Mutziputzi fakt neslyšela? Já to znám hodně dlouho a tady to sedí jak hrnec na pedel ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Doufám, že ten zas****j hajzl, co mi přes noc před bytem ukrad z kola přední světlo, má ze sebe minimálně dobrej pocit! A jestli to byl někdo ze sousedů, tak ještě líp. Už mě to všechno sere, fakt.
ja. prala jsem v ruce plesovy saty a sala uz se mi nechtela. no. puvodne koupena pres svatebni saty a takhle dopadla v pracce. tak uz nebudu pohorsovat v outfitech se svetlou salickou..![]()

viktorka_od splavu
(promin)
viktorka_od splavu Ja myslela, ze jsi delala vanocku a nejak se to zdrclo! Bud rada, ze jsi tam nedala saty!
viktorka_od splavu máš z toho celkem solidní falešné ovčí rouno ![]()
Jiná Realita kozi, bohuzel. kasmirovej byl. njn, zjevne se material chtel vratit do puvodniho tvaru:-)
viktorka_od splavu myslela jsem, že je to obalenej řízek :-)))
moora Já taky! Ale bylo mi divný, že je nějaký dlouhý
jsem balila darky a vysledek vypada taky nejak podobne.. zlaty snycle fakt
venku tma, zima, mlha, prší.
na poslední chvíli zahlédnu, naštěstí v protisměru, na hlavním tahu okresem sem tam blikající světýlko. je to běžec, oděn celý do černého, který má na ruce světlo z kola, otočené směrem dovnitř k tělu. jinak na něm není odrazivého vůbec nic.
má takový člověk vůbec nějaké iq, pud sebezáchovy, cokoli?
chvíli jsem přemýšlela, že snad zastavím a řeknu mu, že je padlý na hlavu.
Jiná Realita Možná jsi měla. Podle mě si ti lidi vůbec neuvědomují, co dělají. ![]()
Celej Silvestr. Nejdřív stopadesátkrát servilního hodně zdravíčka a štěstíčka zejména vod lidí, který celej rok ani nepozdravěj... a následně dělbuchy v nepřetržitým sledu už od božího vodpoledne.
na to ze petardy mame v meste zakazane sa ich v obchodoch predava dost a delobuchova vojna za oknom kasle na zakazy ![]()
barbucha u nás je letos nějak klid. jako bouchají, ale ohňostroje. dementi s petardama, kteří to házejí od štědrého dne, letos nebyli ![]()
Chci vam tady psat ze moje (nova) zivotni laska, zahy docent ekonomie voli Babise? Hergot co si pocnu????
Mutziputzi Zmen orientaci! Politickou samozrejme!:
Mutziputzi no, to ti ten novej rok začíná pěkně divoce! ![]()
Mutziputzi bud rada ze nesympatizuje so smerom ![]()
No nemuzu si pomoci, neda se nic delat - osud!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my