Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:16

razorblade jezis to tam zaznelo? aa ja zrovna tuhle tiskovku vynechala, sakra. Ale stacilo mi jak vcera peroval Vojtecha za ta lyzarska strediska .

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:17

DruI No to asi jo, to je právě to "není shůry dáno". Ale je to jeho velká škoda...

razorblade Přesně, to je ono, mluvit na veřejnosti prostě vůbec neumí, to je jeho velká slabina, teď by mu tato schopnost strašně pomohla!!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:20
Reakce na razorblade:

​A taky by mohl trochu kultivovat sve proslovy a ne ze se na tiskovce narod dozvi, ze Prymula si jel domu vymenit spodky, aby mohl dal pokracovat v rokovani. To byl taky projev statnika.

​To mě na tý tiskovce taky zarazilo, trapný to bylo fest Jako chápu, že improvizuje, ale tohle se mu stává pořád. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:25
Reakce na barbucha:

A když nevěříte Andrejovi, věřte aspoň Adamovi!

Adam Vojtěch
@adamvojtechano

Zaznamenal jsem dnes řadu dotazů na ochranné roušky. Je jich dostatek. Ověřil jsem, že v distribuci je v tuto chvíli přes 2 000 ks a příští týden dorazí zásilka dalších 25 000 ks. Výrobce přímo z ČR jich má na skladě dokonce milión. Takže problém s dostupností roušek není.

18:27 – 27. 01. 2020

​Tak teď jenom ty roušky z toho skladu dostat

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:41
Reakce na Garfie:

continuity Jde to proti mému naturelo, ale vlastně si zrovna tímto nejsem úplně jistá, možná že diktatura má v tomto případě lepší výsledky... 

​Ja verím na vedecký pokrok. Diktatúry dovedou hasit prusery za cenu obřích nákladů. Ten vědecký pokrok těm špatným koncům dokáže předejít. 

A mě tahle one man show vůbec neuklidnuje, jak jsem psala, ani policajti se takto neprojevovali. Policajný prezident rekl: podrobnosti vám sdělí můj náměstek a nechal dva lidi mluvit aniž by jim skákal do řeči nebo je zpovzdálí korigoval.

Pokud Babiš nemá lidí, kterým věří ( a on se tak nechová) jsme v pěkném maléru. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:47

No, videla jsem mluvit v dany veci i Pellegriniho a zlatej Babis zas teda.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. března 2020 13:48

Mutziputzi No tak to je teda výhra

Offline Emerald
2676 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:12

Mutziputzi Babis bezostysne lze nebo se vyhyba konkretni odpovedi. Rano mluvil o tom, ze je vsech ochrannych pomucek dost a Vojtech ted rikal, ze chybi az milion respiratoru. Opatreni nezpochybnuju, ale at Babis prizna, i kdyz se neco nedari, k...a. Holt se neco podcenilo a nejen u nas....

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:18
Reakce na A666:

​Tak teď jenom ty roušky z toho skladu dostat

​Zdá se, že je to velmi složité. Možná to nejde jinak, než vynášet ven jednu denně?

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:39

Právě psala dcera, že v GB už jsou lidi namichnuti, že se píšou petice, aby vláda konečně začala něco dělat. Johnson slibuje spoustu mrtvých, ale vůbec nedělá žádná Protiopatření. 

Ten britský klid nebude vždy výhodou.. 

Offline Emerald
2676 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:41

Dadoo Hlavne tam nema hodne lidi vypestovany normalni hygienicky navyky, takze se jeste dockaj prekvapeni... Muz to teda jako VB pomeru znaly vidi dost blede.

Offline Emerald
2676 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:42

Dadoo A jeste to jejich tristni zdravotnictvi... Ted jsem rada, ze uz tam nezijeme.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:49

Emerald no přesně. To tragicky zdravotnictví! To je fakt neštěstí.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:09

Dadoo 

Ta naše opatření jsou sice tvrdá, ale stejně je postupně zavádějí i ostatní, nechat lidi hynout po desítkách a konstatovat to jako holý fakt - nad Británií, Německem a dalšími už pár dní kroutím hlavou.  Že budou lidi rozumní, na to se nedá spoléhat. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:14
Reakce na dynda:

Dadoo 

Ta naše opatření jsou sice tvrdá, ale stejně je postupně zavádějí i ostatní, nechat lidi hynout po desítkách a konstatovat to jako holý fakt - nad Británií, Německem a dalšími už pár dní kroutím hlavou.  Že budou lidi rozumní, na to se nedá spoléhat. 

​Německo na rozdíl od Británie má jen 8 mrtvých a 9 ve vážném stavu (přitom počet nakažených víc jak 3x tak velký), zatím to vypadá, že jdou spíše Korejskou cestou než Italskou - hodně testují a tím se jim ty počty hodně zvedají, ale snad se jim to daří držet od rizikových skupin........

Ono bbaišovi jiná než tvrdá opatření prostě nezbývají, dkyž nefunguje testování a nejsou ochranné pomůcky

P:S. Dnes už mělo rewe zase k dispozici dezinfekční ubrousky......

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:20

A666 

Snad jo, ta velká čísla vypadají hrozně, bylo by fajn, kdyby se to nerozjelo, ale nevím, jestli je to reálný. Rozhodně bych si to přála. Tady všichni víme, že vidíme špičku ledovce.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:33
Reakce na dynda:

K té britské "strategii":

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:38

Co se týká té Británie, přijde mi že to královnino "jsem se svým lidem a chovám se jako vždy", což běžně dodá klid je v tomto případě spíš kontraproduktivní. Myslím, že kdyby se stáhla královská rodina, konečně by Britové začali mít pocit, že se něco děje! 

A my máme první případ v Olomouci, rovnou lékař z urgentu v nemocnici, jeho otec, taky lékař, pracuje tamtéž, kamarád mého švagra. Už obvolávají všechny pacienty, je to navíc v podstatě hlavní příjem. 

Jo a chodí s dcerou kamarádky, se kterou moje sestra včera slavila narozeniny....

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:50

domenica Garfie 

Jsem zrovna chtěla napsat, že těm doktorům nezávidím. Tak jim teda fakt nezávidím. 

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:59

dynda Patnáct zdravotníků z urgentního příjmu jde do karantény, to je šupec! A teď obvolávají pacienty....V pondělí měla začít dělat testy i laboratoř v Olomouci, ale naprosto nečekaně ji rozjeli už dnes odpoledne, jsem si říkala, co tak najednou, tak už chápu.