rozarka No... Skoro!
Renusatko Kamaradka byla mezi povolanyma, ma stredni stredni zdravotni - rousky si ma donest svoje...
Stálee sú ľudia, čo to nepochopili.
Teraz ma minuli dvaja bežci, ovaja rúšky na krku. Minuli asi 6 ľudí, na konci ulici policajti, tak si ich nasadili. Urcite boli hrdý, ako so systémom vy....
Potom sa dost štvú fajčiari. Ako k čomu im je rúška na brade? Tvl, postavim sa tam kde nikto nie je, vyfajčím a idem ďalej a nie si veselo kráčam ulicou. Som myslela, že sa zadusim v tej rúške keď mi dýchol dym rovno do tváre.
continuity Hele, třeba je to křišťálově čisté, ale holt už vidíme čerty všude. A je snad divu? MZČR kupuje respirátory od IT firmy Vojtěchova příbuzného
To je ale náhoda.
Je mi z nich na blití. Až se situace trochu uklidní, měli by tom kmentové a jiní spřeženci pekla jít! Lepší by sice bylo urazit těm hajzlům palici lopatou, hned teď... ale tak buďme lidi že jo.
Edit: Tak Vojtěch a Vojtěch je prý jen shoda jmen.
(Ale podivností je tam furt dost.)
barbucha Sweet Potato vsechno beru zpet, je v tom bordel strasnej. ![]()
RoSa pod to se podepisuji, přesně pojmenoval, co mě tady strašně chybí.
Koordinace žádná a proč by Číňané dávali povolení SW, kdyz to může přivézt jejich letadlo ?
Ctu jak na to se.ou Němci. Nechapu to. ![]()
continuity https://www.seznamzpravy.cz/clanek/operace-cinska-rouska-za-kulisy-obri-logisticke-akce-93854
Naši bezpečnost mají v rukou skuteční odborníci: Babiš, Zeman, Tvrdík, Mynář, číňané... Jdu se zastřelit rovnou ![]()
Tyjo, to Mynář ty vztahy s Čínou srovnal nějak málo. A my mu tak věřili
.
dynda no možná až moc dobře. Proč by Číňani měli dávat povolení naším strojům, když nám to jejich státní aerolinky můžou rovnou přivézt?
Ono to totiž organizuje několik zájmových skupin a každá se chce pochlubit tím, že to byla ona, kdo to sem přiveze.
Chce se mi blejt velebnosti.
andulka01 to je k pos.rani toto
Miroslav Kalousek@kalousekmMám zdvořilý dotaz na pány @jhamacek a @AndrejBabis: Slováci jsou rychlejší, než my. Mám to chápat jako důkaz toho, že Zuzana Čaputová je ještě větší kámoš s čínským prezidentem, než Miloš Zeman?
Pavlína Nečásková@PavlnaNeskovV Bratislavě přistál vládní speciál z Číny, na palubě má milion roušek a sto tisíc rychlotestů na koronavirus. @iROZHLAScz @CRoPlus @Radiozurnal1
Jako kdyby to nebylo k pláči, asi bych se tu válela smíchy.
Aneb jak setřít ty kretény, který se chluběj jak zachránili národ unikátním přátelstvím s Čínou. No máš pravdu, těžko se tomu zasmát!
Můžeme uzavírat sázky, co vypustěj jako další verzi toho, co v tý Číně dělali. Poslední vysvětlení jim nevěřím ani náhodou.
barbucha kdyby se kreténi nesnažili každý sám za sebe, mohlo to tady být už dnes ![]()
Nevěřim tomu. Pro Číňany jsme (resp. byli jsme) jen užitečný votroci, dneska platí jen narvaná šrajtofle - prodávaj ty roušky apod. každýmu solventnímu. Jsme jen jedni ve frontě.
Co tam dělali... no sháněli pro Mildu zázračnej lék.
Prej přátelství... bych se picla. Proto asi trvaj na tom, že poletěj jen čínský letadla nebo co je v tom furt za bordel hergotfix.
barbucha jen tak mě napadlo, čínský letadla ... trojskej kůň...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.