
20349 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 10:38

Kokoska  no páni, .....

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 10:56

Jsem asi hrozně necitlivá a neempatická, ale já ať jedu čímkoli, jede se mi úplně stejně

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 12:31

Mutziputzi jakože v trabantu i v porsche?  

20970 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 12:35

Jiná Realita tak náhodou v obou jsem jela, v trabantu teda tak před 35 lety s dědou, spíš myslím to chování ke mě jako člověku za volantem je úplně stejný když řídím svojí krávu nebo když jsem měla Fiat Punto jako náhradní auto ze servisu, zřejmě to málo prožívám

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 12:44

Mutziputzi aha takhle, mně z té věty přišlo, že se ti jede ve všem stejně myšleno pocitově při řízení 

20970 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 12:45

Jiná Realita to ne, ale dojedu čímkoli