https://echo24.cz/a/SGBDz/vlada-odmita-odpovidat-na-dotazy-kolem-koronaviru-dela-obstrukce
![]()
RoSa pres WebEx je možné pripojiť i 200 lidí. Tam je spíš problém to uhlídat organizačně než zeby to technicky nefungovalo. ![]()
To je peklo. Klasická komunistická metoda, rušička included ![]()
Miroslav Kalousek@kalousekmMám zdvořilý dotaz na pány @jhamacek a @AndrejBabis: Slováci jsou rychlejší, než my. Mám to chápat jako důkaz toho, že Zuzana Čaputová je ještě větší kámoš s čínským prezidentem, než Miloš Zeman?
Pavlína Nečásková@PavlnaNeskovV Bratislavě přistál vládní speciál z Číny, na palubě má milion roušek a sto tisíc rychlotestů na koronavirus. @iROZHLAScz @CRoPlus @Radiozurnal1
U nás sa zase hundre, že Češi to budú mať lacnejšie
.
Vono se vždycky něco najde ![]()
Můžu vás zas trochu spolunasrat?
Už to teda z webu zmizelo. Možná se dozvíme, že jim ho někdo hacknul.

Astratex (hádejte, čí je) se už vyjádřil:
Mulen Jenže kdy se to tam objevilo?
hm, tak nejdřív děti se nenakazí, pak děti mají lehký průběh a teď "šestiletý pacient z bulovky"?![]()
jinak spíš nevážně, ale když se nedějí žádná sportovní klání, ze kterých by musel nutně v televizi běžet přímý přenos, paráda, bude klid - netrvalo tři dny a vyhrabali archivy a pouští tam nějaký starý nahrávky![]()
viktorka_od splavu to slibovali, že to budou dělat. Tak je hodně lidí, co jim to pomůže přečkat tu dobu na gauči. Ještě bude CT3 pro důchodce. Ale tak od toho veřejnoprávní telka je. Beru to pozitivně, i když na to nekoukám.
ale jo, třeba tohle mě teď fakt potěšilo https://youtu.be/t2zbbN4OL98
To je celé dokonale.
continuity to jo, nádhera:-) ale já to nepočítám ani tak do sportu jako do umění (dřina strašná, to je jasný)
viktorka_od splavu balet je urcite horší a to je už umění.
continuity balet už pro mě hraničí se sebepoškozováním
viktorka_od splavu už jsem skoro zapomněla, jak bylo to bolero nádherný. Jen škoda, že teď youtube má ty videa v tak blbý kvalitě.
viktorka_od splavu Ach.
Byly tenkrát jarní prázdniny, já byla nemocná a nikam nemohla. Visela jsem na obrazovce, hltala každý přenos, závěrečný ceremoniál obrečela. A Bolero už pro mne nikdy nic nepřekoná. Asi nejsilnější umělecko-emoční zážitek do konce života.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.