Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Kokoska
35106 příspěvků moje polička 18. března 2020 09:05

continuity uz jsem psala, jak by bylo fajn, kdyby aspon obcas prosla po ulici hlidka a upozornovala lidi, ze maji nosit rousky. Ale presto, ze za normalniho stavu i v nasi pustine aspon jednou denne bud projedou nebo projdou, ted se neukaze ani noha. Nevim, jestli jsou opravdu tak vytizeni jinde, ale prekvapuje me, ze ani takovehle sroceni nikdo neresi. 

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 18. března 2020 09:20

barbucha My podobně, 1 rouška na 12 hodin směny, kdy ji na každý napití a najezení rukama sundaváš,  víc roušek použít nechceme, aby zbylo na ty další, co nás přijdou střídat. Alle desinfekci na ruce máme, zaplaťpanbů

edit to si nestěžuju, my tady na periferii jsme rádi, že jsme rádi, přeji všem zdraví a optimismus

Offline Aranel
6660 příspěvků moje polička 18. března 2020 09:29

Dadoo Ježišikriste!!!

Rouška v autě... no to snad ne.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. března 2020 09:35

Taky si myslím, že by nebylo od věci, aby policie občas na ulicích upozornila, že je důležité nosit roušku. Ovšem stejně jako u Kokosky, ani tady, téměř v centru Brna, se policejní hlídka neukázala už několik dní. A to nám pod okny stávala denně (se svačinkou).

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 18. března 2020 10:26

Už tu pochopte: Policajti dostali za úkol se chránit před nákazou. To píšu smrtelně vážně.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. března 2020 10:33

Teď mi volala kolegyně : telefonovala jí její klientka, že nutně potřebuje nabarvit(chodí ke kolegyni co tři týdny na barvu), jestli pracuje,pokud ne, zda přijede k ní domů. Kolegyně z logických a zde již probíraných důvodů odmítla. Klientka jí sdělila(výhrůžným tónem) , že když tedy není ochotná, obrátí se na někoho jiného . Jsem opravdu vytočená, sobeckost některých lidí nemá mezí.

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 18. března 2020 10:46

continuity jako az to tady pujde uplne do kopru, tak at maji co delat? Bracha jako vojensky elev je taky v pohotovosti

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 18. března 2020 10:55

continuity ja to chapu moc dobre a desi me to vic nez celej virus

Offline Sweet Potato
40592 příspěvků moje polička 18. března 2020 10:56

EDITH4B Takových historek je plný net (via šílená nehtařka a pod), fakt jsem doufala, že to je vymyšlené

Offline stes
9361 příspěvků moje polička 18. března 2020 11:05

EDITH4B muzu bez dovoleni napsat, že ta klientka je kráva? 

Offline mitford sister
1723 příspěvků moje polička 18. března 2020 11:20

continuity hej já to taky pozoruju, od začátku tvrdím, že armáda a policie měly v plynových maskách či v něčem takovým, mají toho plný sklady, provozovat drive-through testovací kempy, případně nějak asistovat. nic z toho se neděje a ani zmínka nikde

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. března 2020 11:20
Reakce na stes:

EDITH4B muzu bez dovoleni napsat, že ta klientka je kráva? 

​Jistě.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. března 2020 11:21
Reakce na Sweet Potato:

EDITH4B Takových historek je plný net (via šílená nehtařka a pod), fakt jsem doufala, že to je vymyšlené

​Já sama jsem měla řadu sms, zda budu pracovat i přes to všechno... Ale zatím mi nikdo "nevyhrožoval".

Offline stes
9361 příspěvků moje polička 18. března 2020 11:32

Dadoo dočítám... Teda ten zážitek se sousedy je opravdu hroznej, to je fakt na pěst. 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 18. března 2020 12:35
Reakce na barbucha:

Tak jo, právě jsme zasadili koronaviru smrtelnou ránu.

Jeden každej zaměstnanec vyfásnul jednu roušku. Celou.

​U nás stejně, látkovou, model 50. léta. Krátké,  třepící se tkanice, teď si je tu zacelujeme o svíčku .  Na ARO .

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 18. března 2020 12:41

Fiction 

Jo a měnit se mají po dvou hodinách. Kdo s kým, určí nadřízený! 

( )

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 18. března 2020 12:43
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. března 2020 12:46

Fiction Jako že se po večerech věnuju ručním pracem jak z reklamy na staré dobré časy bych ještě kousla, ale jestli je to v těchto kritických provozech stejné, tak fakt nemám slov . Aspoň že doktoři umí šít...

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 18. března 2020 12:47

Kámoška anesteziolozka mi dnes psala, že se bez respirátoru v práci potkala s někým asi nakaženým. Řešila, co bude s dětma, kdyby lehli s mužem oba.

Jsem ji slíbila, že si její děti vezmu i když budou v karanténě stejne tam asi znova skončíme. 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:04

Abych úplně nesirila paniku, mně ten původní post nešel z mobilu poslat komplet, nevím proč,  nefungovaly mezery. Doteď jsme měli ústenky ( a v přísně střežené krabici i roušky ffp3, ty ale šetříme na fakt suspektní situace). Ale teď dochází i ty ústenky, nové v nedohlednu....

Vtipný byl kolega, co prisel na konzilium, měl respirator ffp3, tak jsme mu zavideli...a pobavil nás, měl na něm nápis: Dar od pana XY